При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 34 151
  • 809
  •   1
Отговори
# 90
Хей изчетох най-после!
ха сега поздравите:
Първо на щастливите мами на рожденници днес:Мама на Кики и Сноу Ана! Да са ви здрави, весели и щастливи дечицата и само радост да ви носят! newsm59

Благодарности на: Ривела, Сънчето, Орелия, - за комплиментите и милите думи! Hug Hug Hug
Амси, Ройсин - честити 2 месеца! newsm51  Амси - резултата е добър, къде ти изчезна музата, липсва ми! Hug Ройсин- браво! За два месеца, страхотен резултат! Изглеждаш чудесно! Hug
katyadjin -100гр. СА си 100гр. - от кантара ша е да знайш - дръж го, утре може още да те зарадва! newsm51 И да ти кажа купих си нов тостер, че стария... знаеш и ще правя БУХТИТЕ! Ами два дни слушам за тях и ги гледам на снимки, не издържам вече! Heart Eyes  Hug
Диаметър - и на теб честит минус - при теб ефекта от срещата е налице! Браво, мила! newsm51
Росченка - благодаря за милите думи, но има още зор!  Hug Честит минус и на теб, браво! newsm51

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 16:28 от Mimi_Georgieva

# 91
Добро утро, момичета! Да ви е слънчево в душите и да сте мноооого усмихнати в този дъждовен ден!
Заглавието е трепач! Куки  Hug  bouquet
Снимките, особено първата, са разтърсващи! Тотуниа  Hug  bouquet
Темата е брилянтна, както винаги! Вещи  Hug  bouquet
Здраве Hug, страхотна разлика!  smile3525 Много ме кефят снимките преди/след, винаги се сещам за подписа на Блеки  Hug И хубавото е, че промяната не е само в телата, а всички като че ли ставаме по-жизнени и по-самоуверени.
Снощи не можах да разгледам варненки, та се връщам да се поправя и да дочитам.
На всички - приятна неделя!  bouquet

ПП. Вкарах една рецепта-измислица, която обаче ми разнообрази ПЗ менюто, пък и става бързо. http://dukanskirecepti.wordpress.com/category/%d0%9e%d1%81%d0%bd … %be-%d0%9f%d0%97/

Joy Joy Joy

# 92
ха привет и от мен.цял ден не мога да се събудя и отгоре на всичкото чак сега сколасах да ям.ама си направих течното шоколадче на което сложих и ескуиза.стана вълшебноооо.чакам го да стегне и го почвам....а как ще се спра не знам.моите кила продължават да варират между 86 и 85 ма утре като мина пак на П ще изплува истината

# 93
Мама на Кики, честит рожден ден и на твоето мъниче! Да е здраво и щастливо дете в едно щастливо семейство!  Tada
Роасин, изглеждаш просто супер! Разликата е страхотна!  Hug
Гууди, разкошна, велика песен! Благодаря ти!  Hug Heart Eyes
Амидала, отлично темпо на сваляне на кг.  thumbsup
ПиглетHug Лени плд,  Hug Марини,   Hug Ори,  Hug Моннн,  Hug

# 94
момичета направих шоколада със сухо мляко с масленост 1.5 .с по-малка не можах да намеря. съществува ли въобще?вие с какво го правите? newsm78

# 95
Хайде на по едно кафе, че този дъжд ужасно приспивно ми влияе Confused

Мама на Кики, Сноу Ана, да си ви живи и здарви малките рожденици, радост и щастие да ви носят!

# 96
Roisin супер си! А и не си свалила малко....то нали знаеш,че своето никога не го забеляваме....аз съм свалила кажи-речи твоите килограми,но по себе си разлика НЕ ВИЖДАМ!Но като те гледам теб мога да кажа,че хич не си свалила малко и имаш разлика определено!  newsm51
Amidala резултатите ти са напълно в рамките на "много добре-то"  smile3521 През ПЗ някои свалят по-бавно , други по-бързо! Аз май през ПЗ свалям повече,отколкото през П ,което ми е малко странно и немога да му намеря обяснение,но важното е ,че става  smile3525
Орелия и аз съм на ПЗ и няма да ти споделям вчера що ядене изядох!  smile3506 Просто голямото освинване..... но се радвам,че днес нищо не е качено ,че иначе  smile3515.
marini  smile3525 хапвай - хапвай по малко!Ти си го заслужи!
Piglet__ тоя ник сигурно вече не ти отива - 3 фаза все пак !  newsm68
Така ли ми се стори ,или малко по-нагоре имаше несъдържателен пост ?  newsm78

