При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 34 145
  • 809
  •   1
Отговори
# 165
Daanitoo,  ros4o    bouquet
Я бързо се похвалете със снимков материал    Peace Hug

Някой от следващите дни като намеря някой различен от съквартирантката да ме снима. Тя горката от както съм на диета изпада в нервни кризи при всяка среща с мен. Добре е, че сме в различни стаи. Тази злоба ще я съсипе Joy

# 166
Цитат
6tampa- Последния път като се заредих с триците и се отбих в един магазин за домашни потреби, оставих си торбата на входа и си накупувах разни джунджурийки за вкъщи. На тръгване продавачката, моля ви се, ми вика 'Да не си забравите стърготините за хамстери ли, за морски свинчета ли, не знам" Рекох , че не са за точно тези хайванчета и свинчета дето ги изреди, но за прасенцата позна хитрушата

Утре ще се зас

rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Цитат
Daanitoo-  Тя горката от както съм на диета изпада в нервни кризи при всяка среща с мен. Добре е, че сме в различни стаи. Тази злоба ще я съсипе 
  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 167
  • Варна
Докато все още е днес, да поздравя двете щастливи майчета - SnowAnna и Mama na Kiki - нека са ви здрави дечицата, а вие да сте щастливи и горди майки.
Много съжалявам, че не ви видях пак на живо, както и Елена. За Волната да не говорим, що така чезне туй момиче... И други варненки има, които го дават несериозно в темата, кой ги знае дали са режимни.  newsm78
Щампа, добре ще е другият път да се появиш.  Peace

# 168
  • Варна
Цитат
Щампа, добре ще е другият път да се появиш.  Peace

Обещавам!

Аз си мислех, че срещата е днес..

Не съм разглеждала рецептите подробно, но днес си направих мусака! Изядоха тавата моите и хапка не остана - с патладжани, тиквички, тел.кайма и сос "бешамел" с пшенични трици.
Ако някой се интересува мога да напиша рецептата.

# 169
Привет прекрасни отслабващи дами wavey
От няколко дни не съм писала, че с малкия бяхме болни  ooooh!.
Виждам, че добре се справяте с лафчето  Joy, а и някакви батковци сте си за разпускали Wink. Ах вие палавници newsm53.
Да честитя рождените дни на малките слънчица    smile3510. Мили мами да са ви живи, здрави, весели и игриви  lovekiss
Поздравления на всички, които днес са се събудили с ново минусче   Hands Clap
Вещи, мерси че ме включи в таблицата  Stuck Out Tongue
Цоци забелязах, че си на линия. Та да те питам спортуваш ли newsm78 или  да те почвам bambam  Wink

Момичета искам да ви питам след ударната фаза пак ли само по 3л. трици се ядат на ден или може някой от дните да се случат и повече.

# 170
Предварително искам разрешение от тези, които споделят режима си за 3та фаза: разрешение за публикация в блогосайта. Искам да обясня защо го правя: зашото от всичко 8 души, които не искаха да бъдат цитирани в блогосайта, се обади само 1, който потвърди желанието си, което, разбира се, ще бъде уважено без коментар и обсъждане.
П.П. Моля третофазничките за примерна схема на трета фаза. Знам, че вече са ги публикували доста пъти, но много ми е притеснено да не объркам нещо  Hug

Аз съм на следната схема:

Понеделник: Нишестени;
Вторник: ПЗ;
Сряда: Гала вечеря;
Четвъртък: П;
Петък: Нишестени;
Събота: Гала;
Неделя: ПЗ;

Зеленко, можеш да ползваш информацията както намериш за добре.

Мамс, честити ти 3 месеца и успешна трета фаза.

Честито на всички рожденици и прекрасните им майчета, както и всички, които имат повод за радост   bouquet

На всички други  Hug

П.С. То и аз като се замисля... днес ми е трети месец с режима на Дюки  newsm78 Ами то да сваляш килограми, без ден глад и в приятна компания ... времето минава неусетно Simple Smile  Heart Eyes Hug за всички

# 171
  • Пловдив
Цоци забелязах, че си на линия. Та да те питам спортуваш ли newsm78 или  да те почвам bambam  Wink

Защо?  newsm78

# 172

Защо?  newsm78

Защото тя каза да и се карам ако продължава да си използва уреда като скъпа закачалка  Joy

# 173
  • Пловдив
Да, но Дюкан казва, че през първите две фази не е желателно да се спортува.  Thinking

# 174
Аз до колкото четох става въпрос за тежки физ. упражнения, а леките аеробни (за които ние говорим) даже ще се отразят добре на организма Peace.

