Великден наближава, БУРГАС с яйца се запасява - 52

• 13 506
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Аууууу  Whistling Джи да дойдеш да пуснеш и в моята чанта малко пари, че и да ги забравиш  Whistling

Ками, неприятно, дано се оправя бързичко.  Hug

Е няма по нахално нещо от таксито. Аз като видя че такси опитва да се бутне някъде и нарочно не му правя място, амаха нахалници, ще ти се качат отгоре  Crossing Arms

# 106
  • Бургас
Ох,и аз моя го пуснах на яслата днес със свито сърце да не повтори пак тоя гадния грип. #Cussing out

Ками ,приготви си Панадол и Нурофен ,ако е той е 3- 4 дена висока Т,дано да не е това де  Praynig

# 107
Това стил такси мае е 5-15-15 нали? Аз преди ползвах тези, ама са големи шматки. Все викат 5-6минути, после сто часа се обясняват докато чакам на телефона имало ли на близо кола ... и взех вече да поръчвам на 51234.

# 108
  • у дома
Amelia, дано да се оправите бързо - около мен за два дни - три познати дечеца се разболяха от гадния грип, с високата температура.
Дано по-леко да минете!  Praynig

# 109
Това стил такси мае е 5-15-15 нали? Аз преди ползвах тези, ама са големи шматки. Все викат 5-6минути, после сто часа се обясняват докато чакам на телефона имало ли на близо кола ... и взех вече да поръчвам на 51234.

Не.
Стил такси са 5 1234 .
А тези 5-15-15 май са МЕГА такси.

# 110
Amelia как е малката

# 111
тя простотията по гората не ходила знам, ама много взе да се се размножава напоследък  newsm78

оф, за малката не казаха конкрето какво е - може зъб, можело от гърлото  Rolling Eyes
изписаха ни 3вида гранули хомеопатични , ако не мине до утре - от сряда Аугментин /на гърба на рецептата е/
ами тя двата почивни дни беше кисела, крива ама Т нямаше и аз си мислех, че неразположението й е от някой пореден зъб, ама явно не  Sad още спи - да я будя ли по някое време или да я оставя, докато сама си стане  Rolling Eyes

айде комшийките, аз мога да дойда на Хавая /ама след 6ч./, че да ударя едно-две за успокояване на духовете

чак сега сварих да изчета тази тема, връщам се на предната, да видя аз пак кво съм изтървала
Уишче, твойто Пламъче, ако прилича на теб - толкова работно - казвай да го заплювам  Mr. Green

# 112
  • у дома
От зъб такава висока Т не може да е...

# 113
Ками, не я буди!
Пламен миналата година като беше болен лекарката ни каза , че по-добре да спи детето... Него ден яде само ведъж, а беше на 3 месеца!

А иначе, заплювай го! Ако прилича на мен веднъж на 2-3 месеца може и да се разработи! Wink
Ако обещаеш да не се плюнчиш с кафе, а сериозно да погледнеш въпроса с водката и аз ще дойда, че тез кафеджийки само ще ми развалят вкуса на водката! Wink

# 114

оф и аз така си мисля, и сега разсъждавам да я водя ли следобед някъде другаде или да мятам лекарствата, които още не съм купила  Embarassed и дали да пробвам хомеопатичните или да действам с антибиотика /тя още не е пила такива неща Rolling Eyes /
днес не е яла въбще и спи вече 4 часа  newsm78

Уишче нали ти казвам, че ще пия едно за успокоение на духовете бе, за какво кафе говориш - ти на водка, аз на джин  Mr. Green

# 115
  • Бургас
Пияници,  Tired
Хайде пийте каквото искате.
Ками, не събуждай звяра. Аз моята на годинка и нещо -  заспа един ден на обяд, което се случваше на няколко месеца веднъж и се притесних че спи, а не занимава със себе си никой както обикновено, абе стори ми се доста спокойно в къщи. Отидох да я гледам дали диша,  Joy, притесних се че спеше вече към 40 минутки и взех че я събудих. И пак настана лудницата и мъжа ми вика, "нека, кой ти е виновен".
А сега явно детето така си почива, само следи да не вдигне висока Темп.

# 116
                Каме, оправяйте се бързо, само следи я наистина да не вдигне висока Т, че може и тя да я унася. Инак нека си почива милото.  Hug

Аз пък сега срещнах съквартирантката си от Търново, много и се зарадвах не съм я виждала от есента и я питам къде работиш и познайте... в Тити тайс - какичката  Wink

# 117
  • Бургас
Ками не се доверявай напълно ами я води и другаде на лекар, че аз се доверих и после  ooooh! А на всичкото отгоре мисля че сме при една и съща доФторица. Аз повече няма да се доверявам. Стига ми един бронхит (не че не е казано че и при друг няма да повторим, ама на да не става). То хомеопатия - ама навреме, не като при нас  Close

И Ивчо спеше по повечко докато беше болен, а сегаааааа......

# 118

Напротив може.

# 119
  • Бургас
Оф и ние сме с Т от снощи, тъкмо ми свърши болничния и сега не знам как ще се оправяме. Аз на личната вече изобщо не го водя, щото ми писна. Снощи ходихме при д-р Ставрева.

Общи условия

Активация на акаунт