Бойна звезда "Галактика" - 4 последен сезон

• 11 326
  • 115
  •   1
Отговори
# 45

/ а кой остана да е 5-я силон??  /

Петият силон още не е роден Wink

Има няколко теории за завършака на последния сезон, Четете официалния сайт и форума на филма -
http://www.battlestargalactica.com/ и тук http://www.scifi.com/battlestar/  , страхотни беседи се заформят. Аз
съм като разпънат на кръст измежду някои от тях:

1. Пристигнали са на земята но в друго измерение ( не ми допада тази теория но звучи заинтригуващо)
2. Това не е земята. Ако си спомняте какво гласяха пророчествата, че хората ще имат водач който ще ги поведе към
пътя до дома, но няма да доживее да я види защото ще е болен от неизлечима болест. Ако Розалин е водача, то тя е още жива Simple Smile
3. Това е "новия" им стар дом. Може би е имало ядрена война между хората, като част от оцелелите (казвам част,
защото все пак трябва да има някой който е ремонтирал вайпъра на Кара) са се запътили към звездите в търсене на
нов дом и така са създали 12-те колонии като същевремено по пътя са оставяли знаци за да може някога отново да
се върнат на земята.
Но има доста други интересни факти, за които трябва да гадаем. Като например това което казваха хибридите
"всичко това се е случило преди - ще се случи и отново", друго - защо оня хибрид дето беше във филма "Острието"
каза че Кара ще поведе човечеството към гибел, та точно тя откри пътя към земята, да не би тези две загатки да
са свързани - преди е имало ядрена война, сега Кара ни води пак тук, останалите силони дето се отцепиха също
намират пътя и отново има ядрена война ..... еххххх загадки

Има още доста теории, но който има интерес може да прочете или изгради своя, така се поддържа интереса и
фенството към сериала Simple Smile Аз съм един от най-големите му фенове, дори притежавам двечки
такива   Simple Smile
Как ще дочакам до 2009-та не знам Sad дано дедо господ дава живот и здраве.
Иначе за мен това е най-великият sci-fi сериал и филм, изглежда толкова истински, същевремено изпълнен с битки,
интриги, любов, майтапи и какво ли още не, за момент не ми е доскучало с никоя от сериите, макар да казват, че
някъде се размива. Историята е толкова увлекателна колкото никоя друга на sci-fi сериал който съм гледал, много
непредсказуема и винаги ни остава да гадаем. А актьорската игра е перфектно изпълнена, до толкова ми хареса, че
всичките ми станаха любимци и дори един негативен герой неможах да възприема Simple Smile Евала на целия екип по
създаването на филма, ще се помни както до сега помним "Седморката на Блейк" Grinning

# 46
  • Разпиляна във въображението
Аз също си мислех за третия вариант Peace

# 47
Здравейте фенове на Battlestarr Galactica! Да ви питам някой може ли да ми каже от къде да си сваля субтитри за последните серии 4х06,4х07,4х08,4х09,4х10 ? Благодаря предварително   bouquet

# 48
на някой известно ли му е защо, след като уж пуснаха снощи 1ви епизод от 2ри сезон, гледахме някой си епизод от 1ви? Защо го повтарят м...а им вместо да пускат новите серии?  newsm78

# 49
Здравейте фенове на Battlestarr Galactica! Да ви питам някой може ли да ми каже от къде да си сваля субтитри за последните серии 4х06,4х07,4х08,4х09,4х10 ? Благодаря предварително   bouquet

http://DMCA-removal-from-Google/index.php?act=search&movie=b … elease=&st=25 Peace

на някой известно ли му е защо, след като уж пуснаха снощи 1ви епизод от 2ри сезон, гледахме някой си епизод от 1ви? Защо го повтарят м...а им вместо да пускат новите серии?  newsm78

Кога и къде го дават? Как така съм пропуснала?

# 50
  • София
Кога и къде го дават? Как така съм пропуснала?

И аз да питам същото   Thinking

# 51
00:40 по Бтв - много късно бееее ooooh!

# 52
00:40 по Бтв - много късно бееее ooooh!

Мнее. В неделя почна в 23:40 и мисля, че всяка неделя ще е така. Както преди.
Ама ако ще ми дават стари серии...  #2gunfire

# 53
http://www.dnes.bg/tv.php?tv=13&date=2008-09-07&hour=07  тук видях програмата

# 54
Здравейте, аз като голяма фенка на Галактика се ходя се ровя по форуми и чета и тази е първата българска тема, която ми хвана окото. За мен последния силон е или Гейта или Розлин. Между двамата се колебая и не мога да реша, на кого да заложа. И Розлин е твърде очебиен избор за сценаристите, но все пак към нея сочи всичко. То не бяха видения, то не бяха пророчества и т.н.
Тази статия обаче ме разколеба и колкото си бях сигурна че е Розили или Гейта сега хич не ми се вярва. Снимката и пророчествата сочът е петия силон още не е роден, а другите следи нямат нищо общо. Я кажете какво мислите.

# 55
Здравейте, аз като голяма фенка на Галактика се ходя се ровя по форуми и чета и тази е първата българска тема, която ми хвана окото. За мен последния силон е или Гейта или Розлин. Между двамата се колебая и не мога да реша, на кого да заложа. И Розлин е твърде очебиен избор за сценаристите, но все пак към нея сочи всичко. То не бяха видения, то не бяха пророчества и т.н.
Тази статия обаче ме разколеба и колкото си бях сигурна че е Розили или Гейта сега хич не ми се вярва. Снимката и пророчествата сочът е петия силон още не е роден, а другите следи нямат нищо общо. Я кажете какво мислите.

Линка е супер. Благодаря, че го сподели. Жалко че сериала свършва. Ще ми липсва, но по-добре е да приключи преди да се разводни съвсем. Само се надявам да има смислен край.

# 56
5тия силон е един от следните:
    * Лий Адама
    * Филикс Гейта
    * Лора Розлин
    * Елън Тай (мъртва)
    * Кали Тирол (мъртва)

Вие кой мислите, че е  newsm78.  Аз отхвърлям възможността да са Филикс Гейта, Лора Розлин по скоро си мисля, че може да е Лий Адама.

# 57
  • Бургас/София
Днес излиза 11 епизод, след тая голяма почивка не помня какво стана в първите епизоди от тоя сезон и май ще си ги припомням довечера  Grinning

# 58
Последния епизод свърши като кацнаха на Земята и тя беше разрушена.

# 59
Най-накрая. Нямам търпение, въпреки че ще ми е мъчно - любим сериал ми е.

Общи условия

Активация на акаунт