E-bay тема 5

• 35 034
  • 923
  •   1
Отговори
# 465
Дай да видим ,може да ги харесаме. Crazy
Не няма да ги продавам,много са готини,ще ги оставя за есента Mr. Green
незнам как да ги сложа ,за да ви ги покажа Blush

# 466
  • Sofia
Пристигнаха ми онези чехли с цветята за малката.Въпреки,че са по-голям номер в момента са ни абсолютно точни.Дано не умалеят за лятото,че са страхотни Crazy

# 467
  • sofia
Пристигнаха ми онези чехли с цветята за малката.Въпреки,че са по-голям номер в момента са ни абсолютно точни.Дано не умалеят за лятото,че са страхотни Crazy
Ако умалеят нали знаеш кой има по-малък крак Wink

# 468
Момичета кой ще помогне как да сложа снимка ,че искам и аз да се похваля Mr. Green

# 469
  • sofia
Като чукнеш на пропъртис(върху снимката),копираш адреса и го публикуваш м/у тези 2 [img]  ...  /img]     ама преди наклонената черта сложи [

# 470
Като чукнеш на пропъртис(върху снимката),копираш адреса и го публикуваш м/у тези 2
Много голямо мерси lyuba84 newsm10
Eто това са маратонките

# 471
# 472
  • sofia
да са ви честити

# 473
Уж ми махна блокера пък ми пише това
 Important: one*bird*in*the*hand requires immediate payment for this item with PayPal. Until you complete payment, another eBay user may purchase this item. Learn more.

Shipping costs cannot be calculated for this item because the shipping calculator is currently unavailable or the seller has not specified shipping costs to your currently selected address. Please select another shipping address from your address book and try again. 

# 474
  • Варна
http://img.auctiva.com/imgdata/6/4/6/4/3/6/webimg/122934420_o.jpg
Момичета, какво ще кажете за тази рокля. Аз наистина имам малко цигански вкус, но се чудя дали не идва прекалено.newsm78

# 475
lyuba84 отново благодаря за помощта! newsm10

# 476
Момичета, нямам опит с митниците, а получих известие за там, на него пише, че стоката е от САЩ, няма грамаж, а от САЩ чакам едни червила и една чанта, но чантата според мен е рано да дойде, защото са я пратили насам в понеделник 14.04 Много ми е странно, за едни червила на митница ли ще ходя  newsm78 Преди 3 дена получих маратонки от САЩ в пощата. Нещо се шашанах тук, а моя мъж ми вика контейнер ли чакаш  и ме гледа съмнително ooooh!

# 477
  • София
Момичета ето ни новата рокля, не се сдържах да не се изфукам, страхотна е   Crazy

http://img.auctiva.com/imgdata/6/4/6/4/3/6/webimg/122934420_o.jpg
Момичета, какво ще кажете за тази рокля. Аз наистина имам малко цигански вкус, но се чудя дали не идва прекалено.newsm78

Не ти се отварят снимките

# 478
 smile3501 Малка приказна фея, Nad! Честито! Heart Eyes

# 479
  • Варна

nad tab ето за това става въпрос.
А малката е наистина като принцеса с роклята.

Общи условия

Активация на акаунт