Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 229
  • 951
  •   1
Отговори
# 750
Кри, благодаря за съвета! Hug
Зоризори, ако вчера беше попитала с нормален тон, щеше да получиш и адекватни отговори! Ти наричаш нашият режим на хранене "изпитание, на което не би подложила организма си" и искаш да не получаваш по-остри реплики?! Нямаше как да стане! Аз нямам никакви оплаквания до момента, но и не съм си правила изследвания! Peace
Лейди А, добре дошла!   bouquetМалко повече инфо? Колко кг искаш да свалиш?

Марини, а ако ти си беше направила труда да прочетеш първия ми пост щеше да видиш, че съвсем нормално си зададох въпроса, но след толкова нападки на лични не виждам нищо ненормално в поведението си

# 751
Здравейтеееееееееее!
Ето ме на линия. Днес ще ви чета почти цял ден...      newsm44
Едно кило съм нагоре, но дано да е от това, че очаквам всеки момент МЦ.
Прегръщам виииииии   Hug   Hug   Hug

# 752
  • my own world....
Ха! Бързам да си поправя изказването, че няма резултати! Килограмите си стоят, НО сантиметри съм стопила! Току-що пробвах панталон, в който миналата седмица не успях да се вмъкна.... Сега си го закопчах и ми е ок !!!! Урааааааааа, отивам да си сваря яйце за закуска....

# 753
Имам въпрос към спазващите диетата - правите ли си някакви изследвания и как се чувствате, имате ли здравословни проблеми след спазване на тази диета, защото имам приятелки, които я прекъснаха точно поради тази причина, че не се чувстваха добре? От къде набавяте въглехидрати като се знае, че всички изкуствени подсладители са адски вредни? Аз не бих подложила организма си на такова изпитание ако знам, че това ще доведе дори и в последствие до някакви клинични отклонения дори и в името на красотата
Зоризори, за последно - това е първият ти пост, който съм прочела и откъдето беше и цитатът ми! Няма да си развалям съботата с безсмислен спор!
ЛейдиА, сама се поощри! Дерзай смело и ще видиш промяна и на кантара съвсем скоро! Успех! Hug

# 754
Здравейте момичета!
Включвам се сепциално да кажа на Сън, че й пращам много положителна енергия и се надявам всичко да е наред около нея! hug thumbsup Praynig

Снощи бях на кръчма, ей отрових си душата, никаква вентилация, ужас. Поръчах си пилешки шашлик - смях на търкала -  1 (една) гъбена шапка, 2 резенчета чушка и 2 лук и 4 парченца пилешко hahaha Всичко това набучено на огромен шиш с разстояние между всеки продукт от поне  2 санта, единственото хубаво бе, че беше сухо и не беше поливано с мазнина.

Мамица, хубаво, че си се отсърдила, не се докачай - и аз се впрегнах много, като масово ме питаха момичетата дали на снимките от Нова година, които постнах не е майка ми, докато загрея, че те всъщност ми казват нещо хубаво - че изглеждам с години по-дърта от колкото съм, когато съм дебела. И, че няма как да знаят, че съм осиновена и че майка ми вече не е на този свят и че ми е много болна тема това - както и причина до голяма степен за напълняването ми.
Ти си готин човек Peace

Аре, Мара подробната  я хвана логореята, пак, извинявам се! Tired

Дойде ми книгата вчера, прегледах я тая сутрин - има интересни неща.

Халеева Kissing Heart Мъж ми твърди, че те е виждал някъде преди на снимка с мен, попита дали не си ми била състудентка  Hug
Деата, Бачи, Кри, Цвети, Перле, Амери, Мими Георгиева, Марини, Катяджин, Пилито, Лени, Цоци, Росчо, Джини, Цвете12,  Соня Дим и всички, които не виждам  на тази страница -  lovekiss Hug Hug Hug

Lady_A, режимът с това е известен - топят се повече мерки, отколкото теглилки - радвай се, защото губиш мазнина, не мускул! Peace

Имам нужда от малко подритване по задника, защото ме е налегнал страшен мързел и не стига, че не ми се чисти къща, ми и вело ме мързи да карам, едва си направих коремните сутринта - но за ядене не ме мързи, странно що така! hahaha Thinking

# 755
  • Пловдив
Здравейте и от мен!  Hug
Добре дошли на новите!   bouquet
Браво на свалилите!   bouquet
Ще извинявате, че накратко, но нямам време, сега искам само да попитам:

И аз съм напълно съгласна с вас, че по-добре е да си припаднал и слаб отколкото патологочно дебел с много други болести, но това е друга тема.

