E-bay тема 5

• 34 929
  • 923
  •   1
Отговори
# 750
  • Варна
Здравейте! Момичета, ако регистрирам втора карта в PayPal пак ли трябва да чакам 2-3,4,5 дни  newsm78

До 100$ можеш да платиш веднага. За повече не знам... сега погледнах с втората си регистрирана карта колко съм платила ама са 91$. Но пък не виждам опция за верификация на втората карта, та е възможно и да не се налага.

# 751
И аз сега регистрирах втора карта,но като дам на плащане никъде не ме пита с коя да платя newsm78
Как се избира с коя карта да платиш?

# 752
  • Варна
На втора стъпка горе в дясно където ти пише номера на картата в едно поленце/последните 4 цифри се виждат/ има активна опция за смяна на детайлите на плащането ... говоря ти на изуст в момента щото няма как да вляза и да погледна. Като го чекнеш би трябвало да се покажат двете ти карти и да чекнеш тази която за момента искаш да ти е приорити и така. Защото в момента по подразбиране си плащаш с първата регистрирана. Огледай си ордера и ще го намериш... но преди да подтвърдиш плащане че няма връщане назад. Дано ме разбра. Сутринта плащах ама вече го правя толкова автоматично че не се и заглеждам къде какво пише.

# 753
Ок мерси ще поогледам,че картата е на мъжа ми  Twisted Evil и я регистрирах чисто и просто зада пробвам дали евентуално няма да ме пусне да плащам по-големи суми ако имам и втора карта регистрирана.
А като плащам през ибей автоматично ми плаща с първата нали?

# 754
Потърси как да я направиш да плаща първо с втората. не помня какво пишеше, но когато отидеш да разгледаш какви карти имаш може да дадеш да ти е по default другата.

# 755
  • София
Здравейте момичета. Аз успях да изгубя 2 търга и един ми отказа да прати до тук в английския И-Бей. Та реших да се поразтърся в американския. Кажете, поръчвали ли сте козметика от там? Загледах едни кремове на EL, дали има опасност да са развалени?

# 756
Здравейте момичета. Аз успях да изгубя 2 търга и един ми отказа да прати до тук в английския И-Бей. Та реших да се поразтърся в американския. Кажете, поръчвали ли сте козметика от там? Загледах едни кремове на EL, дали има опасност да са развалени?
Поръчвала съм добре са си нещата ,но то риск винаги има.

# 757
Здравейте,момичета.Понеже предния път никой не ми отговори,искам пак да попитам от кой потребител в американския ebay сте поръчвали козметика и сте доволни? Rolling Eyes

# 758
rosepetals and lavanderkisses. предлагат козметиката на epicuren. много коректни са, а козметиката е супер

# 759
Ето отговора за моя развален крем, върнала ми е цялата сума, но малко не ми е ясно какво пише относно фийдбек-а и какво трябва да направя сега?
Цитат
Hi, thank you for your prompt reply. I will issue a credit to your PayPal account for the transaction. Once you see the credit you will also receive an email from eBay stating that we are agreeing to mutually end this transaction. This will release us both from this transaction, and will not affect either of our feedback. Please discard the item. Thank you Gabriela.
А това е от Ибей
Цитат
We are contacting you about the following item: Clinque TOTAL TURNAROUND Visible Skin Renewal .5 oz (#330218581914)

The seller, shimmer-n-shine.gg tells us you have mutually agreed not to complete the transaction (e.g. because you returned or are returning the item for a refund or because there was a misunderstanding) and has requested a credit for their eBay fees.

Please respond by Apr-28-2008 so eBay knows whether you have made this agreement.

Please note: Both you and the seller will still be able to leave feedback for each other regarding this transaction.

Thank you,
eBay

В момента имам отворен диспут за неплатена стока. Може ли да ми обясните стъпка по стъпка какво правя нататък, да оставям ли фийдбек?

# 760
  • sofia
Влизаш в диспута,има две опции,избираш едната,в която се казва,че и двамата сте съгадни за това връщане на пари и го обясняваш в полето за текст

# 761
Мерси! Затворих диспута, но крема си ми седи  в My eBay, сега какво? Да оставя фиийдбек, да маркирам платено или има и опция delete reminder? С това Please discard the item какво иска да каже?

# 762
  • Варна
Здравейте,
искам да благодаря на Фантичка за съдействието   bouquet
И имам един въпрос, от къде да добавя акаунта ми от пейпал в ebay .Гледах, гледах и не видях нищо  Embarassed
Мерси предварително

# 763
Като тръгнеш да плащаш нещо, автоматично те препращат на страницата на пей пал и там си влизаш в акаунта.

# 764
  • София
Момичета получих си тази чантичка... много е сладка, но е толкова малка че някак не ми отива на килограмите  Mr. Green

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … 984.cWON.m313.lVI

Ако някой се интересува да ми пише, ще я покажа и на сестрата и в после в продавалника  Wink

За доставка ми взеха 5лири

madnez, писа че иска чантата, запазвам я, изчисти си кутията Wink

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 01:46 от nad_tab

Общи условия

Активация на акаунт