Великден наближава, БУРГАС с яйца се запасява - 52

• 13 511
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
  • у дома
                Каме, оправяйте се бързо, само следи я наистина да не вдигне висока Т, че може и тя да я унася.
И аз това исках да напиша, ако можеш да и премериш Т, докато спи и ако е мн. висока - трябва да я събудиш и да свалиш Т. Аз така правя, но Наталия ми вдига много високи температури и затова съм много страхлива.
А за антибиотика, аз не бих бързала - изчакай ден, два, виж как е детето - сополи, кашлица има ли и тогава...
Даже вчера с една позната си говорихме - лекарката и казала - къде сте го хванали тоя грип, той вече отшумя, ама на...Около мен, само болни  Tired

# 121
  • у дома
От зъб такава висока Т не може да е...

Напротив може.
Попи, няма да споря - всеки си познава детето. Моето един зъб не е изкарало с висока Т!
Но е вдигала висока Т и двама лекари са ми казвали зъби - пък, след три дена с над 38, се оказа съвсем друго. Затова, аз на това ухо не лежа  Naughty

# 122
  • Бургас
при това променливо време май всички дечица ги повалиха гадните вируси. И моята дъщеричка беше в четвъртък с Т....но този път се разминахме с АБ.

# 123
  • Бургас
да се включа и аз само чета какво пишите и Ви съчувствам,а все нямам време да се включа в .....разговорите,които понякога много ме забавляват а сега съчувствам за болното детенце в висока температура

# 124
ми те пияниците имат нужда от кафеджийки, ако си объркаме чашите, бройките им или къщите  Mr. Green

сега гледам що изпокапвате така за 12ти? - или по принцип не бяхте за тогава гласували?
ако не е реален вота и има много промени, а в темата старата не сте успели да реагирате,  да го пусна пак, че да има актуално инфо - то има време ...  

оф, успокоихте ме  Heart Eyes Мерси
че и аз така ходя през 15-20 мин да я проверявам, и я пипам уж за Т, ама тя леко помръдва и продължава да хърка
искам като се събуди, да се озъби с рядката си фасада, да направи колкото се може повече бели за 1 секунда, да се качи на секцията и почне да хвърля каквото види  Laughing /леле, досега все си мислех кога това ще престане, а сега как да го стимулирам/
Фина, и аз за Ставрева си мисля, ама да видя как ще се събуди
иначе покрай зъб е вдигала Т, ама не толкова висока и вечер, а мен ме стресна, че е сутришна  

оф пък как съм гладнааа, последно снощи ядох
нямам хляб, брашното в събота го свърших, нямам нищо, пари има чак в банкомата, мн съм зле /само цигари и кафе имам/
нападнах шкафа на децата с лакомствата, ама продължавам да съм гладна #Cussing out

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 16:10 от Amelia

# 125
  • Бургас
Дано да се оправя малката сладурка.Мойта от зъби на 2пъти ми вдига 40г,така че споко ако поддържа Т повече от ден и половина почвай антибиотика и не се чуди.

А да попитам освен нас някой друг да няма вода?(става въпрос за Бр. Миладинови блока срещу у-то)

# 126
Ама вий наистина всички сте комшийки. Mr. Green

# 127
А да попитам освен нас някой друг да няма вода?(става въпрос за Бр. Миладинови блока срещу у-то)

66 ли?

# 128
  • Бургас
в Лазур има вода !!!

# 129
  • Бургас
39-Г блока на Булгар лизинг.Направо откачам без вода,че не са и предупредили ужас

# 130
Аз сам в 38, т.е в сащия и има вода!!!

# 131
...
нападнах шкафа на децата с лакомствата, ама продължавам да съм гладна #Cussing out[/i]

Възмутително  hahaha И аз го правя, от там ми е най-сладко  Wink  Embarassed

# 132
За такситата ползвам само Индикар и Динамик. Винаги ми отварят вратите слизат, слагат свалят количката от багажника, абе доволна съм. Динамик за момента карат на най-ниски цени btw.

# 133
събуди се   Laughing
/сега ще я лъжа с термометъра/
взе си раницата за яслата и ми вика - тау тау  Shocked
пак за ходене мисли, пууу на кой прилича това дете  Thinking

Elia - май само при вас е някаква авария най-вероятно

# 134
  • Бургас
Amelia , дано детенце вече да е добре!  Praynig
Аз пък денс водя малкия на ясла за първи ден след двуседмично отсъствие. Рееев, още от вратата на групичката. А той беше болен, в болница бяхме. От тогава е плътно залепен за мен, плаче ако ме изпусне от поглед. Оставям го аз в ръцете на госпожата, а сърцето ми свито. Викам, днес ще бъде кошмар, ревове и очаквам всеки момент да ми се обадят да си го взема. Освен това бях забравила и шишето с млякото, без което не заспива. Познайте! Отивам да го взема, той един спокоен, с една физиономия на оттегчение, че съм прекъснала заниманието му. Дано от тук нататък да нямаме проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт