E-bay тема 5

• 34 936
  • 923
  •   1
Отговори
# 735
Това е бельо за момиченца-3бр. и пише,че ги доставя безплатно навсякъде по света

# 736
Това е бельо за момиченца-3бр. и пише,че ги доставя безплатно навсякъде.
и аз така разбрах , но да попитам  newsm78

# 737
  • На черешата
Още не съм му измислила цена,само си го гледкам. Mr. Green
 Ама тъпо да се надбидваме с теб. Crazy

Тъпо е.. затова и ти казавам колко максимум давам... ако те кефи максимално и си решила да дадеш повече пари свиркай и ще махна моя снип  Hug

Нека е за всас. Crazy

# 738
Момичета, моля за помощ. Исках да купя едни маратонки и ги резервирах /бай нау/, но в последствие премислих и реших да поръчам по-голям номер. Писах две-три писма на продавача да ми измери стелката, но така и не ми отговори. В крайна сметка платих по-голям номер, от същия продавач, но сега ми пише, че имам спечелени едни и неплатени. Какво да напиша в отговор така, че да прозвучи добре? Благодаря ви предварително!

# 739
  • София
Още не съм му измислила цена,само си го гледкам. Mr. Green
 Ама тъпо да се надбидваме с теб. Crazy

Тъпо е.. затова и ти казавам колко максимум давам... ако те кефи максимално и си решила да дадеш повече пари свиркай и ще махна моя снип  Hug

Нека е за всас. Crazy

Ей Фанти... ще има много да отстъпвам, пак си помисли... първо бутушките сега и сукмана  Hug

# 740
  • На черешата
 Joy Joy Joy Помни,помни-ще си кажа,когато се наложи. Mr. Green

# 741
  • sofia
Момичета, моля за помощ. Исках да купя едни маратонки и ги резервирах /бай нау/, но в последствие премислих и реших да поръчам по-голям номер. Писах две-три писма на продавача да ми измери стелката, но така и не ми отговори. В крайна сметка платих по-голям номер, от същия продавач, но сега ми пише, че имам спечелени едни и неплатени. Какво да напиша в отговор така, че да прозвучи добре? Благодаря ви предварително!
Buy it now означава,че си ги купила,не резервирала,няма такъв филм
А по-големите не разбрах и тях ли си купила

# 742
  • На черешата
 Честито,сдобила си се с два чифта. ooooh!

# 743
  • sofia
Е,има шанс да се разбере с продавача
Да пише,че е нова и,че иска само едните и да се извинява много

# 744
Платих само по-големите, а малките не съм - за тях ме "подканя" с плащането. Аз нямам намерение да ги плащам. Какъв може да е резултата?

# 745
  • На черешата
Е,има шанс да се разбере с продавача
Да пише,че е нова и,че иска само едните и да се извинява много

Ъхъ,ама много зависи от продавача. ooooh!
 При условие,че все пак е купила един чифт от него,дано се смили и се разберат.

# 746
  • На черешата
Платих само по-големите, а малките не съм - за тях ме "подканя" с плащането. Аз нямам намерение да ги плащам. Какъв може да е резултата?

Отрицателна оценка.

# 747
  • sofia
Пиши на продавача,че си направила грешка и,че искаш всъщност само един чифт
Извини му се

# 748
Ами, изпратих му писмо, че наистина съм объркала номера и съм платила същата сума, но за друг чифт. Дано да се смили, че нещо с английския не съм съвсем на "ти". А идея за някакво по-"мило" извинение? Praynig

# 749
Здравейте! Момичета, ако регистрирам втора карта в PayPal пак ли трябва да чакам 2-3,4,5 дни  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт