Веселите МАРТЕНИЧКИ гушкат братчета, сестрички

• 31 944
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Кали  Hug добре, че я извадиха тая пуста игла. Дано всичко занапред е ОК и само хубави неща да ви се случват.
Ох и Алекс си седя тази седмица у дома, че беше болен и сега не иска на градина. В понеделник ще има "цирк" като го водя. Ама няма да му мине номера hahaha
Рени - аз не виждам лентичката на Дени, защо ли?..упс виждам я вече  много е сладурска  Heart Eyes
Мариета - Бори голям тарикат е станал щом знае , че баба се действа в последния миг Mr. Green
Зузи кога тръгвате на пътешествието, май скоро а?

Тедка - на почивка ли е, че не пише?

А Валери ?

# 151
  • В светлината на слънцето
Наистина лентичката на Дени е много сладка.  Peace

# 152
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!!

# 153
Здравейте момичета!!!
Ох,в събота и неделя се скапах,а някои са празнували.
Чистих басейна ,та като се върнем от пътуването да го пълним направо.
Джони в събота е големия ден на тръгване.
В петък оставям децата при нашите.Толкова ще ги мисля ,така ще ми липсват.Още от сега започнах да ги глезя.Мисля,че ще ми е за последно да оставям децата за толкова дълъг период.

# 154
  • София
Кали, много се радвам, че всичко е зад гърба ти! Нека това да е лошото и напред да те чакат само хубави неща! Hug

Момичета, ще ходите ли на море? Мен хич не ми се ходи с бебе, та ще пратя Ивета с нашите - направиха си резервация на Албена за 5 дни, ол инклузив, за началото на юли.

# 155
Наистина линийката на Дени е много сладурска, надявам се скоро да свалим снимките, че никой не се сеща да направи това и да ви го представя Hug

Зузи, малко ви остана до големият ден, поне с мъжа ти ще бъдете малко в уединение, което също си е от значение. Аз иначе също не бих си представила как ще се разделя с децата за по- голям период, но определено съм на мнение, че и ние имаме нужда от лично пространство и да се насладим на брака bowuu

Клер, ние със сигурност тази година ще пропуснем морето, колко и да ни се ходи, а пък моите родители август месец заминават за почти 1м. в Испания при брат ми и ще си видят и другото внуче, та не мога и на тях да разчитам за евентуално вземане на Марти с тях, а пък и сигурно пак не бих я пуснала с тях на море. Така преди 2г. брат ми и жена му решиха да пуснат племенницата ми с тях на море и към София се започва един рев, че иска мама и тати, няма успокоение, а тогава е била на 3г., та айде върнаха се обратно да я оставят и тогава двамата потеглиха за морето. То аз съм си страхливката все ще я мисля, ще ми е мъчно и няма да издържа на раздялата, колкото и да ми се иска понякога.

Купихме си количка и от утре тръгваме по разходки, ама аз да ви се оплача, вече няколко човека ме питат кога ще раждам Sad Колко е подтискащо, нищо , че съм свалила 15кг., ама на фона на моите 35 изобщо не си личат, поне вече не съм с отекли крака и мога да си ходя нормално Wink

# 156
Рени, като те питат кога ще раждаш ти пък им отговори: "Кое по-точно? За третото трябва да изчакам поне 6 месеца, а четвъртото мислим да планираме след година-две". Знаеш ли как се стъписват на такъв отговор. Mr. Green От личен опит го казвам.
И ние не се знае дали ще ходим на море това лято.  Thinking Много ми се иска, но незнам още дали ще стане. Ако отидем със сигурност ще е във Варна при леля ми. Thinking

# 157
Добро утро Hug
В неделята се прибрахме от хубавият и слънчев град САНДАНСКИ. newsm03
Изкарах ме си страхотно и изобщо не ни се тръгваше,живи здрави на есен пак ще ходим,най-важното е че не хванахме големи жеги сега най-много беше 26 градуса.
Квартирата беше много хубава и имаше всички удобства все едно съм си в къщи,а и нощувката беше на нормалана цена 28лв,абе супер Peace
На басейн не можахме да отидем с нашият пършинг САШИ,живи здрави на морето ще ходим на плаж.
Иначе посетихме Мелник,Рупите,Петрич,Самуиловата и Хотел Св.Врач ,там беше супер голям парк около хотела тишина чист въздух.
По-късно ще ви пратя адреса на домейна да разгледате снимки от почивката.
Прятен ден на всички Hug

# 158
  • Пловдив
Тетка голяма почивка сте направили - чудно!
С удоволствие ще разгледам снимките  Laughing

Зузи - не остана - големият ден  наближава
 newsm01 лек път /нямаше моторче в емотиконите/ и много да снимаш  smile3509 , че ще чакаме разказ с картинки.
Пожелавам ви хубаво време   Nature Partly Sunny  да не пече силно, да не вали, та да може да пътувате комфортно.
За децата - не се бой, нали са в добри ръце, отдай се на емоциите и на почивката. Децата ще са доволни като ви видят презаредени. А и те имат нужда да се откъснат от родителското тяло.

Рени - как вървят разходките?
А за коремчето - да не ти пука.  Hug ще го свалиш с времето. Сега по-важно е да кърмиш спокойно.

Клер, ние ще ходим на море, но за мен това е много натоварващо. Хубаво си решила да пратиш Ивета с вашите. Де да можех  и аз такаааа. Ние ще ходим, тази година за пръв път ще "изневерим" на Поморие, че ни омръзна. За сега май Обзор се очертава. Някой ходил ли е скоро там?

Мариета, сподели къде ходите вие, че не зная къде се намира  Embarassed

# 159
Джони благодаря за пожеланията smile3525
 motor Wink
А снимки задължително ще има .Показвала ли съм ви от миналата година Румъния
http://romania2007.hit.bg/index.htm
А по въпроса за морето и ние ходихме години наред в Поморие ,но миналата бяхме в Приморско
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=175755 тези май съм ги показвала тук,но нищо.
Tetka_74 хайде ,че чакаме снимки да разгледаме преди тръгване Heart Eyes
Ей Кали къде се изгуби как си ?
Рени и от теб чакам снимки ,хайде преди да тръгна да ви видя какви сте сладури
lulumba вие как сте ?
Тук стана много горещо внимателно с дечковците по-на сянка
Щях да забравя имам малко снимки в телефона от снощи .Миранда имаше концерт от спортните танци .След малко ще ги пусна

# 160
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=207772&photo=10    това е само подготовката самата изява е заснета на клип,но е вкъщи във фотоапарата все още EmbarassedА извинявам се за качеството на снимките .Обещавам от пътуването да са суперски Peace

# 161
  • Пловдив
Зузи страшно ме изкефи сайта с разказа за пътуването, като имам време ще го разгледам подробно - сега изчезвам към градината  Mr. Green И си намерила емотче с мотор, а аз къде блях  Crossing Arms
Дечковците са много сладки и малкия как гордо се е нахилил до кака  Hug

Кали - как си пиши моля те, че си добре  Praynig

# 162
Зузи, още веднъж да пожелая приятно пътуване.  motor А разказчето със снимки е направо чудесно.  Peace Малките са прекрасни - имам предвид следващия набор от фотоси, с балеринката и невръстния фен на балета.  Heart Eyes
Ние също се каним да пътуваме, ама на българска територия. С майка ми и двете деца ще ходим пак на село тия дни. Отново за седмица. Ще се върнем за кръщенето и после пак. Иначе Теди утре ще ходи на първата си екскурзия от детската градина. На Витоша на една поляна правят спортен празник, ще пускат хвърчила, балони, ще има игри, клоуни и т.н. Това е и нещо като официално закриване на учебната година. "Абитуриентите" пък си имат бал, на който им дават градински дипломи. Комшийчето над нас ще е такъв тази година. Ама балът си е съвсем сериозен. Обличали ги в нещо като тоги, в заведение, имат си детско меню с плодови салати и други вкуснотии, дискотека, дипломите се дават пред родителите, абе отсега ги подготвят за другия бал Mr. Green

# 163
Добро утро Hug
Ето ги снимки тук: http://snimki.i-kolev.com/ прятно гледане на всички newsm03
Тия  дни големи жеги направо няма спасение,вчера излязохме рано сутрин и по обяд преди 12 бяхме у дома,и вечерта чак в 17.00 го изведох.
Нашата кака ЕЛЕНА ще ходи тая година със дестката градина сама на море за 9 дена на ЧЕРНОМОРЕЦ.Сега сме на вълна бански,джапанки,пояс и така.Ще ходи 2 пъти на море веднъж без насс детската градина и после със нас.

# 164
И в нашата градина има оферта за море - за Равда, но аз още не сме да я пусна сама. Тя се справя съвършено сама, но малко ме е страх - не за друго.

Общи условия

Активация на акаунт