Бойна звезда "Галактика" - 4 последен сезон

• 11 321
  • 115
  •   1
Отговори
# 60
# 61
  • София
еми най-после
много мразя да чакам, за да разбера какво става по нататък

//изгледах го
еееееееееее начиииииии
Елън е петият сайлон, това хубаво
ама сега кето е мъртва какво ще правим
ще е тъпо ако просто си остане мъртва

и как така Кара е мъртва ама не е
и как ще поведе човечеството към гибел

и как петимата последни сайлони са забравили всичко и са чакали две хиляди години

и изобщо как.............

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 19:01 от possessed

# 62
Страхотна серия, нямаше и една скучна минута.
Обаче... как можа Лиобен така да зареже Кара, не го очаквах от него! Страх ме е дали това не означава, че  го виждаме за последно.  Много ще ми е кофти, ако е така. 

# 63
  • Разпиляна във въображението
И на мен ми беше интересно. Странно какво е Кара? Леобен беше леко казано шокиран, дори ужасен. Може би просто не можеше да намери обяснение за всичко, което се е случило с нея. Петия силон,поне за мен, беше изненада, но като с замисля щеше да е прекалено и той да е сред главните герои. Намирам вече и логиката за думите на Даяна към него в операта, че "съжалява и не е знаела". Обяснението за 13-то племе малко ме озадъчи, ще трябва да помисля повече и да потърся инфо в другите форуми.

Flowers Rose за една любимка Cry

# 64
Гледахте ли 12 епизод? Аз го гледах снощи и ми се стори малко скучничък.

# 65
  • София
много задълбаха в социални и политически теми
излишно много

# 66
Ехо феновете гледахте ли 13 епизод? Стана интересно. Този Гейта много злоба събрал...

# 67
Току-що изгледах 12 епизод. Гейта си е лике и това е. Едвам го издържам. Разбирам, че е гневен заради крака си, но така саботира собствената си раса. Утре ще гледам и 13 епизод.

# 68
Аз все още се чудя кой е 5 силон.Неможе Елън да е последния 5 силон.Чудя се дали не е Кара, Гай, Президента.Защо Президента постоянно оздравява, дали Кара намери своето тяло ако е така тя е 5 силон, как така Гай оцеля след атомната бомба -крехкото тяло на русата силонка го е спасило не ми се вярва.Ще е по интересно голямия син на Адама да се окаже 5 силон.
Май накрая всички ще се окажат силони. newsm78

# 69
Не се сдържах и гледах серията. Направо ми идеше да счупя компа - този Гейта е абсолютен..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Имаше някакво интервю на създателите и те потвърдиха, че Елън е 5 силон. Даяна иначе за какво, че казва на Петия, че много съжалява. Няма логика.

Кара е нещо различно. Дори Леобен се изплаши от нея, а той по принцип е рационален.

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 08:03 от Miriel

# 70
Няма и един епизод от четвъртия сезон, от който да съм недоволна. Всички са уникални, няма пълнежи.
В неделя вечерта изгледах последните два и лошото е, че си изгризах един нокът, а толкова усилия положих да се откажа от този навик.
Много се радвам, че така се развиха нещата с Гейта, винаги ми е бил много неприятен, сега всички го ненавиждат като мен.  Mr. Green
Беше ми писнало да чета по форумите за любимия им Гейта и горкичкият, едва не го убиха незаслужено, после пък загуби крак.... Както само един беше написал по повод досадното му пеене в болницата, и го цитирам по памет - около него лежаха умиращи жени и те показваха повече мъжество от него.
Нямам търпение - още няколко дни...

# 71
Песента на Гейта беше готина, това го признавам, но..... (нямам думи, много съм възмутена)

# 72
Елън е 5тия силон, но незнам дали Даяна каза за нея, че съжелява. Защото дефакто Елън умря след като Тай я отрови - беше предала нещо от секретните операции на силоните. Според мен Даяна казва това за Тай - защото нали те му извадиха окото.
Иначе за Кара и аз незнам какво ще излезе - според мен и тя е умряла и се е преродила така както са се преродили 5те силона, които си спомниха, че са живеели на Земята. Ще видим и аз ги чакам с интерес сериите. Иначе вече започнах да симпатизирам на силоните повече отколкото на хората...

# 73
Аз не спирам да се учудвам как едвам 39 и косур хиляди хора се карат толкова много. Вместо да се обединят и т.н... те постоянно се боричкат за власт ooooh! Дали расата ни не е изчерпана вече newsm78

Елън беше използвана от силоните да шпионира, май беше и любовница на онзи дъртия силон. Мисля, че за това Даяна съжаляваше. Силоните косвено са виновни за това Тай да я убие.

# 74
  • София
мен пък всичката тази политика ме дразни
по един кораб с шепа хора на него и правителство с президент молим ти се
да вземат веднъж решение кой ще взема решенията - военните или президента и да ни свършат тия мъки

а за петият сайлон - толкова мислене и чудене - ще е тъпо да се окаже, че верно е Елън, губи се тръпката
може историята с Кара да е за разсейване от петия

Общи условия

Активация на акаунт