АПРИЛ-ските купони на нашите бонбони II

• 22 411
  • 302
  •   1
Отговори
# 255
Енви, ми то поне 25 градуса в тая ясла, сестри и лелки са по къс ръкав, адски е топло  ooooh! Имали нареждане от ХЕИ да е между 23 и 25 и те го спазват  Laughing Но не се оплаквам, по-добре така, отколкото да е студено, а нашият тати е по-къс ръкав и на 15 градуса, хич не обича жегите за разлика от мен  Laughing Аз съм по-зиморничева, но пък Али определно гледам да е по-леко от мен облечен, каляване и кърмене и се надявам по-леко да караме болестите (както досега  Praynig).
Иленкич, хубаво си писала, ама явно аз съм чела по диагонал  Embarassed Моля да бъда извинена!

# 256
Честит Рожден Ден на Соня!

Честито и на всички малки рожденници празнували до момента!

# 257
  • София
Здравейте!
Сърдечни благодарности за хубавите пожелания към нас. Благодаря Ви! Hug Hug Hug

Вчера ходихме на лекар за нашия грип и диагнозата е херп-ангина. Гърлото е цялото в налепи. Естествено сме на АБ. Хрема и кашлица няма. Хубавото е, че днес няма Т., но тя и с 39 пее и скача непрекъснато.
Днес много се кефи на обажданията по телефона и говори с всеки.
Аз пък съм изпаднала в спомени по раждането и през половин един час си мисля какво се  е случвало на този ден преди 2 години. Blush

Днес  съм се развихрила в кухнята  chef, но пък вече едвам гледам , а гостито предстои.

# 258
Ох, Рени  Sad Най-ми е мъчно като чуя, че някое детенце е болно на рождения си ден   Cry Дано всички се оправят вече и да няма вече болни  Praynig

# 259
  • София
Рени, честит празник!    bouquet  И аз днес съм се развихрила мислейки по тази тема, защото преглеждах снимки от родилна зала.
Сони, малка бонбони, пожелаваме ти страхотно настроение на празника и много хубави подаръци!   Heart Eyes Много целувки от нас!  Hug И бързичко да се оправяш!

Вени, стискам палци утре да мине много леко!

# 260
Честито на Сонка - бонбонка!  bouquet Да е винаги засмяна и чаровна дама  bouquet
Дано се оправи бързо.
Както и всички други болни Hug

# 261
  • 2 етажа над тавана
На сладката Соничка - честит рожден ден!!! Да си здрава и щастлива, много весела и засмяна, обградена с обич и много щури игри!

Рени, честит празник!

Ей, не мога да се добера до тук. Rolling Eyes Още подреждам след вчерашното разместване, имам чувството, че сме затрупани с толкова ненужни неща, но като помисля кое е за боклука и се оказва, че нищо не е за хвърляне Tired Е, понапълних кофата, де, но още има какво да се желае по отношение струпаните с годините дреболийки  и боклучета Blush

Пак има много болнички, защо така Sad Rolling Eyes Ние все още удържаме фронта, дано като тръгна на работа да не довлека някой вирус вкъщи.

От петък съм пак на работа и сега ми е едно такова притеснено, като че ли ще почвам нова работа. Confused  Поне съм доволна, че шефа е решил да остави на работа жената, която ме заместваше - така в новия офис ще сме 3 секретарки, каза че имам идея как ще ни организира, но то това ще е вероятно май-юни месец. Поне такива са плановете, де.

Отлитам да подредя тоновете книги, че те само ме чакат.

# 262
Честит рожден ден, Сонче!
Рени, честит празник  bouquet

# 263
  • София
диагнозата е херп-ангина. Гърлото е цялото в налепи. Естествено сме на АБ.
На Станимир слабо място му е гърлото и има вече няколко херпесни ангини НО нашата лекарка е категорична, че това е вирусно и не се налага лечение с АБ. Освен класически илаци - сиропи, капки, ала, бала, основно лекувам с Дактарин, а веднъж и с едно лекарство направено в аптека, но това е друг въпрос. Не се смятам за специалист, за да изказвам мнение, но ми е интересно защо са ви предписали АБ, доколкото знам, афтите се увеличават от АБ. Рени, силно се надявам и стискам много здраво палци бързо да й мини на Соничка  Praynig. И аз съм същата, само, че от няколко дни само си припомням 17 април 2005  Mr. Green

# 264
Мда, Дан4ето е права  Thinking Херпес е вирус, не бактерия, следователно не се влияе от АБ  Confused

# 265
  • Русе
Уф, и на нас ни предписаха АБ  Tired - гърлото е много възпалено, езикът - обложен, лимфните възли - подути. Според джипито вече се е насложила бактериална инфекция, а тя по принцип не бърза с АБ.  Rolling Eyes
Смини, няма как да помниш отпреди 4 дена, бе душа  Hug - що народ се натръшка от тогава... Sad

# 266
  • Boston, MA
Появи се кредора - и дойдох да редактирам.

Честито на малките и големите рожденици от миналите два дни!

Втора редакция, вече със снимки:

http://good-times.webshots.com/photo/2522121870011233688lLLIGQ
http://good-times.webshots.com/photo/2314682390011233688IGfCNs
http://good-times.webshots.com/photo/2177414780011233688mBSUDb
http://good-times.webshots.com/photo/2338539550011233688BpcNjn

Няма една свястна снимка с него и торта или с него и мен, винаги така става по такива бесни празненства...

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 22:03 от Бубка

# 267
  • София
Иленка, за ангина - АБ, ок, в този случай няма херпеси /афти/ и така си се лекува. Рени, пише и за налепи, които са при ангината... Незнам, може да е грешка, че лекарката е казала херпесна ангина. Абе да се оправят децата и то бързо пък другото няма значка.

# 268
Да се запиша пак при вас.Първо честито на всички празнуващи,които съм пропуснала   bouquet .
 Сега и аз малко да се оплача,Инес вече е здрава,поне за сега и вече ходи на ясла.За сега и харесва,но днес на смяна беше една леля,която май никой не харесва ,не ми се пише за нея сега.Обаче Аксел ми е болен вдига Т ,нищо дуго му няма само Т и то никаква най много 37.5.Няма да ви казвам каква диагноза му поставих  Confused , която за моя радост не се потвърди.Доктора се съмнява за бактериална инфекция,не се знае обаче къде е тази бактерия,най вероятно в урината.Утре сме пак по болници за стерилна урина и снимка ,за да се отхвърли вероятността за скрита пневмония.Не ми върви момичета напоследък и това е .Спирам до тук ,че взе да гърми и ще ми спрат нета.Целувки на  всички и лека вечер  Hug .

# 269
                  Честит Рожден Ден на всички сладури!!!
Толкова са много, че ме е страх да не пропусна някой

Желая им от все сърце невероятно детство, изпълнено с много игри, смях, приключения.

Вени, и при нас не дават бодита, гащеризони и други подобни. Вътре е топло и децата са с тънки дрехи. Йо винаги е преоблечен, когото се изпоти, изцапа или залее с нещо. От яслата нямам никакви оплаквания, дори напротив - благодарна съм им за грижите. Но все пак е редно да кажа, че госпожите там са били колежки със свекърва ми и Люс, и Йо сега ги гледат като свои деца, взаимоотношенията ни са много приятелски. Докато в градината се усеща една дистанция, която не знам как да скъся и да ги науча да ми дават повече информация за детето ми.

Аз дрехите на децата ги пера отделно, но те са достатъчно много. Всяка нощ пускам пералня с техни дрехи, особено пък сега, когато са повече време навън се цапат много. Вече не ползвам омекотител, на зелена вълна съм и четох, че са много вредни, затова ги спрях. Пера с Персил.

Кажете какво занесохте в яслите за РД. Свещички за тортата носихте ли, балони? Аз искам да им организирам нещо като малък празник, но се чудя дали е подходящо?

Болничките, скоро да оздравяват и с нови сили да продължават  с лудориите.

Общи условия

Активация на акаунт