Великден наближава, БУРГАС с яйца се запасява - 52

• 13 500
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Тюх, не мога да ви изчета  ooooh!
Ками, да се оправя куклата бързо, че да беснее както тя си знае.
Wild Child, честито ви визи.

# 151
Ванче, писах на кю-то, но гледам, че тук си отговорила и на моите въпроси. Ами честито!   bouquet
Сигурна съм, че няма да съжалявате. Къде ще сте? Някой ден може да се срещнем на Ниагарския водопад. Simple Smile

Ками, аз мисля, че  няма място за притеснение. Това за мен не е висока Т. Когато Маги ми вдига Т до 39, че даже до 39.5, не я смъквам с лекарства. Зависи от състоянието. Оставям организма сам да се бори. А и щом е поспала, това е по- доброто лекарство, починала си е. Сама после пишеш, че е била в добро настроение, не е била отпаднала. Аз също мисля, че може да е и зъб. Според мен можеш да изчакаш с АБ 2-3 дена, естествено ще я наблюдаваш, но без да се паникьосваш излишно, защото на нея малко или много го предаваш. Мисли позитивно и й повтаряй често, че е здрава и нищо й няма.

# 152
Добро утро мами.
Днес се очертава мн хубав ден, саамо за разходки.
А на работещите лек и усмихнат ден.
Wild Child честито за зелените карти. Пожелавам ви вс най хубаво лек път и дано там намериш това което търсиш.

# 153
Ванюшо, на кого ни оставяш Wink. Не знаех за тази промяна в живота ви. Честито ви визи и бързо адаптиране Heart Eyes

Днес е хубав ден. Как да не си измие човек прозорците Mr. Green
Аз резервирах място за РД на детето и се успокоих. Наех аниматори от "Усмивка" без да се допитам до вас. Дано не съм сгрешила.

Ками, малко късно но да си кажа, че никога не будя детето, когато е болно. Вярвам, че сънят лекува Peace. Ако вдига Т, докато спи слагам оцетени компреси. Как е днес?

# 154
  • Бургас
Ками, тя милата като е преспала повече и е решила , че вече е другия ден и тръгнала на ясла душичката  Grinning
финети, ти днес да си била към 1-ва поликлиника или съм се препознала  newsm78 Щото и  аз водих там малката на лекар, цяла нощ не сме спали , текат й секрети в гърлото дави се и кашля.
Аз бях Simple Smile Видях, че една мама ме загледа и ми е позната от някъде, ама пусти срам. Тъкмо мислех да питам коя беше Simple Smile
Моята лична лекарка е в първа поликлиника

# 155
       Ками, как е куклата?
       Николай пак почна да реве сутрин като го водя на градина  Sad Днес рева 10мин ама жалнооо взех да си мисля че нещо е станало в градината  Thinking /ама и учителките и той казват, че нищо не е станало, направо ми къса сърцето  Sad

Катка, ако завали знам кой е виновен  Wink

Вери  Hug вие в Монреал ли сте? Запознахте ли се с много българи? Аз имам много близка приятелка там.

# 156
             Николай пак почна да реве сутрин като го водя на градина  Sad Днес рева 10мин ама жалнооо взех да си мисля че нещо е станало в градината  Thinking /ама и учителките и той казват, че нищо не е станало, направо ми къса сърцето  Sad

Когато се притеснявам, че щерката я мъчи нещо си говорим чрез играчките. Аз взимам една, тя- друга и така водим разговор. АЗ питам, тя отговаря. Неотдавна ме "светнаха" за тази игра. Много е полезна Peace

Аз нямам никакво намерение да мия прозорците. Тц Naughty Съце не ми дава да докарам  дъжд Wink

# 157
Офф хораааа като ви чета така и пак почвам да се чудя - искам ли да го дам на ясла или не искам  #Crazy  Само като си спомня сутришните ревове и се предавам.

Ваня честито ви заминаване  Simple Smile Много положителни емоции и разнообразие ти пожелавам   bouquet.

# 158
Аз имам спомени да съм се тръшкала,че не ми се ходи на градина, само защото не ми се става и искам още да поспа. Иначе после си ми беше забавно там.  Rolling Eyes

# 159
  • Burgas, Bulgaria
добро утро ако изобщо е добро-дано много да го сърби г.за моя -не ниизчака че да тръгнем за бургас заедно и пак ще си вися тука направо  #2gunfire
исках да ходя при директорката на яслата че да питам какво трябва за дах го запиша моя дивак.
Искам да питам верно ли трябва да се храни сам да пие от чашка воде и още един куп подобни неща

# 160
  • тъгата в мен
мама21,стой си на свеж въздух и не се кОси Hug
Ах,не, недей да стоиш по нощИте NaughtyНаваксвай си заради ограбения сън от детската градина Joy
катка,никаква шетня-днес може само  wash hang
п.п.
Да се преброим ли пак за 12.април и къде ще е случката?Аз пак нещо много са глася и накрая да не ми вържат пак тенекето Joy

# 161
Здравейте отново!!!
С риск да ви разваля малко настроението - вижте тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=281541.new#new

Да помислим какво може да се направи по въпроса??? Бургас е един от градовете с редовна "профилактика"  #Cussing out

# 162
Когато се притеснявам, че щерката я мъчи нещо си говорим чрез играчките. Аз взимам една, тя- друга и така водим разговор. АЗ питам, тя отговаря. Неотдавна ме "светнаха" за тази игра. Много е полезна Peace

Ааа таз игра я знам  Grinning Казаха ми я есента като тръгна на градина и я ползвам точно с такава цел, за сега успешно. По скоро си мисля че реве човека щото там не може да им се качва на главите и не го устройва ама пак ми става мъчно  Confused
        А за РД, аз съм била на такъв с аниматори от Усмивка, весело беше, пяха, скачаха, играха, купон имаше  Peace

# 163
  • у дома
Гали, от този линк ми се изправи косата. Хубаво е тези неща да се знаят преди да се запише детето на ясла или градина  Tired
Момичета, дайте идеи къде можем да забегнем по празниците за три дни - две семейства сме, с по едно дете...Искаме да е някъде, не много далеч...Навсякъде, където се обадя ми казват да се обадя след средата на май - Е, питам ги - тогава ще се почива ли по нам' си колко дни  ooooh!

# 164
Гали, от този линк ми се изправи косата. Хубаво е тези неща да се знаят преди да се запише детето на ясла или градина  Tired
Момичета, дайте идеи къде можем да забегнем по празниците за три дни - две семейства сме, с по едно дете...Искаме да е някъде, не много далеч...Навсякъде, където се обадя ми казват да се обадя след средата на май - Е, питам ги - тогава ще се почива ли по нам' си колко дни  ooooh!

http://www.bojura.com/

http://www.greenhouse-bg.com/

Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт