E-bay тема 5

• 35 030
  • 923
  •   1
Отговори
# 675
НелиСА ако доставката не е включена изчакай да ти прати тотала Peace

# 676
Аз мисля, че щом имате предварителна уговорка за цена на доставака, можеш и без инвойс да и платиш. Просто в полето посочваш точната сума за доставка и това е. Вчера така платих, че с последния продавач нещо диалога много куца. Предпочетох да не я чакам, плюс това и написах да ми пише като ги прати.

# 677
  • на село
Ок, благодаря ви момичета,
ще изчакам до утре, ако не отговори - плащам.

# 678
Здравейте, момичета! Hug Мога ли да попитам някоя мама, която е пазарувала от американския Ибей , и стоката заедно с шипинга са около 100 $, колко е излязло митото и изобщо къде мога да ги видя тези неща..., за да разбера колко ще ми излеле всичко.Благодаря предварително Peace

# 679
Ако може някой да ми помогне... Praynig
Ще се самоубия с този ибей #Crazy
Харесвам си сандали на дребосъчка в немския ибей и се започва ходене по мъките с регистрация на немски(не знам 1 дума).Тъй като явно някъде съм омотала конците започнах 2-ра с имена на съпруга си.Приключвам,изпраща ми имейл на който трябва да има някакъв номер,но такъв така и не открих Rolling EyesВлизам тук,чета и решавам да започвам с регистрация на www.ebay.com(май само там не съм се регистрирала newsm78).Така и не ми пратиха имейл и сега не знам какво да правя.И да попитам ако съм регистрирана в един от многото ибейчовци регистрацията важи ли за всичките Rolling Eyes
С две думи ако някой има нерви да ме изтърпи на кю-то да му задам няколко въпроса ще съм безкрайно благодарна  bouquetНомерът ми е 159611913

# 680
  • на село
Ами, аз преди да започна с регистрация и пазаруване прочетох темите за ибей във форума,
повярвай въобще не е трудно, дори само първа страница да прегледаш е достатъчно .

За регистрацията, направи я в ebay.com важи за всички,
ето тук указания как да се регнеш и не само  Peace
http://polezni.com/ebay/

И не се самоубивай заради един ибей  Mr. Green

# 681
  • Русе
калисто: Я кажи кой е продавачът, че и аз чакам два чифта combined shipping.
a-master666

калисто, май ще пием по една студена вода.Отворила съм два диспута срещу a-master666

Не купувайте, момичета, от a-master666 !
Снощи получих мейл в който ми обяснява,че имала семейни причини и незнам кво си.Казва да изчакам до другия петък и ако не получа пратките ще ми върне парите.На теб какво писа?
Ти на кой ден пусна диспут и въобще какъв е срока,защото моя случай на 24 април става 1 месец?

Първо ми писа,без да съм я питала нищо,че била болна една седмица и по-късно е изпратила пратката.След две седмици ми писа,че пратката се върнала обратно на нейния адрес.Отворих два диспута,защото купих от нея първо един сет на Клиник,а след една седмица още няколко неща на Клиник.На единия диспут ми отговори все още искам ли сета щяла да ми прати друг,а на втория все още чакам отговор.Отворих ги като минаха 4 седмици.

Момичета ,какво ще ме посъветвате да правя.В  диспута да пиша ли,че съм разбрала ,че лъже и други купувачи.За да се спечели диспут какъв трябва да бъде тона мек или остър.

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 16:02 от maiche

# 682
НелиСа БЛАГОДАРЯ  bouquet
И да попитам имате ли представа колко е доставката от Германия,обмитява ли се нещо(не говоря за техника) и за колко време горе-долу пристига,защото от ЛаРедут ми пътува 6 седмици Rolling Eyes

# 683
И да попитам имате ли представа колко е доставката от Германия,обмитява ли се нещо(не говоря за техника) и за колко време горе-долу пристига,защото от ЛаРедут ми пътува 6 седмици Rolling Eyes

За цената на доставката питай продавача  . Стоки от ЕС не се обмитяват .

maiche за диспута няма ли срок в който да се вземе някакво решение?

# 684
maiche като и гледам Feedback на a-master666 колко доволни хора пишат,баш ние ли сме каръците #Cussing out

# 685
  • Русе

За цената на доставката питай продавача  . Стоки от ЕС не се обмитяват .

maiche за диспута няма ли срок в който да се вземе някакво решение?

До 20-ия ден от отварянето на диспута се моли Пейпал да вземе решение,ако продавача и купувача не са взели такова.

# 686
  • Русе
maiche като и гледам Feedback на a-master666 колко доволни хора пишат,баш ние ли сме каръците #Cussing out

калисто,виж тук пък недоволните. Mr. Green

Този сайт е много полезен да видиш само отрицателните оценки. Peace

# 687

калисто,виж тук пък недоволните. Mr. Green

Този сайт е много полезен да видиш само отрицателните оценки. Peace

Както не разбирам английски ми стана ясно .До сега не съм се заглеждала в оценки и мнения ,а явно трябва.

# 688
Здравейте,мацки,досега не съм поръчвала от ebay,но ми се иска да опитам.Доста се страхувам да не попадна на некоректен продавач и имам един въпрос към вас. EmbarassedАко може някоя от вас,която си е поръчвала козметика да ми каже от кой продавач е доволна и не е имала проблем с него?
Благодаря предварително!  bouquet

# 689
някой скоро плащал ли е голяма сума?

Общи условия

Активация на акаунт