Да ви кажа днес видях една позната. Тя роди преди 2м.  и сега е с 10 кг. по-лека от когато забременя (тя принципно беше пълничка). Та заговорихме се с нея и тя каза, че гинеколога и казал да захваща диетата на Дюкан, но 10 на 5 дни Thinking,но да си купи витамини. Нямало проблем така да ги кара дните, той така отслабнал newsm78. Малко налудничево ми се видя, след като Дюкан пише за ударните дните да се правят 10 само под лекарско наблюдение Naughty. Ви какво мислите за идеята на доктора й newsm78?

Направих текста в жълто да не му хрумне на някой веднага дай и аз така Naughty.

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 00:25 от tan4eto83

# 175
Днеска много сте унили?
Я да ви пусна туй, та да се сетите,че иде лято.Кой ще се хвали със секси дрешки по плажа?
Горе главата и кураж.
Перличка,за теб.
Ние открихме вече летния сезон.
Лека нощ и да е слънчев денят ви утре!

# 176
Здравейте момичета ...днес цял ден си губя с някакво "обучение " на което ща не ща трябваше да отида ..за да ме включат в списък на допустими консултанти ..... настроението ми е като метеорологичното време ...криваааааа ....ама сега разбрах защо ...дойде ми МЦ ..пак с 10 дни по рано ..мамка му утре по добре еда не стъпвам на кантара иначе ще ми развали настроението
tan4eto .... с много срам си признавам тази седмица .... стигнах само веднъж до "скъпата закачалка за дрехи " ...и то са 20 мин .... обещавам след два дни ( да ми минат "ударните дни " на МЦ ) ...и ще му се катеря всеки ден поне за по 15 мин ....наистина е срамота ..от моя страна ....
Вещи това че не било препоръчително натоварвания може би се има впредвид за жени с ниско кръвно или кръвна захар или някакви проблеми ...мисля че ако се чувствам добре и здрава ...е най добре да се комбинира със спорт поне малко ...особенно дундички като мен ..за да предотвратя до известна степен "овисването " на кожата ...

Sun …миличка ти си толкова оптимистично винаги настроена винаги успяваш да обърнеш внимание на всички ...относно МЦ ...и аз съм от днес в тази гадна женска месечна фаза ..така че ще ближем рани заедно тези дни .... Sun аз съм непоправим оптимист и съм убедена че утрешния ден ще е успешен и за теб и за семейството ти ( няма начин на такъв светъл човек като теб да не му се случват ХУБАВИ НЕЩА ) ...хайде чакам утре да споделиш ТРИУМФ

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 00:32 от баба Цоцолана

# 177
Лека нощ и сладки сънища от мен   sleepuu

# 178
Уф, изчетох, толкова страници... Пътувахме, върнахме се, оправих децата и първата ми работа е да седна на комп.
С малко закъснение: Честит рожден ден на съкровищата на Сноу Анна и Мама на Кики! Да растат здрави и щастливи дечица! baloni
Здравето, страхотна си, направо си се стопила! smile3521
Варненски дУкеси,  страхотни, слънчеви мадами сте! smile3525 И като гледам колко ядене има по масата, ако сте казали на някого в заведението, че отслабвате, сигурно ще ви гледа ей така: newsm09  Видях Калима, скоро не е писала в темата, режимна ли е, как е? Thinking
Катето джин, незнам защо така се получи с аватара ми, наложи се да променя размера на снимките и станах малко сплескана smile3506 Дано не изглеждам така НЕтипично едра в действителност newsm62 Вчера Мамица ме видя и ме похвали, че съм отслабнала още мъничко от срещата, а тя доста е поопразнила дънките! smile3521
mmq, harmony - бързо оздравяване! Praynig
Сънче, желая ти от все сърце успех в утрешният ден! Hug
Мишле, дано и на теб утрешният ден ти донесе само положителни емоции! Hug
Отбелязах си най-важното и се запътвам към  smile3524, днес се чувствам доста отпаднала, малко съм настинала и цялото тяло ме боли. Tired

# 179
  • Пловдив
Страници 183-184 от книгата:

Никога не спортувайте по време на интензивно отслабване

През ударната фаза , докато трае бързото отслабване не препоръчвам на особено затлъстелите си пациенти да спортуват и да правят физически упражнения .
По при причини:
Първата е, че усилието на волята, необходима да се спазва диета за отслабване е само по себе си едно изпитание. Ако си наложом още едно бихме могли да провалим цялото начинание.
Втората причина е, че дебелият, който сваля много килограми лесно се уморява и има нужда от почивка и здрав сън. Физическото усилие може да увеличи умората и да намали решимостта му.
Третата е, че затлъстелият е по дефиниция прекалено тромав и да му се наложи достатъчно за отслабване физическо упражнение би било направо опасно.
Освен това, да се иска от него да спортува означава също така да се подцени неудобството му да излага на показ тялото си.

Затова пък през преходния период (3 фаза) - за запазване на теглото спортът е от изключително значение както да предотврати напълняването, така и за да заздрави отлабналите мускули и да стегне отпуснатата кожа.... и т.н....

Общи условия

Активация на акаунт