Великден наближава, БУРГАС с яйца се запасява - 52

• 13 482
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас / Славейков
Здравейте  .Май само чета  вече, та нека и да се запиша в темата.Честита зелена карта на Ваня .Явно вече няма да се засичаме на градината.Гледам и подписа на Вери, ми то не останало време до бебо.Честит рожден ден и на Ивчо  да расте весело и щастливо дете!

# 226
  • Burgas, Bulgaria
ходих при Буланов- Blush.
правихме снимка на АМ съм заради лимфните възли че са надути.Ще ми правят тестове за упойките че съм ужасно алергична и ще чакаме да мине РД на мишката и ще се режем  Tired

# 227
# 228
  • България
Къде се изгубихте бе, девойки  Wink
Шушонче, твоя младеж ни скри шапките  Laughing Аз от 1 месец чакам Мая да прохожда , ама тя все иска да се държи за мен и да ходи  , така сама дори не може да застане за повече от 1 сек.  Grinning

# 229
  • Бургас
Ами всяко дете е различно.  Peace Баткото проходи на 10 м без 1 седмица въпреки дебелото си дупе. Но пък до годината не можеше да пази равновесие. Определено и двете ми деца искат да са извън паяка и да го бутат отвън, за мой ужас.  ooooh!

# 230

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВЧО  Heart Eyes
Да расте здраво и усмихнато дете, само да радва мама и тати

слъчице пекна и всички вън на припек
и аз ще изляза следобед Mr. Green

нашите кризи с 39-40 Т се оказаха май зъб - има 2 нови кучешки избили и втори ден вече не е вдигала Т , пу пу , чук чук, че ми изкара ангелите - чак вчера се подвизавах при майка ми, за подкрепа ако нещо евентуално пак се вдигна

тая среща май май все по-малко хора ще я отрязят, като гледам резултатите
ще я има ли въобще  newsm78

# 231
  • Бургас
ами освен априлския пленум да се трансформира в майска манифестация  Joy

# 232
За майската манифестация съм за.

# 233
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВЧО   newsm59

# 234
        Чухте ли за шоуто на Мечо Пух на 13,14 и 15 юни в София. Ще се пукна от яд, че е само в София  Crossing Arms Така искам да заведа Николай  Confused www.mechopuh.net

# 235
Някой знае ли с какво да облекча обривът от шарката по гениталиите и ануса? Много е зле положението там, малката реве

# 236
  • Бургас

mousy,това изкарах от гугъл,само едно противоречие - едните казват бани,другите да се избягва  newsm78,не знам кое е по-правилно ,но има някакви методи поне за облекчаване.

Някои мерки, които МОЖЕТЕ да вземете, за да помогнете на детето да преодолее този сърбеж и неприятен период.

* През първите няколко дни използвайте мокри компреси или правете бани в студена или хладка вода през 3-4 часа.[/color] В магазините или аптеките се продава овесено брашно, което добавено към водата за вана, ще успокои сърбежа. Къпането НЕ разпространява варицелата.
    * Попийте водата, но не търкайте с хавлия.
    * Сложете ментов лосион на сърбящите зони (но не използвайте по лицето, особено около очите)
    * Давайте на детето храни, които са студени, меки и леки, тъй като варицелата в устата може да направи пиенето или храненето трудни. Опитайте да избягвате всичко, което е кисело и особено соленото, например портокалов сок, снаксове.
    * Попитайте лекаря или аптекаря за кремове, с които да мажете пъпките по гениталиите.
    * Дайте на детето ацетаминофен (например Tylenol) през определен интервал, за да облекчите болката в устата от пъпките.

Обикновено при неусложнените форми на болестта пациентът се изолира в дома за 7-10 дни и се прилага мазане с Ментолов спирт против сърбежа и за дезинфекция минимум 3 пъти дневно навсякъде където има обриви включително и в косата, като се избягва къпането.Допълнително се назначава лечение с витамини. Желателно е да се поемат храни които да не са кисели,да нямат пикантни подправки и да са течни и кашави във връзка с развитието на афти в устата, трябва да се набляга на такива храни съдържащи витамини-пресни плодове и зеленчуци

Симптоматично лечение. За сърбежа и за по-бързото преминаване на обрива се прилагат локални антисептични пудри, бани с хлябна сода (без втриване). За понижаване на температурата се прилагат антипиретици, но аспирин не се препоръчва.
За предотвратяване на вторични бактериални кожни инфекции се правят бани с бактериостатични сапуни.

# 237
Гале, много ти благодаря за подробната информация! За съжаление специално кремче за мазане на гениталиите в аптеките не ми препоръчаха, трябвало специалист да го предпише, ама къде да го водя сега, като е още заразно...За миенето със сода и аз бях чувала, но не бях пробвала, ще опитам!

# 238
  • у нас
какво е това затишие?  newsm78 Къде се изгубихте, бе, хора   Thinking

# 239

Я сега да ви питам, случвало ли ви се е да излезете от маникюристка и директно да влезете в отсрещната парфюмерия да си купите лакочистител и пила за нокти, за да се приведете в приличен вид  Thinking
Да, в деня преди сватбата ми Twisted Evil Хем маникюристката ми беше стара позната, а напоследък чух, че даже водела курсове по маникюр

Общи условия

Активация на акаунт