Бойна звезда "Галактика" - 4 последен сезон

• 11 353
  • 115
  •   1
Отговори
# 30
  • Разпиляна във въображението
Как ме е яд на Хило в последния епизод. Той беше моя човек. Надявах се да подкрепи Кара, но от друга страна трябва да мисли и за сигурността. Ще видим в следващия епизод.

# 31
  • Варна
В последния епизод Кара дразни с това нейното шантаво поведение. Преди я харесвах, но вече почнах да се съмнявам дали наистина знае за Земята или силоните нещо са й промили мозъка  Thinking

Иначе и на мен Хило ми е любимец, най-трезво разсъждава на фона на останалите. Мисля, че имаше основание да се противопостави накрая, въпреки че до последно я защитаваше  Peace

# 32
Хей къде се изгубихте? Последните серии са страхотни. Наближава края и всичко като че ли си идва на мястото. Тази серия ще разкрие и последния силон. Жалкото е, че последния епизод ще е чак през 2009 год. Close

# 33
  • Варна
... Тази серия ще разкрие и последния силон. ...

От 9-та серия нищо не стана ясно. Малко размита даже беше  Sad

# 34
В серията от тази седмица ще се разкрият силоните

# 35
  • софия
дааам напрежението расте Laughing

# 36
 Joy Joy Joy

E, няма такъв майтап...

# 37
  • Варна
нееее 
много гадна тази земя. искаше ми се да е красиво   Crossing Arms
аз си мислех, че действието се развива в миналото, пък то май е в бъдещето  Thinking

незнам какво вече да мисля.  и кога ще е следващата серия, че тъкмо стана интересно?

/ а кой остана да е 5-я силон??  /

# 38
Аз разбрах, че "петия Силон" е самолета Laughing

Определено действието се развива доста далеч в бъдещето. Последните две серии ще бъдат излъчени през 2009 год. Стана ми доста мъчно за всички. Толкова много се радваха и най-накрая това. Аз това и предполагах - Земята изглеждаше доста тъмна от високо.

# 39
Верно ли чак догодина ще са последните епизоди, много тъпо!!!  Tired

И аз имах очакванията, че ще пристигнат на Земята далеч в миналото и ще поставят основите на човечетството, определено се изненадах.

И искам най-накрая да разбера кой е тоя пети силон!!! Не ми се вярва да е самолета....

# 40
За да намерят Земята им трябваха петте последни силона - Тай, Сам, Тирол и онази гадната. Самолета беше последния.

Не би трябвало да пристигнат в миналото защото все пак те знаеха нашата история, цитираха наши писатели и пълководци, имаха нашите богове. С тази напреднала технология нямаше да се превърнат в първобитните хора.

# 41
Следващият епизод е обявен за януари 2009, но не остават още два епизода, а десет. В сезона са включени 20 серии. От тук

# 42
Следващият епизод е обявен за януари 2009, но не остават още два епизода, а десет. В сезона са включени 20 серии. От тук

Верчиту   bouquet  bouquet  bouquet

# 43

Верчиту   bouquet  bouquet  bouquet
Ма, мооля, нали за това е форума. Да обсъждаме... Интересно ми е какво ще стане нататък. Най-вероятно "земляните" ще са оставили някакъв знак и в крайна сметка ще се намерят и ще има "lived happily ever after". Обаче има и друг вариант - след атомната война на Земята, земляните са тръгнали да търсят другите дванадесет колонии и се озовават на Ню Каприка.

# 44
  • Варна
А кой според вас ще стои зад цялата история със силоните, кой ще е "богът" замислил всичко, който е програмирал силоните?  Thinking
Може ли да са земляните?

Това със самолета като 5-я силон има логика, все пак те са машини. Тя и Диана нищо не каза за 5-я и аз реших че той вече е на кораба им. Съмнявах се в Лора или Болтар  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт