При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 34 153
  • 809
  •   1
Отговори
# 105
Мерси Сън  bouquet много си отзивчива

# 106
  • Universe
Дюкесиииииии (това нов термин за Дюканки ли е?) -  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Goody - мерси за чудесния поздрав с Пепино Галиарди - харесвам я тази песен Hug 
 Дюкеса = Дукеса /Контеса,Принцеса, Баронеса/ - звучи ми по-изтънчено Wink

МАМS , заради теб си редактирах вчера поста - бях писала, че третофазничките не са за там, а после видях, че ти си втора фаза и добавих и второфазничките - успешна трета     bouquet

Roisin  Peace - когато фактите говорят и боговете мълчат Laughing.Браво!!!

Така ли ми се стори ,или малко по-нагоре имаше несъдържателен пост ?  newsm78

mariaid

Аз срам-не срам пак ще питам, този път за маслините, не видях никъде дали са разрешени или не newsm78
Dobi81Naughty маслини не може - плод с високо съдържание на мазнини!

SunHug

по повод на ОО мисля че в книгата го четох или някъде другаде бешевземайте сутрин на гладно по 1 суп,лъжица пектин на прах разтворен в малко кисело мляко
dista46, Hug аз също имах големи проблеми с WC  и по практични съображения /липса на овесени трици Sad/ започвах да смесвам за закуска - 2 с.л. овесени трици+1 с.л. смляно ленено семе или 2 с.л. овесени трици+1 с.л. пектин на прах - така си реших проблема окончателно . PeaceОпитайте и Вие Wink

Вещи, Praynig моля те като имаш време,коригирай ми табличката на 59 кг - знаеш ли как се терзая с тая 6 отпред и какво скачане беше  като вече няколко дни не се мярка на кантарчето  #Crazy

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 22:40 от lenny_pld

# 107
МАМС, честито 3 месеца с Дюкан и успешна трета фаза!  bouquet Hug
Сънче, Hug

# 108
  • Пловдив
Привет момиченца .
Честита ни нова темичка .Благодарности на Вещи, Куки и Тотуния.
Честити Рожденици Сноу-Анна и Мама на Кики. Да са ви живи и здрави дечицата и много да ви слушкат.
Честито на всички с поводи! Добре дошли на новите Дюканки!
Сънче, срециално за теб  Hug
Мишле и теб те  Hug
Варненки много сте красиви и лъчезарни. Браво на вас!
Здравето, супер си с новата визия.
А на всички други, които съм пропуснала да спомена поимено: . http://www.google.com/images?q=tbn:NZGRTq4_jyYJ:farm2.static.fli … _de828aaa68_o.jpg
Момичета, искам да споделя нещо много окуражаващо за всички, които се съмняват в режима. И понеже съм на едно мнение с amsimom .Продължавай смело напред, няма диета друга при която да ядеш и отслабваш, а връщането на килограмите винаги и еднинственно зависи от самите нас.!
Преди десетина дни, докато чистех пролетно намерих един лист, на който съм записала – За сватбата ще ослабна с ей това. Въпросното ей това , е изготвено от известен диетолог в Турция на един колега на моя приятелка. Като разпознах режима на Дюкан, веднага се свързах с момчето и от тогава се „обясняваме” с мейли. Опитах се да синтезирам най важните неща :
Ръст 188 см . Стартови кг  110. целта му е била 85 кг
10 Октомври 2005  -19 Октомври 2005 – ударен етап, свалени 7,5 кг. Тук трябва да уточня, че е бил под лекарски контрол диетолог+ личен лекар.
20 Октомври 2005 – 10 Март 2006  – редуване 5/5 , свалени 22,5 кг.
От 11 Март 2006 – 30 Март 2007 – трета фаза, свалени още. След консултация с лекарите решил да удължи трета фаза за затвърждаване на килограмите. 
В четвърта фаза е от 1 Април 2007.  В момента е 83 кг .
Отностно храненето му в момента цитирам- „ Толкова свикнах с този начин на хранене и за това  в момента се храня горе долу пак така. Месото, яйцата без мазнина. Салатите ги овкусявам с 1 чаена лъжичка зехтин. Понякога колкото и да не ми се иска изпускам нишката( е и аз съм човек все пак)  но като се сетя за болестите които ми докара наднорменото тегло, влизам в крачка. Примерно ако тази седмица съм прекалил , другата вместо 1 П ден ги правя 2 П дни ( понеделник +четвъртък).През цялото време е ходил на плуване, като в ударната и втора фаза е било един път в седмицата , а от трета и до сега 3 пъти в седмицата.
Още на 3-ят  месец от режима е спрял лекарствата за високо кръвно. А в момента изследванията му както той казва, са като на тинейджър. 
Аз все такива дълги постове пиша, но ме извинете !
Лек и усмихнат ден на всички!            

# 109
МАМS честито!Много се радвам,резултатите ти са супер  #Crazy Честита трета фаза   bouquet
lenny_pld  hahaha
Чудя се кога ли ще мина и аз в тази фазичка!Ама още май ми е доста рано  hahaha Я да си стоя аз тукаааа ,пък след 2-3 месеца ще видим newsm53
djani благодаря!Много стимулиращо!   bouquet

# 110
  • София
Мили момичета,благодаря на всички за хубавите думи! newsm51Те ми действат като награда за положените усилия!Радвам се,че ви има и знам,че винаги мога да получа подкрепа и искренна радост за постигнатото.Пожелавам на всички здраве и много минуси в теглото!!!

