Великден наближава, БУРГАС с яйца се запасява - 52

• 13 485
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
За дрешките пробвай и в Кокодриното намира се срщу Полиема по Богориди.
А за църква ние се кръщавахме в Св.Богородица до Икономическия попа беше млад и правеше смешки на дребната и изобщо не рева ама тя беше и на 2,5м и едва ли разбираше кво става.

# 211
  • у дома
Loopy,
храма в стария град в Созопол.  Peace Целия ритуал на кръщенето, не съкратения вариант и  като свещенодействие, очарована бях - там кръщавахме моята кръщелница.

# 212
За дрешките пробвай и в Кокодриното намира се срщу Полиема по Богориди.
Благодаря! Утре ще се пусна по главната и ще го потърся, че не се сещам къде е. Simple Smile

# 213
В Трията на третия етаж май беше има много яки дрешки...
Скъпички са, но са страхотни! Simple Smile

# 214
В Трията на третия етаж май беше има много яки дрешки...
Скъпички са, но са страхотни! Simple Smile

Какво значи скъпички? Simple Smile Извинявам се за може би глупавия въпрос, но идея си нямам как вървят детските дрешки. Искам да взема от онези смешни дънкени якенца и някакви дънки, които в комбинация с памперс са просто убийствени. Simple Smile

# 215
Ами аз там например харесах на Пламен една жилетка, която беше 58 лв. а му купих подобна от друг магазин за 23...
Е вярно доста по-обикновена, но...
Това за сравнение!
Иначе магазина ми харесва, защото дрешките са с всякакви размери. Можеш да докараш съвсем малък бебок с дрешки които изглеждат като за голям човек! Simple Smile
Суперски са!

Иначе другия магазин с по-луксозни детски парцалки, за който се сетих току що е Маргуита ли не знам как се чете...
На ъгъла на Кирил и Методий и Оборище! Под една нова кооперация.
И от там имаме жилетка, ама е подарък! Simple Smile

# 216
Мерси за инфото.  bouquet Този на Кирил и Методи го знам. Просто подпитвам тук из форума, че не искам утре да си изгубя цял ден в търсене подарък. Подозирам обаче, че точно така ще стане. Crossing Arms

# 217
  • Бургас
Palavata monahinq, марката Unique я има в един магазин Ceylan /Джейлан/ на ул. Възраждане, отстрани на църквата "Кирил и Методий". На същата улица са м-н Слънчо и Кригея, а самият магазин е в най-горния край, почти до църквата.

Пак да питам за магазини за аксесоари-бижута, не сребърни или златни, ако се сещате.

# 218
Palavata monahinq, марката Unique я има в един магазин Ceylan /Джейлан/ на ул.
Пак да питам за магазини за аксесоари-бижута, не сребърни или златни, ако се сещате.
Аз сега на първо мислене се сещам за този на Галдини ( май така се казваше). newsm78

# 219
     Бижута много хубави има с/у Ботичели. От там съм си купувала много готини неща и другият е в уличката на Св. София, но страната към Богориди над катмите  Peace

Детски дрешки разкошни скоро бях писала има в един нов магазин до подлеза на операта в една зелена кооперация на входа  Peace

Дано ме разбрахте че не ме бива в обясненията  Hug

Я сега да ви питам, случвало ли ви се е да излезете от маникюристка и директно да влезете в отсрещната парфюмерия да си купите лакочистител и пила за нокти, за да се приведете в приличен вид  Thinking

# 220
          Я сега да ви питам, случвало ли ви се е да излезете от маникюристка и директно да влезете в отсрещната парфюмерия да си купите лакочистител и пила за нокти, за да се приведете в приличен вид  Thinking

Мен лично не щоту не ходя по такива места. Ама ти целия лак ли си изтри  Joy

# 221

Ти да не мислиш, че аз ходя, веднъж на бала и после на сватбата стига толкова и да си кажа след днес с тия 3 пъти ще си остана. ЦЕЛИЯ лак и яко пилене на нокти в офиса, защото дерат и всеки е с различна дължина, а лакът БЕШЕ на мехурчета  hahaha хем ми е смешно, хем ми се реве от яд

# 222
  • у нас

Ти да не мислиш, че аз ходя, веднъж на бала и после на сватбата стига толкова и да си кажа след днес с тия 3 пъти ще си остана. ЦЕЛИЯ лак и яко пилене на нокти в офиса, защото дерат и всеки е с различна дължина, а лакът БЕШЕ на мехурчета  hahaha хем ми е смешно, хем ми се реве от яд

я кажи коя е "майсторката" да не ходим там  Wink

# 223
  • България
Честит Рожден ден на Ивчо , да е много , здрав , весел и все така чаровен

# 224
  • у нас
Честит първи рожден ден на Ивчо! Да е  здрав и да расте весело и щастливо дете!  newsm59 newsm67 Tada Tada

Общи условия

Активация на акаунт