# 97
Roisin изглеждаш чудесно smile3501

# 98
Здрасти на всички в тази мрачна и дъждовна неделя  Hug
Днес правя 3 месеца с режима и резултата е -9 кг. Не е много, но мисля, че за мен е достатъчно. Щеше да ми е много приятно да бяха станали 10, но... Та от утре влизам в трета фаза. Пожелавам си много воля и успех.
Благодаря на всички за комплиментите. Ори, Ривела, Росченка, засрамихте ме   Blush   Hug
Честит рожден ден на малчовците Жорко и Кики. Да са Ви живи и здрави мамчета и много да Ви радват   bouquet
Сън, Аби, Гуди, Насти, Славе, Елена и цялото Дюканско войнство  Hug

П.П. Моля третофазничките за примерна схема на трета фаза. Знам, че вече са ги публикували доста пъти, но много ми е притеснено да не объркам нещо  Hug

# 99
  • София
Включвам се с поздрав към рождениците  newsm59  ura , към всички с намаления   bouquet , към инвестиращите   bouquet , към тези, които ме окуражиха да пробвам пак за бухтите   chef и въобще към всички   bouquet

зазу1, ще си купите и вие едно лаптопче Асус като нас, хем вече и цената им падна със 100 лв. май   bouquet

Понеже утре ще има доста месечинки: седми януари беше понеделник: честито на всички, с които почнахме заедно и все така успешно напред да се борим с килограмите   bouquet
По този повод днес вадих чувала с малките дрехи и пробвах наред (месечната проба) - извадих няколко, в които си влизам вече. Торбичката с големи дрехи вече е чувалче с големи дрехи  Joy Засега няма да ги хвърлям, поради щото като член на подклуба на клуба тайно се надявам по някое време да имам повод да ги извадя  Embarassed Оказа се, че в момента нямам дънки за пред хора: или са големи, или са малки. За сметка на това се напъхах в едни от ученическите години - за вкъщи и за излет са супер - радост голяма Embarassed Стига съм се фукала вече  Embarassed

Предварително искам разрешение от тези, които споделят режима си за 3та фаза: разрешение за публикация в блогосайта. Искам да обясня защо го правя: зашото от всичко 8 души, които не искаха да бъдат цитирани в блогосайта, се обади само 1, който потвърди желанието си, което, разбира се, ще бъде уважено без коментар и обсъждане.

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 16:54 от Зеленкото

# 100
Моннн, не съм виждала по-обезмаслено сухо мляко.  Peace
Кате, съвсем навреме пусна кафето, душа. Вече направо се унасях.  Hug
MAMS, честити 3 месеца с режима и успешна 3-та фаза от утре!  Hug Ето моята схемичка в 3-та фаза:
Понеделник - ПЗ
Вторник - гала вечеря
Сряда - нишестени
Четвъртък - П
Петък - ПЗ
Събота - гала вечеря
Неделя - нишестени
Зеленко, ако прецениш, можеш да я публикуваш в блог-сайта.  Peace

# 101
Мариад,  Hug, хапвам, но с едно наум! Не мога да се отпусна още! Все ми се струва, че правя нещо грешно!  Simple Smile
МАМС,  Hugхайде, идвай! Пазя ти местенце! Аз, както казах, изкопирах схемата на Сън и тя е: Пн - ПЗ; В - гала; Ср - нишестени; Ч - П; Пт - ПЗ; Сб - гала; Н - нишестени. Но, мисля, че леко ще я преобразя в началото и ще правя и в понеделник П, докато не закрепя килата, че много се колебаят нещо! Вероятно вторник и неделя ще са ми нишестени, сряда и събота - гала, петък - ПЗ, а понеделник и четвъртък - П.
Много чевръсто туй Съни, бре! Не можеш го превари!!! Hug

# 102
Здравейте на всички
чета Ви редовно ,но рядко пиша та ,
по повод на ОО мисля че в книгата го четох или някъде другаде бешевземайте сутрин на гладно по 1 суп,лъжица пектин на прах разтворен в малко кисело мляко

# 103
Срам ме хвана за тези трици Embarassed, от утре почвам да ги хапвам редовно
Аз срам-не срам пак ще питам, този път за маслините, не видях никъде дали са разрешени или не newsm78

# 104
Доби81, маслини НЕ може - те са плодове, при това много мазни плодове.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт