При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 34 144
  • 809
  •   1
Отговори
# 180
за останалите момичета ....
Katyadjin, Lady A , Мариаид, Kami02 ....и всички с минусчета .... ПОЗДРАВЛЕНИЯ  smile3525 smile3525 smile3525
Мими Георгиева, Leo , Бачи , Крикри , Геци играчка -плачка ..............ииииииииии всички останали ...които съм пропуснала  newsm51 newsm51 newsm51
Kremena ...стискам ти палци утре да се окаже че обрива ти е от нещо елементарно ...и с някео простичко мазило да се оправи ..но както си решила най добре иди на лекар
Катя , Геци75 ... да ви кажа за моята "луда заетост" ...аз винаги съм била много луда глава и са ме предизвиквали нови работи и неща ... сред познати и приятели съм известна като НЕПОПРАВИМ КУПОНДИЖИЯ И РАБОТОХОЛИК ...Откакто съм на тази диета понеже алкохола е забранен ...много се "одържам" с купоните ...само на два ходих и през цялото време ...държах една чаша с вино и виках "Наздраве " без да отпивам ...МНОГО БЯХ ГОРДА СЪС СЕБЕ СИ и проявената си ВОЛЯ ... Та като купоните ми са сведени до пълен минимум ...избивам в работохолизма ... и сега съм се награбила с толкова работи че и различни ... и в различни населени места ...въобще както казва мъжа ми ...в работата си съм се "разкрачила между Босфора и Дартанелите" ... но аз съм си такава няма да мирясам не на 44г ...ами на 80 да стана ...
Орелия ...мила не се самобичувай за "вчерашното тъпкане "...нали не си "съгрешила" с непозволени храни .... според мен тази диета е не да я спазваме за седмица две или месец ...а за дълго време и постепенно да промени лошите ни навици с "лакомията ".... нещата настават изведнъж ...а и сме живи хора ... усмихни се ... и се приеми и харесваи такава каква то си ... ти имаш много чар
Лапа ...не се притеснявай за метаболизма ти ...аз съм на 44год ..започнах диетата с кръглите 101 килограма ..последните 10-15 години съм тормозила организма си с толкова диети, че се съмнявах дали въобще има диета която на мен да може да ми повлияе ... а виж вече за 39 дни съм с -8,5кг ..не е шеметно бързо, но и аз вече се убедих че бързите сваляния на килограми после водят и до бързо качване ...
момичета отивам да се "тръшна" на дивана ...да гледам "лошо" и да си страдам кротко от МЦ ...

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 01:10 от баба Цоцолана

# 181
Вещи .....с много срам ще си призная, че имам книгата, но до тези страници май несъм сколасала да стигна ...
но мисля че това със спорта е до голям степен индивидуално, аз никога не съм била активна спортиска, но  години наред работата ми беше свързана с много движение и освен това ходех или на фитнес или на плуване ...последните 7-8години естеството на работата мйис е промени и повече стоя на компютъра или съм зад волана ...затова и трупнах над 20 кг ...и важното е че почнах да се чувствам тромава и схваната ...все се канех да отида до фитнеса ( имам наблизо два) но все не намирах време ..и затова преди два  месеца си купих кростренажор в къщи ... истината е че 15-30 мин на него не ме натоварват много ( внимавам да не кача пулса над 140 - толкова е оптималното за моята възраст и килограми )  и едно скачане от 15-30 мин ми действа страшно "освежаващо " .... после съм като обновена и готова за нови бойни подвизи ...проблема ми е че ме мързи да му се кача ...мързела си трябва да преодолея само ... диетата не ми пречи даже напротив сега съм по стимулирана ... и това не е активен спорт а "раздвижване " от което определено имам нужда
Благодаря ти за загрижеността .... наистина си ИСТИНСКА НАСТАВНИЧКА ЗА ВСИЧКИ ТУК  newsm51

# 182
  • Пловдив
Ами аз съм преписала дословно от книгата (пропуснах само няколко запетайки, защото според мен не са на място поставени  Embarassed ) А всеки си тълкува както си иска.

# 183
 Вещи .... newsm17 newsm03 МНОГО БЛАГОДАРНОСТИ ...от мен ...защото аз относно собственото си здраве и тяло ... най малко сядам да се "образовам "... (то е видно и от теглото ми )
тази диета ми хареса несамо с това, че е поносима ...и с продължителността си ...в крайна сметка така или иначе ще формира постепенно определени хранителни навици ...а и това че тук намерих голяма групичка ...за подкрепа и съвети

# 184
Здравейте, нямаше ме почивните дни, но още щом се прибрах, макар и много късно, се залепих за компютъра и до сега разглеждах снимките от Варненската среща. Всички сте много красиви и си личи, че сте щастливи от постигнатото. Аз съм от Варна и се приготвих да дойда и да се запознаем, но ми се наложи да пътувам извън града.
k_savova   не съм Диди Simple Smile  неможах да дойда, и много съжелявам, но ще има и други срещи нали? Лека нощ ви пожелавам и до утре.