# 111
  • Пловдив
Привет момичета!  afwitch
Вече съм в родни води - на обяд си пристигнах, но тъкмо пуснах компютъра и спря тока  #2gunfire Направо се побъркахме в къщи всички без компютри  Crazy
Отивам да ви чета  book

# 112
В МЕТРО вчера видях едно сухо мляко с 0,1% масленост.. Уловката е, че е 3кг.. и струваше към 30 лв.. Но ако се комбинират няколко човека, преполагам ще излезе по-нормална сметката  Wink
В хартиена торба е с нарисувана пасяща крава отпред  Laughing
Уф тия дни така ужасно ми се яде слако.. След като повече от месец не съм близвала даже подсладител  Rolling Eyes Или е ПМС или и аз не знам какво е.. Ама трябва да измисля нещо, че лудваммммммммммм  Twisted Evil

# 113
Привет момичета  Mr. Green Докато свърша домашната работа хвърлях по едно око на форума.
Бих искала да ви питам дали е в реда на нормалното да ми е постоянно студено и да ми се спи много? Все ми клепат очите  smile3507?
Днес без малко да кривна  Whistling Сигурна бях, че ще прегреша  Embarassed Слава богу, че сестра ми звънна и ме разсея  Crazy

# 114
играчка-плачка нормално е!Момичетата са казвали ,че им се случва,а и на мен де - вече втори ден НИЩО ОСОБЕНО не правя,но се чувствам все едно съм копала 2 дни подред...  ooooh! И само да помириша въглавницата и съм заспала вече! Не се притеснявай   bouquet

# 115
Хи,хи крави-зомби!
Е, ако има и секси бомби hahaha Joy Joy Joy
Сноу Ана,Мама на Кики,да са ви живи и здрави слънчицата! newsm59 nbirthday  ura
Пиглет,ти що мЪ гледаш,а? Naughty hahaha Joy Joy
Фоли ,ти ДЕ беше в петък?
Момичета,аз няма с какво да се похваля. Rolling EyesДенят ми е скапан.И днес се ядосвах с доставчика.ШЪ Зема дЪ гУ напсувам накрая.Цял ден нямям нет. smile3511 smile3511
Ама сега си прочетох всичко smile3534 smile3534
 hahaha Joy Joy

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 18:42 от perlata

# 116
Като излизах да пия кафе със сестра ми, толкова ми беше студено, че чак си посиняха ръцете.  Rolling Eyes
А за отпадналостта-аз по принцип съм си сънливец, сега още повече-дай ми да спя само  Mr. Green

# 117
Нормално е.. И на мен ми се спи  smile3507 и ми е супер свинско едно такова.. Ама то с това време  Wear Umbrella cold

# 118
Сноу-Анна , Мама на Кики да са ви живи и здрави рожденниците ,  newsm59 nbirthdayмного да ви слушкат и от време на време да правят по някоя малка пакост , че инъче как ще разберете , че деца има в къщи newsm51.

Момичета днес не ми е ден.Сутринта седнах за 5 мин. да ви пиша , но не би.Нападна ме домочадието с какво ли не та до сега .Идва ми да newsm61
Сутринта реших да пробвам кисело мляко с трици , но не ми хареса Tired и реших , че материала е много ценен(триците де)за да го изхвърля та му добавих 2 яйца , още 3 с.л. трици , 1 ч.л. бакпулвер , 3 с.л. извара , сол и шарена сол.И стана нещо като мързелива баница.Ето резултатаhttp://images25.snimka.bg/005547209.jpg
Нямам претенции , че е нещо ново просто споделям резултата с вас.
Гарнитурата е от извара , кис.мляко , сол и шарена сол.
Нещо не ми излиза снимката, в предварителния преглед аз я виждам ,защо ли ?

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 18:53 от bermudez

# 119
играчка-плачка, нормално е.
djani, благодаря за споделеното!
Бачи-Мнооооооого си ранобудна.Мерси за кафенцето.Вълнуващ и "стимулиращ"newsm62 уикенд ти желая.
речено-сторено  smile3503
Бачи .....скоро не си ме "организирала " ...липсва ми  smile3533 smile3508
то щот друго организирах Simple Smile))
Дано този път поста не ми се изтрие!!! Явно този форум е забранен за нормални хора!
Rolling Eyes
Zdraveto
, помним те-Честито!  bouquet Много показателни снимки Simple Smile)
При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби!
.... ей..... просветна ми, защо е такова заглавието  ooooh!
Ей, момичета - видях и аз най-сетне варненските снимки.  lalalala newsm81
Бачи, бухтите СТАНАХА ВРЪХТА!! Само лакомото ми дупе изтърва подсладителя, тасе наложи да си ги слепям две по две и да ги мажа с ескуиза!!!! Rolling Eyes Flutter
Joy Joy Joy  chef
Malenna, по принцип тук говорим за продуктите в този режим. Диетичните шоколади не са в него. Иначе всеки решава, с какво , кога, как и колко да го приспособи към персоната си.  smile3506
Goody  newsm47

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 19:38 от baci

Общи условия

Активация на акаунт