АПРИЛ-ските купони на нашите бонбони II

• 22 438
  • 302
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Аз пък си опустоших детето от глупост  smile3538 Не се усетих, че сутринта пи домашно мляко, и на следобедна закуска му дадох кисело, ама пак домашно, а то едно мазно и гъсто, а малкия си хапна и доволни количества и после повръщане, разстройство...  Sick Поне си мисля, че е от това де, че и аз съм същата с домашното мляко. Дано да не е някой вирус.  Praynig

Абе, остана ли някой здрав?  newsm78

Я, да сипя по едно! Един приятел днес ми каза, че който спрe да пие от кръчмата, почва да пие от аптеката.  ooooh! Та, да наблегнем на градуса, пък дано да се свършва с тея болести  Mr. Green

# 271
А пък мойто мъж е у немско. Малчо вече почна да се усеща. Утре очаквам да е най-зле, забелязала съм, че винаги 3-я ден е най-гаден.  Rolling Eyes Вашите деца плачат ли много, когато татковците липсват за по-дълго?

Ренка, моите всеки ден искат да се обаждат на татко си /той също иска да ги чува всеки ден/, но като затворят телефона и после плачат, защото искат пак да говорят с тати, става им мъчно. Онзи ден пък бях легнала на неговата възглавница, и Йоан ми вика "Махай се, тя на тати" с един такъв сърдит тон, чак ми стана гузно. Не вярвах, че толкова много ще им липсва, наистина!

Аз защо не мога да видя снимките???

Не ми е в стила да се оплаквам, но не мога да се сдържа - ходих да гледам тортите и направо свят ми се зави от цените им??? #CrazyАми то за две торти трябва да дам почти 100 лв. какво е това кожудерство? Вече си мисля за у дома да взема една не детска торта, защото не ми се дават толкова пари за нещо, което ще изядем. Въобще мразя да давам пари за храна и сметки, пък то там най-много пари отиват.

Ренка, щом и на теб ти се случва, значи може да е от това.

От скоро пък установих, че Люс се изрива, когато яде повече мед /преди не му се е случвало/ и се чудя дали да го водя на кожен лекар, алергия ли е или безобидно изриване.

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 22:35 от Леси

# 272
  • София
Аз пера дрехите с Ариел, а домашните дрехи и някои други по-не толкова важни с обикновен прах, както дойде.

# 273
  • Варна
Честит рожден на дена на Сони   bouquet

дано не пропускам някой
Ники утре хваща пътя за яслата. Няма Т от събота сутринта, кашля малко и малко сополки. Надявам се да не повтори.
Аз утре съм на интервю. Фирмата е в блока под свеки  Sick То верно, че са на пъпа на Варна, ама толкова близо. Фирмата малко кокошкарска ми се види, но нищо не ми пречи да се разходя и да си поговорим. Още повече, че не съм притисната до стената все още.
Много ми се спи тия дни, все съм уморена, кофти работа.
Пера с бонукс, или квото свеки подари  Mr. Green

# 274
  • 2 етажа над тавана
Ей, чак сега смогнах да разгледам снимките от последните дни.  Rolling Eyes Рождениците са невероятни всички до един - такива едни пораснали, без бебешорско излъчване вече, уж само на 2 годинки, а толкова променени. Heart Eyes
Бубка, мноооооооого ми харесва твоя сладур на снимките, а тази с чадъра и другата - на тоалетната с книжка и хавлийка са ми любими просто Hug

Маги за баща си(а и за друг) не плаче, само многозначително констатира, че "тати е на лабота, кара буса да купи `тинки(стотинки демек) на Маги" и с това всякъкви дискусии по въпроса къде е баща й приключват Mr. Green Баба и дядо също били на работа, Бени(леля й) и Веско(гаджето на Бени) били за риба и въобще много-много не се вълнува, че някой го няма, само иска да знае къде е.