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 10:22 от ДУЛЦИНЕЯ

# 185
  • софия
Успях! smile3502Сънче, Hug Praynig с теб съм!Нали знаеш-колелото се върти,един път си долу,после тръгва на горе!Вярвам,че ти си започнала да изкачваш! newsm51
Да са ви живи и здрави,рожденниците! nbirthday Мама на Кики,Сноу-Ана,най-веселите мигове да са ви подарък от тях!
Варненки,страхотни сте! smile3501
Катетоджин,честито,мила!  love001 Сбори го най-накрая,проклетника! smile3501
Вещичке, Hug хайде лягай!Или ме чакаш та да затвориш,след мен. Mr. Green
Компаниятаааааа,утре ще викам,че вече сили не ми останаха! smile3521Което значи,че поговорката"Луд, умора няма" не е верна! tooth
Лека нощ или добро утро!Кой,как си го пожелае. Heart Eyes
Цоцииииииии, Hug
П.П. Снощи забравих да кажа,че умните мисли,относно минусите на режима,не се мои!Аз само цитирах.Изследванията върху режима са на Диаметър и Фоли!

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 08:26 от slave

# 186
  • Пловдив
Хич не ми се спи, ама като знам , че след няколко часа ще ми иде да запътвам се към леглото   1countingsheep

# 187
Добро утро,

Пожелавам ви хубава седмица, изпълнена с много положителни емоции!

# 188
  • София
Кате   bouquet мерси за кафенцето.
Сънче - изпращам ти цялата си положителна енергия HugУспех.
На всички желая много отслабваща седмица.
Тези дни ще пусна една снимчица за стиул. Peace

# 189
Добро утро ранобуднички!
Сънче Hug Hug Кати  Hug Майка Зайка  Hug
Кате - страхотно кафенце, мерси! newsm51 newsm51
В приятната ваша компания сядам да си прочета изтърваното от вчера! Hug
Сънче, с теб съм! Ти само вярвай и всичко ще се подреди по ай добрия за вас начин!  Praynig Praynig Hug

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 07:16 от Mimi_Georgieva

# 190
Добро утро, момичета  Grinning
баба Цоцолана newsm10
tan4eto83 Без да се замислям, знам,че и за 10 и за 5 дни се свалят едни килограми. Аз ги свалям за 3 П дни същите, колкото и за 5П. Така реших и редуването ми да е 4П/3 ПЗ. Въпросът не е свалянето да е скоростно, а качествено. Този лекар, колко е имал да сваля, какъв е стажът му с диетата. Все пак Дюкан я изследва от 1970 година. Предпочитам да се доверя на него.
Иначе всеки взима екстремните решения на своя отговорност.

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 07:44 от baci

# 191
Добро утро дюканки -сладуранки Wink

Да се разпиша и аз за новата седмица. Кантарчето днес показа 84.200-300, колко са стабилни още не се знае, забелязала съм , че в края на седмицата свалям и в двата почини дни , а през самата седмица имам повишение, което след това изчезва заедно със сваленото. Приготвям се за работа , дано успея да се включа пак.

На всички пожелавам една много приятна, успешна и отслабваща седмица Wink

Цветята,   Kiss  Kiss  Kiss и  Hug Hug Hug са от сърце!

# 192
Прочетох ви милички!
MAMS- честито влизане от днес в ІІІ фаза! Браво, ти изглеждаш страхотно, много си свежа, усмихната и чаровна. Аз и се чудех  newsm78 на срещата как не си влязла още в трета, ама ето на... Желая ти успех! Пък 10 - то килце може и тук да падне! Hug   bouquet
djani - страхотна историйка! Благодаря за стимула!  Hug  bouquet
Присилка - благодаря ти за милите думи, мила! Hug  bouquet
Бермудез - баничката изглежда много чаровно, ша я спретна тия дни май. Hug
А сега тичам да закарам малката на градина и ще правя БУХТИЧКИТЕ НА БАЧИ!  Hug Вчера щях, но не успях стана късно и викам ще прегреша, че сега ще се залавям   chef
Амси - честити 300гр. - дано не само са стабилни, но и се увеличат!  Hug Радвам се да те видя, напоследък - липсваш! Hug
Лек ден момичета с много минуси и приятно настроение ви желая! Hug 
Отслабваща седмица на всички!  bouquet

# 193
Аз пък закусвам с кексчето на  Джини за МВ Laughing. Сложих му няколко капки есенция ром Wink
Който няма МВ да издири кексчето на Фоли в рецептите на сайта. В началото на десертите е. Цялото минало лято го хапвах следобедно  Flutter
6tampa Joy Joy
  newsm47
Mi_Lady Честити 7 годинки на каката Simple Smile)

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 08:36 от baci

# 194
Ха добро утро и от мен!
М-м-м, чудесно е кафенцето, Кате, благодаря!
Неизвестно защо днес се чувствам чудесно...  newsm78 Макар че кантарът не ще да мърда надолу (слава богу, и нагоре!)
Днес моята дребна "кака" става на 7 години, и довечера ще заформим купонче - половината детска градина е поканена вкъщи   bigdance2
Мое би ще оцелея  smile3538 сред шума и изкушенията...
Но със сигурност ще се посмея  newsm19

Лек, по-лек, най-лек ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт