E-bay тема 5

• 34 997
  • 923
  •   1
Отговори
# 720
  • sofia
Ще тиго доставят,ама доставката ще е космическа

# 721
  • Sofia
Имам някакъв проблем при отварянето на моята страница с наблюдавани обяви в ибей. Не ми показва колко време остава до края на аукциона. Пробвах през customize, там е зададено да го изписва автоматично но уви няма го.
Имали ли сте подобен проблем и как да го оправя това нещо.
и при мен е така Peace

# 722
  • sofia
И при мен,но не винаги,ако влезна отново се оправя

# 723
  • Варна
При мен се оправи. Не знам къде беше проблема рефрешвах неколкократно, а също и влизах и излизах, но нямаше промяна. След няколко часа се оправи само.

# 724
Дайте ми съвет,че се чудя какво да правя.Първата ми покупка от ибей бяха тези балеринки и като ги получих много им се изкефих,но не беше още време да ги обувам.Днес като ги обух и на втората крачка се съдраха буквално.А дадох вече положителна оценка.

# 725
Момичета малко се затруднявам при превода на това изречение newsm78,някой би ли помогнал Mr. Green

SHIPPING WORLDWIDE with Registered Air Mail. If you want to ship with EMS, please let us know

# 726
  • sofia
Дават ти 2 варианта за пратката,второто е по-скъпо и по-бързо

# 727
Дайте ми съвет,че се чудя какво да правя...
Пиши на продавача и му обясни същото. Ако се съгласи да ти ги смени или върне парите - скачаш от радост. Ако не, пиеш една студена вода.

wiwian, видях, че lyuba84 ти е отговорила, но само да допълня, че  ти предлага първия вариант - въздушна поща, а ако искаш втория - по-скъпия, но по-бърз, да му кажеш.

Последна редакция: нд, 20 апр 2008, 22:02 от pepi7096

# 728
Отново много благодаря момичета newsm10

# 729
Пак съм в чуденка.
Играх за едни обувки и тъй като нямах време да изчакам края на търга сложих максимална цена 70$.
http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK … N'T.m317.lVI
Дала съм най-висока цена, но въпреки това не са в папката при покупките, а в тази дето съм наддавала и изгубила.
Някой има ли си на представа защо е така?
Да няма някаква първоначално зададена от продавача цена , която , ако не се достигне до края на търга предмета не се продава?

# 730
Пак съм в чуденка.
Играх за едни обувки и тъй като нямах време да изчакам края на търга сложих максимална цена 70$.
http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK … N'T.m317.lVI
Дала съм най-висока цена, но въпреки това не са в папката при покупките, а в тази дето съм наддавала и изгубила.
Някой има ли си на представа защо е така?
Да няма някаква първоначално зададена от продавача цена , която , ако не се достигне до края на търга предмета не се продава?

Има. prix de réserve non atteint  - не е достигната цената и няма да ги продаде на по-ниска от тази цена. Нарича се Reserved price и в английския И-бей излиза надпис Reserve not met.

# 731
Алекс, благодаря:)
А коя би трябвало да е цената , която иска? Тази дето е обявена за купуване без търг вероятно не е.
Може би 2/3 от тази цена ще е, някъде към 100$. Ама е тъпо така- уж на търг , пък не на търг.Simple Smile
Е, аз не мисля да питам колко иска- знае колко давам.
В този случай вероятно пак на търг ще отидат обувките или направо с готовата цена.
А са много сладки...Simple Smile

# 732
Той е определил цена, под която няма да ги продаде и съгласно правилата на И-бей не е длъжен да ги продава. Затова се казва "резервирана цена". Тя е тайна и той не я обявява. Мисля, че няма как да се разбере колко е. Търгът си е търг - разчита, че повече хора ще наддават и ще вдигнат цената до резервираната, дори и повече. А ако искаш, можеш да ги купиш веднага на другата цена.
Съветвам те да си сейвнеш продавача в "My Ebay" и да се абонираш да получаваш писма, когато той пусне нови артикули за продажба. Така ще видиш, когато пусне отново обувките. Тогава вероятно ще са на по-ниска цена. Другият вариант е да си го сейвнеш пак като продавач и от време на време да проверяваш какво предлага.

# 733
а, а къде е удоволствието да играя на търга, ако ще купувам на обявена цена?Simple Smile
Благодаря за съветите, ще си го сложа при любимците:)

# 734
http://cgi.ebay.co.uk/SCOOBY-DOO-3-PACK-BRIEFS-FOR-THE-7-8YRS-GI … 836QQcmdZViewItem

момичета какво означава това фрии за Бя ??

Общи условия

Активация на акаунт