АПРИЛ-ските купони на нашите бонбони II

• 22 422
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
А НЯКОЙ ДНЕС ДАЛИ ПРАЗНУВА ИМЕН ДЕН!  newsm78

# 211
  • София
Честит Празник на всички рожденници през изминалите 2 дни!
На децата - да лудеят, майките им - да младеят!
Всички да сте здрави!
Hug

# 212
Честит имен ден на Марти на Денинас, на Шуши и на Петя П   bouquet Много усмивки и щастливи моменти на сладурковците  Heart Eyes

# 213
  • София
Привет и от нас!

Честит празник на именяците!

Ние май ще тръгваме вече на ясла - точно си помислих,че ще ни се размине пак заради колективното подаване на оставки! Но то било с предизвестие и няма да затварят още яслите! Така че в сряда сме на ясла - ужас - голям стрес ми е!

# 214
Мартин ли има ден днес?

# 215
Благодаря на всички за пожеланията  Hug
На патерици - честит рожден ден на наборчетата и на Рачето!!!
Честит имен ден на всички, празнуващи днес!   bouquet

Вени, така е, голям стрес си е в началото, мислех си че никога няма да се приспособи, но ето че днес влезе с усмивка. Ние изкарахме чудесен рожден ден, целият ден беше прекрасен. Ето и снимки от нас! Днес купонът продължава в яслата, занесохме им балони да играят и ще има и фотоапарат  Laughing

# 216
Честито на всички празнували през изминалата седмица и на днешните рожденници!
Благодаря със закъснение за всички поздравления към моето пораснало момче, мили момичета!
Ние естествено за рожденния му ден всички бяхме болни,а аз за огромен ужас след антибиотиците, които изгълтах преминах към инжекции.Както и да е и малките и големите в къщи вече сме по-добре,но всички приемаме все още кой капки,кой сироп или хапчета.За съжаление детския рожден ден,който бях замислила,се отложи за тази седмица,но ако до няколко дни не се преборим с кашлиците и сополите ще отпадне отново.Иначе с роднините в домашна обстановка отпразнувахме весело "ден-дена",Кало е доволен от подаръците,гостите,тортите,с две думи въпреки болестите,от които не можем да се оттървем,празника ни мина весело.
На всички болнички желая бързо оздравяване и да няма повтаряне,потретване,че е ужасно просто. Hug

# 217
  • 2 етажа над тавана
Със закъснение, но от сърце - честит рожден ден на рождениците - малки и големи - от изминалите дни! Желая на всички здраве, спокойствие и много усмивки, живота ви да бъде низ от приключения и щастливи мигове!

Честит имен ден на всички празнуващи днес!   bouquet  bouquet  bouquet

Аз тия дни хич не мога да включа даже компютъра. Ремонта тече с пълна пара. Вече едвам си усещам кокалите и мускулите.
Така че минавам само набързо да кажа, че сме ок.

На болничките - оправяйте се и дано свършат вече тия болести Hug

Отивам да боядисвам докато Маги спи.

Целувки на всички. Липсвате ми много Hug

# 218
Много хубави снимки с рожденици! Heart Eyes

Смини, красив ден сте имали! Peace
А Роди е с драстично променена прическа! Flutter

С какъв прах перете дрехите на децата?
Долните им дрехи все още пера с Тео бебе, а горните - с нашите прахове. Но се изкушавам и за долните, да мина на друг прах, че ми омръзна това Тео...!? Thinking

# 219
Енви, благодаря  Hug, а Роди я познах чак като застана на 1 крачка от мен  Laughing
Аз пера с Персил - но който пакет дойде, случва се и да не е детския, пера заедно дрехите, само нашето бельо не го смесвам с негови дрешки  Peace

# 220
Смин, наистина сте имали доста приятен и емоционален ден  Hug
Енви, аз пера всички дреха заедно с Ехо савекс.

# 221
  • София
Аз пера отделно с нашия прах - ариел, но с неговия омекотител.
Смин, личи че сте прекарали много хубаво!

# 222
  • София
Аз пера отделно с нашия прах - ариел, но с неговия омекотител.
Смин, личи че сте прекарали много хубаво!

# 223
  • Варна
Честито на празнуващите днес   bouquet

Аз пера всичко заедно от одста време. Но не е имал проблеми с кожата. Беше по-суха по едно време, но това отмина отдавна.
Много е крив нашият мъж, реве постоянно и се инати за глупости. Сега трябва да гледам да не свари на компа, че ще реве за него яко. Гледаме да не го пускаме изообщо. Той се сеща от време на време и плаче.
Не можем дори да се разхождаме, не иска да върви, не иска да сев ози, не ще за ръка...абе ужаст!!!
Уф, и нас ни чака ремонт малък, ама още се помотаваме.

# 224
Краси, Стенли също от известно време е станал много крив, реве за щяло и нещяло, тръшка се, агресивен е към децата  ooooh! Какво ще го правя тия дни по тържествата, че ни предстоят много РД  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт