Деца с муковисцидоза! Родители, подкрепете се! - тема 2

• 26 701
  • 343
  •   1
Отговори
# 300
Здрасти,Диди! Стискам палци да се оправите бързо и да щуреете както Коко!  1swing   motor  Знам, че децата ни са по-силни от нас понякога!  smile3503

Здрасти,Софи! Честит рожден ден на Дани! Да ти е жив и здрав, да стане голямо момче и много да те радва!
  Gift  ura  costumed034

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 18:53 от desito_koko

# 301
Айнур завиждам ти за картичката! bambam bite

# 302
Евала всички сме във форума newsm10 smile3534!
Обичам Ви!!!

# 303
Много сте изписали бе хора  Mr. Green  Така....

1) честит рожденник на Софи  newsm59
За майка му smile3525

2) Здрасти Дид, липсваше ми (а моля те изтрии си кутията, че не можеш да получаваш лични) Съжалявам  че Стефчо е болен  Sad  Praynig моля се да се възстанови бързо и леко!
На всички останали приятели  Hug (голямо гуш....всички имаме нужда понякога от това!

# 304
Айнур завиждам ти за картичката! bambam bite
smile3534

# 305
# 306

Stop         Виолка, как си? Как е караш рез лятото?

# 307
БЛАГОДАРЯ ВИ НА ВСИЧКИ ЗА ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ Flowers Rose

# 308
              СОФИ, РАЗКАЖИ КАК МИНА РОЖДЕННИЯ ДЕН НА ЮНАКА! СНИМАХТЕ ЛИ СЕ?
    smile3509 photo  party006  Party Time  cook Gift

# 309
Бутам я някак.... Искам да съм отново дете, да имам онези детски проблеми от типа "счупи ми се куклата" или "Лили има същата рокля като моята" (примерно) Света на възрасните не ми харесва,но никой не ме пита.....
А за здравето....бива за сега,но никога не се знае...от къде ще изкочи бацила и ще те помете.....
Сори не съм добра компания  Sad

# 310
Виолка, здравей! Това, че казваш как се чувстваш и че не ти харесва света на възрастните, не те прави лош събеседник.Еми и аз не ги харесвам черните краски на света, но има и добри страни! Желая ти весело лято !   grinning039 jump  love001

# 311
здравейте аз съм от плевен и съм в търсене на мистаброн-имате ли представа от къде да го поръчам

# 312
higiasql ,здравей.
Сега звъннах на няколко аптечни склада ,след час ще ми кажат дали го има някъде.Ще пиша.Все ми се струва ,че Мистаброна има разрешение за продажба в България,пък що така го няма.Иначе ние ползвахме Мистаброн ,през последния месец-много е добро и се отхрачва чудесно.На мен ми го донесха от Чехия,но яно трябва да намерим начин да го набавим в по-големи количества от БГ.
А higiasql,ти търсила ли си някъде?! Ако имаш някакво инфо ,кажи да обменим информация,че на още едно дете му трябва много спешно.

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 10:22 от annette

# 313
              СОФИ, РАЗКАЖИ КАК МИНА РОЖДЕННИЯ ДЕН НА ЮНАКА! СНИМАХТЕ ЛИ СЕ?
    smile3509 photo  party006  Party Time  cook Gift

Здравейте! О Ками беше хубаво тържество, децата много се забавляваха:Домът ни се изпълни със веселие и детски смях, танци,игри и забавления.Беше страхотно.Дани все още е въодушевен от вчерашния ден, тържеството макар и малко много му се е харесало.Разбира се правихме и снимки с удоволствие ще ви ги покажа но все още не съм ги качила  261uu

# 314

СУПЕР!!!

newsm74 Tada baloni
            РАДВАМ СЕ, ЧЕ ДАНИ И ТИ СТЕ ЩАСТЛИВИ. ЗНАЕШ ЛИ КАК ДА СИ КАЧИШ СНИМКИТЕ?

Общи условия

Активация на акаунт