Великден наближава, БУРГАС с яйца се запасява - 52

• 13 496
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
УстатА тук не е много близо, но е много хубаво, дано има места  Peace

# 166
уууу всички май са по улиците с изключение на работещи

аз не стига, че съм в къщи, ми и една работа не мога да свърша

температурата е овладяна иначе около 37.2-37.5, почна леко да беснее, но вчера на половин филия хляб, а днес нищо
ще ми се втали детенцето  Crossing Arms

# 167
Имаме варицела! Без много пъпки, без температура. Случайно ги забелязах. Няколко са пълни с течност, а няколко са като ранички станали - т.е. пукнали са се
Ако не бях сменила бодито сутринта - щях да я пратя на ясла, няма никакви признаци, че е болна newsm78

# 168
  • тъгата в мен
Стига,беее?Варицела?Да не е обрив от друго?Бягайте на лекар!
Аз продължавам да съм в дебнене на моята нинджа да не му избият пъпки,че тяхната група в градина се опъпчоти цялата!За сега сме ОК!

# 169
  • Burgas, Bulgaria
а въъъъъъъъ какви са теги болести беее
сега съобщиха за туберколоза в Бургас
я ще си седим на село тогаз

# 170
Стига,беее?Варицела?Да не е обрив от друго?Бягайте на лекар!
Аз продължавам да съм в дебнене на моята нинджа да не му избият пъпки,че тяхната група в градина се опъпчоти цялата!За сега сме ОК!

Варицела е - сигурна съм, пъпките са такива. Вече сме някъде по средата явно, защото имаме пъпки, които са се спукали. Няма други оплаквания. В яслата имаше доста деца болнички напоследък. На лекар няма да я водя, че много деца и бебета може да заразим, докато чакаме.

# 171
Ваня честито ви визи.  Hug

# 172
  • Бургас
И ние сме си вкъщи, че малката нещо не е спряла да кашля, макар и не често. Вече си мисля, че може да е от въздуха в стаята. Всяка сутрин се събужда със запушено носле. Имаме влагоуловител, но вчера за първи път измерих влажността - беше  70 %. Sad Проветрявам, не държим много топло и т.н. Дано спрат тези кашлици у нашата къща.  Praynig

# 173
Охххх аман от тия болести аман!!! Ние се влачим от 10дни тъкмо излекувахме грипа сега пък калиш като продънено кюмбе и сополи аман ви казвам а на всичко отгоре мен ме боли бъбрек. #Cussing out Направо да откачиш.Сега ги пратих малко на въздух с баба му а аз ще си легна да поспя малко пък дано ме отпусне.

# 174
  • Бургас
Честита ви баба шарка. Свраче, не можеш го опази, какво значи да го пазиш, когато на детето му избият пъпките е било заразено около двайсеттина дни преди това - това е инкубационния на варицелата. А инъче тя е от хубавите шарки, така да се каже - колкото по-малко детето толкова по - леко я кара и край, има си имунитет за цял живот.
На американците - честито!
На болните  - да оздравяват!
Вън е лятоо, не е истина просто - ние като мишоци на работа, на изкуствена светлина, и на стууд ...

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 14:22 от Pagocт

# 175
  • Burgas, Bulgaria
Блазе им на тия дето има кой да им помага с децата.И аз ходих на зъбар ама само като го видя и каза-Аааааа марш на хирург.
не съм била за него а и го било страх да не ми стане нещо-нали съм алергична .
а свеки легна да спи че е много уморена от целодневното седене на дивана 
утре сигурно ще идвам в големия град -сИренО това се отнася за теб а и за всички дето ходят по разходки.

# 176
....
Вън е лятоо, не е истина просто - ние като мишоци на работа, на изкуствена светлина, и на стууд ...

Майтап няма, ама умрях от студ в офиса  cold  И като излязох в обедна почивка, мале вънка топличкооо едва ме накараха да се върна  Crossing Arms   

а свеки легна да спи че е много уморена от целодневното седене на дивана 

Ми тъй де  Naughty то и това е уморително  ooooh! всички свекърви ли са такива  Twisted Evil
            Какво му стана на зъба че на хирург чак. Стискам палци да минава

# 177
  • Burgas, Bulgaria
Търся- нещо средно между рокля и туника да е цветно шарено дето е модерно това лято.Трябва ми за РД.Искам и като на Ивето токчетата и черен прав панталон.Панталона го имам -много е як остана другото.Моля ако някой забележи нещо шаренисто да ми свирка или пише на лични.Ако има нещо несполучливо от Ларедута аз съм на среща да го купя.

# 178
      mama21 шаренисто м/у рокля и туника гледах днес в едно магазинче, което ще се опитам да обясня  Embarassed тръгваш от Бенетон към "Кирил и Методий" пада се вдясно над аптеката и магазина за бельо. И на още едно място си харесах аз, магазина дето е на входа на Краснодар /сега Европа ли беше/  Peace

# 179
  • Burgas, Bulgaria
мерсаж то утре като дойда ще потърся че не остана и да ви се оплача-на моя мъж му подпалили чергите че на 25 е разпети петък и не е хубаво да празнуваме годинката тогава .Още повече че било и пости а ние агнете ще колим.
Така псувах -който е много набожен да не идва и без това са много хора .Много вярващи станаха и без това три пъти сменяхме датата и вече ресторанта е уговорен.

Общи условия

Активация на акаунт