Леси, какви са тия торти, бе жена Shocked То и на мен от сумата косата ми се изправи #Crazy

Абе, остана ли някой здрав?  newsm78

Я, да сипя по едно! Един приятел днес ми каза, че който спрe да пие от кръчмата, почва да пие от аптеката.  ooooh! Та, да наблегнем на градуса, пък дано да се свършва с тея болести  Mr. Green
[

Е, хайде сега - все още се срещат здрави хора, само че си траем, да не ни споходи нещо Mr. Green
А за пиенето - прав е човека - всички болежки са от нередовно пиене Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 275
Обаче Аксел ми е болен вдига Т ,нищо дуго му няма само Т и то никаква най много 37.5.

Иzвинявай много, но това е НОРМАЛНА ТЕЛЕСНА ТЕМПЕРАТУРА, тя се движи между 36.5 и 37.5°С.

Снимките на Дани са невероятни  Heart Eyes  Искам и аz такава тениска  Crossing Arms  А Милена има съЩия патеШки халат  Joy
Да те питам, Бубка, виждам 4е имате Плеймобил, става ли ве4е, не ли е много дребен? То какви игра4ки имат, леле мале, само ймсе то4я  Crazy  Blush

# 276
  • Boston, MA
Разгледах снимките и на другите рожденици - наистина всички много са пораснали! А с Дани като че ли (да чукна на дърво) поотмина периода на най-големия инат и тръшкане, ние като латерни повтаряме, че не разбираме от крещене и мрънкане, трябва думички да се използват, и май почна да хваща дикиш, обяснява доколкото може.
Е, пак има епизоди, но като цяло много по-добре. Светлина в тунела!

Бабъл, снимката с хавлията и моята "каска" на тоалетната ще я пазя за компромат, като порасне, посъветва ме едно момиче. И на мен ми е любима.

Татяна, патешка хавлия от България, нали? Много е сладка, той до скоро не я харесваше, но вече само с нея се носи, като боксьор.

Имаме Плеймобил пъзел още от миналото лято, сега му подариха някаква рицарска работа, която аз прибрах. Нашите приятели (да са живи и здрави) направо ни заринаха с подаръци, а аз съм на принципа на час по лъжичка, та скрих един куп играчки. Не искам да се разглезва с много играчки и вещи, така или иначе ще ми е трудна борбата с консумеризма тук, поне да не почваме отсега...

Та на въпроса ти, отплеснах се  Laughing, с пъзела играе, с другото е нямал възможност. Но май наистина са за малко по-големи. Много са им хубави играчките, а и не са правени в Китай.

# 277
Бубка, наШия халат е от тук, от (срам не срам) С&А  hahaha Ако ти трябва по голям раzмер свиркай, Ще видя дали има оЩе и Ще пратя, Щом е любима веЩ  Wink
И аz съм на принцип да давам работите малко по малко, утре Ще давам подаръците от татко ми и немската баба, а в неделя, като дойде тати, наШия подарък. Забеляzах на Коледа 4е многото игра4ки й дойдоха в пове4е...

Плеймобил се проиzвежда в ЕС  Grinning Немска фирма е, като дете имах много техни игра4ки и нито едно се с4упи  Peace  За мен те и Лего са най ценните игра4ки  Peace

# 278
  • София
Джинджър, не се спотайвай, пиши как е минала операцията на малкия разбойник!

Вальока пък още се тръшка за щяло и нещяло. Опитвам се да не му обръщам внимание на глезотийте и в повечето случай успявам. Обаче страстта му към локвите днес ме изкара от нерви. Приключихме предсрочно разходката, защото не издържах да го гледам как се въргаля в поредната локва - имаше кал по косата и в ушите, а до кръста нямаше едно сухо местенце. По-бър-ках сее!!!  #Cussing out

# 279
Ха добър вечер дами!

Абе чета си аз и хоп - обсъждате снимки на Данича, а последно не видях такива, викам си - пак съм чела по диагонала  Blush А тя наша Бубка си редактирала поста  Laughing Мнооого яки снимки  Mr. Green Голям сладур, страшни муцунки прави  Crazy Hug А на последната снимка - и Али влиза така в леглото и ще му махнем решетките  Crossing Arms Много ме е страх да не си направи нещо врата така  Embarassed Но пък леглото е залепено за спалнята и просто няма смисъл от тях  Simple Smile

