E-bay тема 5

• 35 033
  • 923
  •   1
Отговори
# 480
Nad стархотна е дъщеричката ти, голяма сладурана, а с тази рокля е наистина като приказна фея Peace

# 481
  • Варна
http://img.auctiva.com/imgdata/6/4/6/4/3/6/webimg/122934420_o.jpg
Момичета, какво ще кажете за тази рокля. Аз наистина имам малко цигански вкус, но се чудя дали не идва прекалено.newsm78

Na men mi идва в повече това сърце...и коланчето... без тях би останала супер лятна рокличка. Ама ако си ти харесва си я вземи.

И аз залитам. ooooh! Взех една бяла пола с една пеперуда...пеперудата добре ама на коланчето има някаква лъскава катарама която моментално счупих и изхвърлих. Пък за един анцинг да не показвам...със смесени чувства съм към него:-)))) дано на живо е добре. Laughing

Надя, роклята на картинката на продавача не ме грабна, ама облечена на дъщеря ти е супер!

# 482
  • София
nad tab ето за това става въпрос.
А малката е наистина като принцеса с роклята.

Despina, определено роклята не е от типа който бих купила на Аля  Embarassed.... но какво ли разбирам, преди малко показах горните снимки на сестра ми и отговора и беше "Всеки има право на лош вкус"  Mr. Green

# 483
момичета,
аз пак моля за помощ:)
За колко голямо дете е размер 4? За дреха става въпрос.
Тия номерации на дрехи много ме объркват

# 484
  • Варна
4 е за 4 години. Но все пак зависи от детето. Отговаря на около 102-108см височина.
Аз се разкандърдисах за роклята. Сърцето добре, ама колана с паетите ми дойде в повече, а и се притених да не се окаже китайска. Много прилича на такава.

# 485
 Despina,
мерси.
Намерих една таблица и изчислих.
Права си за мерките.Тъкмо те ми трябват:)

# 486

някой получи ли вече от тези,че много им се чудя,изглеждат ми изкуственни

# 487
Танчини, тези ги продават в Спаркъл. Wink
Твърди са доста.

# 488
  • някъде
Аз ги получих.Много са сладки,изглеждат твърди,но всъщност не са чак толкова.Струват ми се стабилни.Е,още не ги е носила Софи,но поне докато ги разхожда из къщи с такива впечатления съм.Но определено за пред блока ще купя други сандали.

# 489
а естественна ли е кожата,и колко ти излезе доставката,че не пише никъде и съм питала продавача,да се подготвя.Питам си аз ама вече заложих Crazy

# 490
  • Варна
Момичета, нямам опит с митниците, а получих известие за там, на него пише, че стоката е от САЩ, няма грамаж, а от САЩ чакам едни червила и една чанта, но чантата според мен е рано да дойде, защото са я пратили насам в понеделник 14.04 Много ми е странно, за едни червила на митница ли ще ходя  newsm78 Преди 3 дена получих маратонки от САЩ в пощата. Нещо се шашанах тук, а моя мъж ми вика контейнер ли чакаш  и ме гледа съмнително ooooh!
И аз ходих за едни обувки да си ги взема от митницата(28-ми клон),бяха около 0,600кг.Не се притеснявай отиваш и си ги вземаш без проблем,нищо няма да те карат да плащаш  Wink

# 491
Получих днес обувки от английския И-бей, изпратени от там на 14.04 и с печат от столична митница от вчера. Направо не можах да повярвам, че са дошли от Англия за един ден. Писах положителна оценка на продавачката, а тя ми прати съобщение, че е искрено изненадана и два пъти ме пита дали наистина съм получила обувките.

# 492
  • Варна
По същия начин - днес получих пратка от Англия, пусната от там на 14-ти, а бележката за мен е от 15-ти. Shocked Имах и една от Щатите - пусната на 8-ми, а получена тук на 13-ти.

# 493
  • София
По същия начин - днес получих пратка от Англия, пусната от там на 14-ти, а бележката за мен е от 15-ти. Shocked Имах и една от Щатите - пусната на 8-ми, а получена тук на 13-ти.

Чоколинке, хич не се учудвам вече.... в неделя спечелих роклята от предишната страница и една гривничка, в Понеделник са ги пуснали, вчера са пристигнали в София и днес сутринта ми ги донесоха в офиса, как да пазарувам от американския е-бей като едни лакчета си чакам вече близо месец  #Cussing out

# 494
момичета помагайте,искат ми 37 долара за доставак от сащ за едни сандалки,колко е реално доставката,аз мисля около 11-13 долара,какво да правя newsm78

Общи условия

Активация на акаунт