АПРИЛ-ските купони на нашите бонбони II

• 22 418
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
То явно си е от възрастта, но не се търпи вече!

# 226
  • София
Детските дрехи ги пера със Сано. Пробвах веднъж наскоро с нашия прах, ама веднага почна да му се лющи кожата и мисля скоро да не правя експерименти.

Ние също имахме хубав уикенд - ходихме в Ботевград, а после и на едно от селата ни. Беше приказно, истинска пролет! Толкова различно от нашия квартал, в който липсата на растителност кара сезоните да се сливат - една вечна сивота.

Чудни снимки на рожденниците ни!

# 227
Хайде и ние да се похвалим  Cry

Милена е с хрема, днес на обяд като я сложих да спи рева много жално, в сънят съЩо, и после се събуди с рев. Залагам на уШите, температурата и тя се пока4ва. После имаме 4ас при педито да я види, сега по техен съвет й дадох малко Нурофен и тя спря да пла4е.
Аz пък съм със стомаШен вирус  ooooh! ....и zа капак мъжът ми днес zамина zа Щатите и се връЩа 4ак в неделя  Cry

# 228
Здравейте момичета Heart Eyes
Честити 2 годинки на всички пораснали априлчета. Много здраве и мнооого игри Heart Eyes
Честито и на порасналите ни априлски мами  bouquet
Честит имен ден на Мартовците Heart Eyes
На всички болнички Hug

# 229
Благодарим за всички честитки Hug

Раче, със закъснение, но от сърце: Да си жива и здрава и много обичана!  bouquet

Малеййййй, Али а като бонбонка, ама гледам вече е и зает Wink.

Снимка ще кача, ама кога незнам. Мъжо трябва да ми пусне до мейла първо, че аз все от работа ползвам компа, че тогава да я кача тук.
Ние водихме Лекса на Зоо и сафари и после в ЧъкиЧийз изкарахме супер и на двете места, беше страхотен ден.

# 230
Милена е с уШна инфекция и на АБ zа 7 дена  Cry

# 231
Всички болни да се оправят.
За прането- пера заедно със Сано максима

# 232
И аz zа прането, винаги съм прала вси4ко zаедно, до скоро със сенzитивен прах на Перzил или Ариел (тук бебеШки няма  Naughty ), но от скоро с нормален и няма никакви проблеми, а хем има лека форма на АД. Полzвам оЩе сенzитивен омекотител.

# 233
Благодаря на всички за хубавите думи!!!

Понеже вчера не остана временце - сипвам по едно за здравето на Алекс и за всички нас:

Татянче, то тук точно си е Persil Sensitive дето аз му казвам бебешки  Laughing Бързо да оздравява Миленка и всички болнички  Praynig

# 234
  • 2 етажа над тавана
Гаврътнах Мохитото от Смин, друг ако иска да си дава заявки на бара Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Татянка, нагушкай Миленка от мен и бързичко да й минава! Hug

Пера все още отделно дрехите на Маги, ама то аз така или иначе като тръгна да пера и се е събрала една пералня само нейни дрехи. Пера всичко с Тео бебе - и нейно, и наше. Само за пуловери и други финни ползвам друг прах.

# 235
  • София
Ей, милата Миленка  Hug
Тук пък, имам чувството, че педиатрите на ушните инфекции не им обръщат почти никакво внимание. Като ходих преди 2 седмици на изследвания за слуха, лекарката беше впечатлена, че чувам добре. Каза, че почти всеки възрастен българин е с намален слух, заради нелекувани инфекции.  ooooh!

А пък мойто мъж е у немско. Малчо вече почна да се усеща. Утре очаквам да е най-зле, забелязала съм, че винаги 3-я ден е най-гаден.  Rolling Eyes Вашите деца плачат ли много, когато татковците липсват за по-дълго?

# 236
Къде у немско, я си приzнай бърzо, 4е съм беz мъж  Laughing 
Ренке, не zнам, преди беШе свикнала да го няма тати, но сега си беШе тук преz последните 4, 5 седмици..... И й обяснихме 4е тати Ще лети със самолета, 4е мама и Милена остават сами и 4е тати се връЩа в неделя когато Ще гледат zаедно "Ауто, Мотор & Спорт"  Embarassed и после Ще се къпим  Laughing ....и днес Щом като видя или 4у самолет, все каzа 4е там е татко, попита ме няколко пъти къде е татко и го търсеШе иz къЩата. О4аквам утре сутринта да е кофти, zаЩото обикновенно той отива при нея сутринта, та утре като отида аz, Ще й стане ясно 4е го няма  Sad

Ина4е положението при нас е под контрол  Mr. Green Милена си пие АБто, дори поиска оЩе  Crazy и легна беz проблем, даже zаспа сравнително бърzо и рано. Помня 4е миналата година пак й дадоха тоzи АБ и спеШе много, та се надявам на това докато съм сама с нея  Whistling

Лека ноЩ  Hug

# 237
Честит Рожден Ден на Сончето! Да е жива и здрава, да расте умно и добро дете, да има голям късмет в живота, много да радва мама, тати и всички покрай нея!
Рени, честито   bouquet!

Лек ден

# 238
Честит рожден ден на Сонката бонбонката!
Да е жива и здрава, да изживее най-безгрижното и щастливо детство, да е обградена с много любов и да е гордост за мама и тати!

Ренка, честито и на теб   bouquet Весел празник Heart Eyes

# 239
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА КАНДИДАТ - КАКИЧКА СОНИЧКА!
ДА Е ЗДРАВО, БЕЗГРИЖНО И МНОГО ОБИЧАНО ДЕТЕ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Hug Heart Eyes Hug

РЕНИ, ЧЕСТИТА ТИ ПОРАСНАЛА РОЖДЕНИЧКА!
МНОГО ДА ВИ РАДВА!

Янче, добре завърнала се! Heart Eyes

Не плаче, когато баща й го няма - само пита, къде е, и аз казвам, че е на работа. С баткото е по-трудно - задава повече въпроси и се натъжава повече.

Болничките,   Hug Hug Hug!

Общи условия

Активация на акаунт