Веселите МАРТЕНИЧКИ гушкат братчета, сестрички

• 31 944
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Кали, ти таткото не го мисли, той ще се оправи, като няма накъде да ходи, ти помисли за себе си, че страшно много преживя през последните 2 месеца. Ще стискам силно палци всичко да мине успешно и това да ти е последната оперативна намеса в живота Praynig

Зузи, така ви завиждам за удоволствието, което ще изпитате от пътуването. Пожелавам ви да съберете много емоции и да се върнете отпочинали и освежени.

При нас положението засега е добре. Марти иска да стои само в стаята на бебето и да го пипа, много му се радва, но от мен се е отчуждила и казвам ви, че само за това мисля и плача Cry Тя и баща й спят в друга стая, а аз и бебето отделно и това допълнително ме подтиска, като допълним и това, че от 1 седмица съм все затворена като отшелник, а и кг. отгоре и бременният като в 7-ми месец корем, картинката ви е ясна. Абе депресията май ме хвана Rolling Eyes Толкова ми е мъчно за Марти, дано като тръгнем по разходки и тя излезне ваканция нещата да се оправят Praynig Между другото кога спадаше корема?

На всичи мартенички  пожелавам бързо да се оправят от тези вируси, на които краят не им се вижда.

# 136
Рени, защо спите отделно? Не може ли Марти да спи сама?
а не може ли ти да спиш понякога с нея, а таткото с бебето...Мисля, че това е вариант за някои нощи поне  Peace

Моят корем е голям все още  Twisted Evil Правя вече коремни преси и имам лек напредък, но...умряла работа. Поне още 6 месеца ще съм така  Rolling Eyes

# 137
Една моя приятелка роди със секцио на 28.02 .Беше много наддала почти до неузнаваемост ,а вече изглежда доста добре.Търпение и кураж момичета ще се справите! Hug
Рени ,когато родих Марти всички спяхме в една стая ,нищо ,че таткото беше на другия ден на работа ,а Марти беше доста ревлив

# 138
  • В светлината на слънцето
Рени, горе главата! И никакви мисли за депресия да не ти минават през ума!  Naughty Тепърва ще минаваш през различни периоди, така че ако можеш приемай ги спокойно и с усмивка, и най-вече с мисълта, че са временно явление. Прегръщаме те силно и ти пращаме много слънчеви усмивки (нищо, че от известно време тук гърми и се кани да вали).  Hug 

# 139
Много ми е нервно, направо ми се реве  Confused
Калоян е доста зле, а скоро пи АБ и не ми се дава пак.
Аз го мажа в гърлото и полагам спец. грижи за него, за да избегнем АБ-ка, а утре няма да съм с него  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
И тая проклета манипулация утре  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Направо ще се пръсна от нерви!

Стискайте ми палци  Praynig Praynig Praynig

# 140
Кали,  Hug Hug Hug С теб сме утре мислено.  Hug

# 141
  • Пловдив
Кали, от сутринта мисля за теб  Hug
Дано в този момент вече всичко е зад гърба ти и се чувстваш добре  Praynig
Оттук нататък само хубави емоции да имате четиримата Heart Eyes

Ренка, не се отчайвай всичко ще се нареди. Като ти е шугаво си поплачи - ще ти се размине по-лесно. За успокоение и аз бях в подобна ситуация като теб когато родих Алекс. Спях с него в детската, а баткото тогава първолак с мъжа ми на спалнята...но така беше най-добре за всички вкъщи и атмосферата беше спокойна. Недей да се мъчиш за Теди, тя също се променя покрай бебето, сега ще израсте изведнъж. Това ни чака всички - децата колкото растат, толкова по-самостоятелни ще стават Laughing Рени - усмихни се не се коси всичко е от хормоните Heart Eyes

Аз да ви кажа вече мисля за моренцето, но нищо не сме уредили, а тази година не искамеда сме в Поморие, че ни омръзна - 7 год. все там ходим. Дано намеря нещо подходящо ooooh! А иначе чак август ще ходим - вижда ми се ехеееееее много далеч.

# 142
Момичета, благодаря ви  bouquet

Кали, дано всичко е вече зад гърба ти, ще чакаме при първа възможност да ни пишеш, че го преживяваме заедно с теб Hug

Не ме притеснява това, че таткото няма да се наспива толкова, колкото Марти, не искам да я лишавам от здравословния нощен сън. Макар, че до този момент бебето на е ревливо, само когато е гладен, просто няма как да го направим да спим всички в една стая. Една спалня и две креватчета отстрани, защото съм против това Марти или бебето да ги приучаваме да спи при нас на спалнята, а пък не мога все още да отделя Марти сама в стая, аз не съм готова за това Crazy Засега ще го караме така, пък да видим докъде ще го докараме.

# 143
И това мина  Tired
Извадиха иглата с пълна упойка, мина бързо  Peace
Сега ме боли, но ми олекна  Rolling Eyes

Била се е обвила с хрущялна тъкан. Нагласила се нашата да си живее в мен, ама нъц  Twisted Evil

За пореден път се разочаровам от тази клиника. Пълна дезорганизация, направо паднах  newsm78
Няма да разправям подробности.
Иначе като разбраха за какво съм и какъв ми е случая, всички ми се подмазваха ужасно  Mr. Green

# 144
Ох, Кали, добре че тази гадост мина.  ooooh! Сега поне няма да я мислиш тая игла. А лошото бързо се забравя. Оттук нататък ти пожелавам болница и лекарства поне няколко години да не помиришете всички у дома.  Hug Hug Hug

# 145
Ей,lulumba присъединявам се и аз към твоето пожелание.
Радвам се всичко вече е зад гърба ти kalli от сега натам само усмивки и хубави моменти.  bouquet

# 146
Браво Кали,

добре че всичко е минало ОК.

Ние сме добре, Борис и той изкара леко неразположение на гърлото и носа
В Петък не беше на ДГ. В Понеделник, след като съм излязла за работа, сключили "извънсъдебно споразумение" с баба си Mr. Green, както се изрази баща му и не отишъл на ДГ а на бабина градина.
В следствие цяла седмица се мъчи да ме убеди в същото.  Сутрин аз го приготвям и тръгвам за работа, а татко му го води. Оказа се, че след като аз изляза, пак се пробвал да иска да остава у дома.
Не плаче като го водим, но не му е много ОК.
Тази сътрин към 5 часа такова тръшкане и бълнуване му удари...

# 147
Мариета, това с оставането веднъж у дома е много лошо. И ние направихме тази грешка, след което дъъълго свиквахме наново с градината. При Теди обаче оставането бе непредвидено - по Великден и Гергьовден се струпаха много почивни дни, освен това съвпадна и с карантината заради скарлатината и аз не я пуснах, та накрая един месец почти изкара у дома. И гледай какъв цирк направи като се наложи отново да тръгне на градина. ooooh! Но за щастие привикна сравнително бързо. Една седмица обаче тръгваше с писъци и дърпане. ooooh!

# 148
Кали, радвам се, че иглата вече е извадена и занапред само хубави неща да ти се случват, всичко лошо вече да е зад гърба ти Hug

# 149
Рени линийката на Дени е много готина

Общи условия

Активация на акаунт