Великден наближава, БУРГАС с яйца се запасява - 52

• 13 521
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Привет, момичета!
На 12.04.2008 год. от 11 часа в актовата зала на ОУ"Братя Миладинови" ще се състои среща с хомеопати!
Приели са поканата да участват и да изнесат лекция на тема "Хомеопатия" Д-р Маринела Корнел, Д-р Татяна Джокло и Валентин Вълков, Д-р Ферфериева подкрепя идеята, но е възпрепятствана да дойде!

ЗАПОВЯДАЙТЕ - вход свободен 

П.П. Пуснала съм такава тема, но и тук съобщавам с надежда повече хора да разберат за мероприятието!

# 136
  • Бургас
Ако срещата е на 12, няма да дойда, че сме на РД, а не става да откажа. Може би е добре пак да пуснем анкета. Peace

За нямащите вода, авариите ги обявяват на сайта на ВиК. За днес са тези:
http://www.vik-burgas.com/pages/index.aspx?id=1239&catid=800

Ками, да се оправя бързо малката душица. И нас не ни подмина, вече направо не издържам, smile3514 наскоро чух голям лаф, че имало неофициален вирус. То, официален или не, резултатът е същият, затова да оздравяваме и да се измитат болестите. newsm75

Да си изкарате супер на Хавай cheers smile3546

# 137
  • България
Ками, тя милата като е преспала повече и е решила , че вече е другия ден и тръгнала на ясла душичката  Grinning
финети, ти днес да си била към 1-ва поликлиника или съм се препознала  newsm78 Щото и  аз водих там малката на лекар, цяла нощ не сме спали , текат й секрети в гърлото дави се и кашля.

# 138
къде работиш и познайте... в Тити тайс - какичката  Wink

Joy ай стига бе. А тя деца има ли?

# 139
  • Бургас
къде работиш и познайте... в Тити тайс - какичката  Wink

Не собственичката, а другото момиче, така ли? Голяма сладурка е и е много внимателна с дечицата!  Peace
Е, тя и собственичката е много готина мацка!

# 140
И аз да се запиша, че пропуснах цяла тема ooooh!
Ако срещата остава за 12-ти ще гледам да дойда, но за 19-ти или по-късно не ме бройте.
И тук е моментът да се похваля Flutter Днес взехме визи и на 20-ти летим за Щатите.

Ками, дано да се оправя малката Hug
Аз също съм редовна клиента на Стил, но като цяло нямам забележки. Явно имам късмет с шофьорите.

# 141
Wild Child радвам се за вас. Ще ни липсваш. Hug

# 142

Няма деца, но е голяма сладурана наистина. Много емоционално разказваше за работата си  Simple Smile Собственичката не я знам, така и не сме ходили  Embarassed но ще се поправя  Wink

Wild Child честито. Хайде дано бързо се установите там и ви потръгне  Hug

И аз съм за 12.04   

# 143
Може би е добре пак да пуснем анкета. Peace

Peace готово

легна чудото, милото неможа да се набеснее днес  Rolling Eyes
последно с 38.7 - една лъжица панадол и в кошарата

К'во стана с Хавая

Ваня - стискам палци всичко да е ок  Peace / и да ни навестяваш и докладваш Wink /

# 144
  • България
Както вече казах и аз съм за 12-ти  Peace На 19-ти няма да мога .

# 145
  • у нас
нещо не мога да вдяна - wild child  да не всъщност ваня ай пи (нещо се спече флекс тайпа) Я дайте малко инфо.  И аз ли нещо съм пропуснала, ама Ванче там ли ще живеете или това е зелена карта  newsm78 newsm78 ако не е тайна.

# 146
  • тъгата в мен
Синара,Ваня е !Ама и аз не разбрах,по принцип тръгвате така ли?Леле,ами то не останало време!
..... ама Ванче там ли ще живеете или това е зелена карта  newsm78 newsm78 ако не е тайна.
??????? newsm78

# 147
Хехе, vania_ip съм си Laughing
Спечелихме зелени карти още миналата година, но едва днес беше интервюто и затова си траех до сега /не съвсем де/. Заминаваме по всяка вероятност за постоянно.

И вие ще ми липсвате много Hug
Обещавам да се отчитам тук поне от време на време Simple Smile

# 148
  • у нас
Направо ме утрепа, що си сменяте така никовете, бе, дарлинг?  Wink Wink Не можем да ви хванем цаката Joy
Честито ви зелена карта Peace И сега и ти ще ни изоставиш.  Cry Вери тръгна, сега и ти  Cry Cry
По-миналата седмица мислех да ти се обадя, бяхме в свекърва ми, ама докато се събудим от обеден сън и все се мръкваше.  Hug

# 149
Еее, аз за 4 години във форума, за първи път си сменям ника. А и смятам с този да остана, поне за известно време Wink
Няма да ви изоставя Hug Поне виртуално ще съм си тук Simple Smile Е, на срещите няма да мога да идвам, но... няма начин Confused

Общи условия

Активация на акаунт