АПРИЛ-ските купони на нашите бонбони II

• 22 415
  • 302
  •   1
Отговори
# 285
  • 2 етажа над тавана
Честит рожден ден на чаровните Миленка и Дими!
Да сте здрави и усмихнати, винаги обичани, все така прекрасни и умнички!

Татянка, Гале, весел и незабравим празник!

# 286
  • София
Честит Рожден Ден на Миленка и Дими!

Да сте усмихнати, весели и щастливи дечица!

Да са все така невероятни майчетата ви!

Аз съм запретнала ръкави и правя торти, направата ми е лесна, но украса ми се запъва  Confused

Енви, Фор Кидс е така популярния и много коментиран сироп в форума и не само. Тук в началото на есента много го коментирахме, Господари на ефира за него правиха репортаж... сещаш ли се?

# 287
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АПРИЛЧЕТАТА!  bouquet
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК  Hug

# 288
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИЛЕНКА И ДИМА!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ ДЕЧИЦА!
ОСТАНЕТЕ ВСЕ ТАКИВА ЧАРОВНИ ДАМИ!

СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ И ЦЕЛУВКИ НА МАМА ТАТЯНКА!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ГАЛЕ!

# 289
  • София
Честит втори рожден ден на Миленка и Дими!
Честит празник на мама Татяна и на Галето! Да ви растът засмяни и щастливи!

При нас тръгването на ясла мина добре - влезе без проблеми! Да видим утре как ще е!

Вени, кажи при вас как вървят нещата - вие ни изпреварихте с 2 седмици, заради нашата болест!

# 290
Данче, благодаря!  Hug

# 291
  • софия
 baloni baloniЧестит втори рожден ден на Миленка и Дими! bdbaloni

# 292
  • Русе
Честит Рожден Ден на красавиците Дима и Миленка!

Да растат здрави, безгрижни, умни и все така чаровни!

Честити ви порастнали момичета, Гале и Татянка!
  bouquet

Енви, да - купувам подарък и за другото дете! Нещо дребно, но да има и за него, за да не се чувства пренебрегнато (Диди не разбира много още, но Преслав се омъчнява), пък и да не става бой за чужда собственост. Rolling Eyes Ето, вчера купих 4 колички от Маккуин Светкавицата (явно за кого), но си ги разделиха "братски" и всеки си знае неговите 2 - не става само на едното да подаря (а за Диди, не че нямаше скицник, ама и коли си искаше). Хич не я е пуснал пубертета нея  Close, по-скоро Преслав излезе от него - за Диди явно ще има да си почакам... Twisted Evil

Аз давах "Фор кидс", Ваня и Аги - също (доколкото помня),  ама ще пиша по-късно, че момата се тръшна и ревеееее... smile3514

# 293
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИМИ И МИЛИЕНКА! Да растат здрави и весели!

Минах интервюто, искат ме. Дори ми предложиха по-голяма заплата, лично шефа ме хареса. Аз обаче си дадох срок до след празниците, тогава ще им кажа какво съм решила. Иначе работата май няма да е лоша, току виж и кола ми дали Joy Joy Joy ама по-натаък. Сега ще трябва да прочета някой друг мухлясал учебник, че хич не помня нищо от университета Embarassed

# 294
Честит Рожден Ден на Миленка и Дими!!!

Красе, поздравления!!! Нали знаеш - всяко зло за добро!!!

Енви, аз изрично съм казала на всички да купят нещо и за Люс, въпреки че, пак ще иска и на Йо играчките, а той пък неговите и така пак ще се карат. Иначе аз купих футболисти и дартс, неща с които могат да играят двамата заедно. Баща им каза, че е взел нещо много яко, но не казва какво е. И аз имам подарък. bowuu

Данче, ако имах време щях да направя една торта, ама няма как.
Освен това съм много ядосана, защото се бях разбрала да почивам събота и неделя, но едната колежка напусна и сега мисля какви ли не комбинации, за да мога да съм свободна за РД.
Искам вече да съм шеф....