И аз прибрах малко от подаръците, полека лека  ще си ги получава Mr. Green

Леска, какви са тези цени  #Crazy newsm78

# 280
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СОНКА БОНБОНКА!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДРУГИЯ БОНБОН МИЛЕНКА И ВСИ4КИ РОЖДЕННИЦИ ДНЕС!!!!ТАТЯНКА СПЕЦИАЛНО ЦЕЛУВКИ ОТ ТЕДИ! Wink

Аз пера вси4ко със Сано сензитив.

Красе  за излекуването-поне според мен поне една седмица трябва в къщи да си стои детето след като е боледувало. Ина4е се затваря много кръга и повтаря бързо заради имунитета-това е от собствен опит просто. Всеки ако е така оба4е ще има по малко болни сякаш...

Супер сним4ици от рожденниците, ама и аз като Бубка все съм резил със снимките по такива поводи.

Аз пък вси4ко дадох от подаръците Mr. Green

# 281
МИЛЕНКА,

МНОГО ВЕСЕЛ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН!

Hug Heart Eyes Hug

ТАТЯНКА, МИЛА, ЧЕСТИТА ТИ РОЖДЕНИЧКА!
МНОГО РАДОСТ ДА ВИ НОСИ ПОРАСНАЛОТО МОМИЧЕНЦЕ!

ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН И НА ДИМИЧКА! Party
ГАЛЕ, ЧЕСТИТА ТИ РОЖДЕНИЧКА!
МНОГО ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Hug Heart Eyes Hug

Бубка, много чаровно семейство сте! А снимката с шапката на тоалетната...страхотна! Дани е много фотогеничен и пак да кажа, че много ти прилича!  Heart Eyes

Роди, нищо не казваш за променената визия! Wink

На Велина сякаш също й премина тръшкането - говоря й като на голяма и сякаш взе да разбира. Thinking

Като заговорихте за имунитет - доки предписа нещо за децата с уговорки, преди това да разпитаме, да прочетем листовката..., което е много нетипично за него. С мъжо си викаме, тук има нещо гнило!?  newsm78 И естествено "гнила" е цената, но мъжо го купил от раз, та да питам - някой давал ли е АдЛикуид фор кидс, ако не бъркам името, хамериканско!?

И последно питане, че се улях Embarassed:
Мами с две деца, когато празнува едното дете, купувате ли подаръци и на другото - "да си сверя часовника", че ме гложди, дали не бъркам!? А по чужбина, как възпитават в това отношение!? newsm78

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 09:15 от envia

# 282
Честит рожден ден на Дими и Миленка Heart Eyes Мнооого здраве и весел празник.
Гале, Татянка - много радост и гордост да ви носят порасналите момичета  bouquet

Още не успявам да се включа по темите, но пък цъкам с език на снимките на априлчетата и викам "пу-пу"

# 283
Честит рожден ден на милите момичета Дими и Миленката  Hug
Растете здрави и щастливи, играйте и щурейте на воля, бъдете много обичани и усмивките ви да не слизат от лицата  Heart Eyes

Гале, Татянка, честит празник   bouquet  bouquet Весело посрещане и много радост да ви носят вече порасналите чаровници!

# 284
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДВЕТЕ КРАСАВИЦИ МИЛЕНКА И ДИМИ!

Не знам какво значи пожеланието и ако е смешно и неподходящо, моля да ме извините, но ми харисва картинката.

За цената на тортите, ами и аз оня ден се пулих половин час в сладкарница Неделя. Не стига, че тортите са грозни, ама и цените са едни, под 40лв няма торта. Накрая избрах нещо компромисно и така.

Бубка, а торта ти ли я прави - много е хубава, а за Дани просто нямам думи....

Общи условия

Активация на акаунт