АПРИЛ-ските купони на нашите бонбони II

• 22 436
  • 302
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, моята шефка иска да й подам молба, за да ми издаде служебна бележка за доходите, за детските пред общината. Сещате се за какво говоря, нали? Обаче аз й подадох една, не била точна и трябвало да напиша нова  Shocked Някой има ли идея по новите рапоредби МОЛБА вече няма , с какво се заменя, както и какво трябва да изпиша  в нея, че да й стане ясно, защото вече много се дразня на глупости! ooooh!

# 61
  • София
Аги, само знам, че вече е ЗАЯВЛЕНИЕ не молба, но дали има и други премени незнам.

# 62
  • София
Незнам да трябва такава молба?!

# 63
Ами аз й написах  Заявление и малко по-надолу ИСКАМ  Laughing
Трябва , заради "защита на личните данни" според нея, един вид да има доказателство, че аз съм я поискала, а не друг.

# 64
  • София
Хей, ама днес никакви ви няма.

И аз нещо съм се разкиснала и не знам какво да напиша... newsm78

# 65
  • София
Аз съм тук, малчо спи и надзъртам отвреме-навреме, ама то пълна пустош.

Абе да взема да споделя какво ме впечатли от едно известно време. Чували ли сте за "новия" метод за гледане на бебе ЕБХ - с памучни пелени, много ранно издържане над гърнето и др. разни дивотии. Аз преди време мернах някаква такава тема във форума, ама ми заприлича на глупостите на Людмил ако си го спомняте и подминах пренебрежително. Да, обаче, ми направи впечатление, че новите майки навън масово са истерясали на тая тема, купуват памучни пелени и някакви найлонови гащи, обсъждат, разпитват... Аз пак бях чувала, та не се изненадах чак толкова, ама другите майки гледаха като гръмнати и се чудеха в кой век живеят и деца въобще гледали ли са  Laughing
Вие имате ли някакви такива наблюдения, или още не се е разпространило това ново модно течение?

# 66
И аз съм на линия, но съм убита от умора... Tired

Днес лятото дойде при нас. Grinning
Велина е на вълна пеене - знае в общи линии "Зайченцето Бяло", а в ДЯ е научила и "У дома часовник трака". Да не помислите сега, че е Айдълка - по неин си начин пее и то не пред чужди хода, но е мило. Blush

Аги, според мен се формализира излишно твоята шефка. При нас напр. устно си казваш какво ти трябва и ти го издават. Rolling Eyes

Рени, как е коремчето?  Heart Eyes А втора лентичка ще имаш ли? Wink

Ренка, не съм се задълбочавала, но ми звучи, като начинът по който сме гледани по-големичките мами. Няма лошо, щом се възприема от съвременните мами, но аз по принцип съм за златната среда! Peace

# 67
  • София
Ренка, за съм чувала, че назапад има фирми, които доставяли чисти пелени, а взимали мръсните. Един вид избягва се хамалогията около пелените, а за ранното изпишкване - с особено мнение съм за него.

Явно хубавото време държи всички навън!

# 68
  • софия
момичета, хайде на разходка в Борисовата утре или в други ден!
Рая и Стаско са на линия Laughing

# 69
  • София
Ренка, не съм чувала за гледане с такива пелени. То и около захранването има някакви нови тенденции, но и там още не съм в час.

Енви, ще има лентичка ама нещо все отлагам.  Heart Eyes
Днес бях на Биохимичен скрининг в МД. Сега има някакъв ранен БХС /11-14 г.с./, който е с по-голяма точност. Ще чакам резултати. Вчера и днес само по лекари ходя, източиха ми кръвта и от двете ръце, а и работата нещо ми идва в повече. Мисля другата седмица по случай рождения ден на Соня да си взема една седмица отпуска. Crossing Arms

# 70
  • София
Ренка, като чели съм чувала за такава "мода" но аз скоро четох и за кърмене от мъже таааа... моите очи и уши са свикнали.

Рени, при биохим. скрининг в МА имам близка връзка ако с нещо мога да помогна свиркай. И аз все да питам за лентичка...

Днес гледах как майка и баба хранят едно мънинко бебенце / с шише разбира се/ толкова обичам да ги гледам, но ми става неудобно, че като ги зяпна  Mr. Green.....

Хайде утре на среща в Борисовата - към 10.30 - 11ч!

# 71
Уф, не може ли срещата да е другата седмица? Тази не мога - бонбончо е само сутрин на детска. Ако е здрав и има среща и другата седмица, няма проблем да се донесем с малкия.

Ренка, аз бях скептик за ЕБХ и затова го изпробвах на Иво след като стана на 8 месеца. Не подейства напълно, но Иво се научи да пишка по моя команда за около месец.

# 72
Здрасти на всички! Честито на празнуващите! Аз ходя на работа вече 3 дни и въобще не мога да се организирам. Малкият се държи добре в яслата, прави малко театър сутрин, но иначе няма проблем.
За новите модерни и екологични методи- всеки си има предпочитания, аз немам нерви за тия неща.

# 73
  • София
Няма как да дойда на срещата, защото трябва да водя Лора на у-ще в 1!

# 74
  • Варна
Честит Рожден Ден на Давид!

Николай вдигна много висока Т, стигна до 39.4 и сложих свещичка ефералган. Лошото е, че майка ми трябва да го гледа, тя малко се същиса. Като го оставих голям рев паднал, захитряха вече милите усещат се Confused Червено гърло и сополи, поне гърдите са чисти. Сега ще гони котките до петък при баба си Simple Smile Хич не му личи, че е зле. Дано му мине бързо, че ние пак се уволняваме на работаи  вече ми писнаааа #2gunfire Утре уж за последно поне в нашето поделение. До края на месеца трябва знам категорично за целия флот, дали имат място подходящо за мен. Лично аз клоня към към напускане и търсене на нова работа, но има време
Лека нощ, аз съм скапана и си лягам

Общи условия

Активация на акаунт