Гледах детските торти на "Неделя" /40-50 лв/, но май ще се ориентирам към местните сладкарски цехове, в които една детска торта е 20-30 лв. Дори за у дома ще взема малка.

# 295
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИМИ И МИЛЕНКАТА!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ТАТЯНКА И ГАЛЯ!  bouquet

Нашия празник вчера мина много добре-Сонята нямаше Т. и се забавлява чудесно. Снощи едвам заспа от емоции. Има подарък от наште пиано със столче и сега седи и свири и духа в един микрофон. Получи още 2 музикални играчки и май ще бъдат скрити.
Ще кача и аз снимки, но сигурно утре.

Данче, Татянка, и нашата педи каза, че херп-ангината е вирусна, но не знам защо изписа АБ. Аз после се замислих, но исках Соня да е здрава за рождения ден и затова почнах Аб-то.Не знам как е при другите дечица, но Соня като й е болно гърлото й се променя дъха и така разбирам почти винаги, че нещо има там. Друг път след 1-2 приема на лекарството веднага се оправя, но сега още ми мирише на едно такова, като спирт. та вече и аз се чудя дали този АБ ще помогне в случая. В петък сме на пак на лекар да й види гърлото и ще видим.

Красе, браво на теб!

И ние имаме Фор Кидс, но не го давам. давам ЕсберитоксН. Като свърши ще пие кидс-а. нали казаха по ТВ-то че бил фалшив и аз го спрях.

# 296
Мерси zа пожеланиета, zаповядайте на по4ерпката  Wink

4естит рожден ден и на наборката Дими, да е все така 4аровна   bouquet  Галя, наzдраве    bouquet

Рожденни4ката е болна, сополите станаха то4но така zелени и гъсти както ги е описала Котето, въпреки АБто  Sad Хи4 няма настроение милото, не може да ги иzкарва и се дави  Sick

# 297
Момичета, благодаря за пожеланията! Бяхме в болница с Димата, но сега вече е по-добре, довечера сме на детски клуб. Ще гледам да кача снимки, но се местим и в ново жилище и съм и на работа и всичко ми е много динамично.

Честит рожден ден,Милена! Да си здрава, безгрижно детство ти желая и много весело изкарване на рождения ден

# 298
ЧЕСТИТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА ЕНВИ И РЕНИ!
 (надявам се да не бъркам  Blush, простете кърмаческия ми мозък Laughing )
ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ И МНОГО ПОКОРЕНИ ВЪРХОВЕ!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ДРУГИ ЮРИСТИ!

# 299
               Честито на всички празнуващи днес    bouquet

Здравейте от нас.Днес съм много по спокойна ,Аксел е по-добре.Днес  му правиха снимка и дадохме стерилна урина.На снимката нищо не излезе слава богу.Стерилната урина ще е готова чак в понеделник,аз обаче си мисля  че бактерията е най-вероятно в носа,но ще видим какво ще излезе.
Татянка наистина това не е висока Т,но аз съм толкова ошашкан човек ,че от мухата слон правя.А и преди 3 седмици  пак беше така Аксел за това се притесних.Днес му изписаха АБ Цефзил.
Инес  вече 3ти ден е на ясла,тази сутрин се опита да мрънка  ,обаче  всичко мина добре,надявам се през деня да не е плакала,но няма начин ще свикне.Много съм доволна от яслата с малки изключения,но не може всичко да е идеално.Нека да е здрава само Инес .
Аз пера за сега дрехите и на двете деца отделно от нашите с тео бебе,не  заради друго,ами просто те много се цапат и стигат да напълня цяла пералня  Joy .
Пожелавам на всички лек ден и приятно прекарване на празнуващите.А на  болничките бързо оздравяване  Heart Eyes .

Общи условия

Активация на акаунт