кой вчера е казал, че това е по-добре?????  newsm78

# 756
Здравейте, момичета любими! Да се запиша и аз в новата темичка, макар и към края. Днес за пръв път от много години видях петичката на кантара, за което много се радвам. Кантарът показваше -15 кг и бих искала да кажа, че благодарение на Дюкан и форумчето се чувствам хубава жена.Обичам ви!  bouquet  bouquet  bouquet

# 757
Имам въпрос към спазващите диетата - правите ли си някакви изследвания и как се чувствате, имате ли здравословни проблеми след спазване на тази диета, защото имам приятелки, които я прекъснаха точно поради тази причина, че не се чувстваха добре? От къде набавяте въглехидрати като се знае, че всички изкуствени подсладители са адски вредни? Аз не бих подложила организма си на такова изпитание ако знам, че това ще доведе дори и в последствие до някакви клинични отклонения дори и в името на красотата
Приятелката ми нямаше никакви оплаквания започвайки диетата специално си направи изследвания, но аз спирам до тук, за да не си мислите , че се заяждам. ЯВНО ОТГОВОР НЯМА ДА ПОЛУЧА  Sick ПРИЯТЕН ДЕН!   

---------------------------------
    Зори, newsm78 ? Момичетата споделиха здравословните си неразположения! Ти за себе си не спомена нито кг, нито цел,... Нямам представа как си се хранила до сега, какво е здравословното ти състояние, но според мен няма как да ти стане лошо, ако започнеш трета олекотена фаза. Четеш ли всички постове?

# 758
Зоризори, мисля че на всички въпроси ти беше отговорено къде с добър, къде с по- остър тон и е добре да решиш, дали си в този форум за да проучиш възможността да спазваш режима или просто си търсиш с кого да се заядеш. Искам да добавя, че въглегидрати в никакъв случай не се набавят от подсладителите и те въобще не са задължителни при спазване на този режим.

# 759
Зори,вчера само четох дискусията между теб и момичетата без да се намесвам.
Влязох само да попитам дали някой има  оплаквания след прилагане на режима, защото едва ли смятате, че бих имала толкова сили, време и нерви да изчета 83 теми, в които обяснявате кой колко грама е свалил за деня.
Ако беше прочела поне някои от темите щеше да разбереш доста повече неща от това "кой колко грама е свалил за деня".Щеше да разбереш за оплакванията им и за това кой как се справя с тях.А момичетата реагират така,защото доста често различни "доброжелатели" влизат,пуснат някоя "бомба" относно това колко е вреден режима и повече не се вясват.И не го правят от загриженост,а със злоба и то без дори да са запознати с диетата.Ако наистина искаш просто да научиш повече за този режим се помъчи да прочетеш някои от първите теми,а най-добре прочети книгата.Там наистина всичко е обяснено.Надали на този свят е измислена диета,която да е абсолютно безвредна.Всяка една те лишава от нещо,а в почти всички липсват алкохол,сладкиши и подобни.
Аз нямам никакви оплаквания до момента,освен лекото главоболие първите 2-3 дни.Изследванията ми са като на 18-годишна 50 килограмова девойка,без никакви здравословни проблеми (но съм на 40г.)  Flutter .Не съм увиснала от никъде(макар и да не спортувам,защото съм мързелива  Blush ),а съм свалила доста сантиметри.
Не се опитвам да те убеждавам в каквото и да е.В крайна сметка ти сама ще решиш какво да правиш от тук нататък.   bouquet

# 760
Трици имаше в Пикадили във вторник. Забелязала съм, обаче, че в събота и неделя вече ги няма. Дебна ги отдавна и съм установила, че ги зареждат в началото на седмицата и това е. До края нищичко не е останало. Така че, Mamica, съветвам те да търсиш в началота на седмицата. Иначе - на пазара на Римската стена в Лозенец май най-често могат да се намерят!
Поздрави на всички и приятна вечер. Да сте примерни през уикенда и ....живи и здрави в понеделник ще ви чета! Hug

Привет на всички!

Даниа вече писа, но да потвърдя и аз - павилион № 28 на Римската стена е закрит. Опразнен е, сигурно ще си сменя предназначението. Бях там в четвъртък.

Най-добри пожелания на всички!

# 761
Привети Hug
Добре дошли на новите момичета  bouquet
Марини, честита трета фаза, да е успешна. Hug
Катяджин, честита превзета крепост, нататък да върви леко Hug
Сън, стискам ти палци, мисли си за хубави неща и те ще се случат. Hug
По повод четвърта фаза да споделя и аз. От новогодишното наяждане ми останаха едни две кила. Голяма борба падна, защото ту преяждах с непозволени неща, ту си карах два потеинови, вместо един. Резултатът е -пораженията са изчистени, но...... Преминете ли на безразборно хранене не очаквайте задържане. Организмът  силно се бори да се изпълни с мазнини. Но храните ли се нормално, без изцепки, те надяждане , разчитайте, че няма покачване.   bouquet
Соня дим, не пишеш, затова качваш Joy Laughing
Мамица, и аз реших, че се шегуваш :peace
Зори, ти май не разбираш. Ние тук не сме професори, а опитни зайчета. От така направените тестове дотук се оказа,  че нямаме сериозни здравословни проблеми, напротив. И не разбирам защо настояваш толкова за информация, след като няма да правиш режима. Остави ни да се мъчим.  bouquet
Хубав уикенд на всички Hug

# 762
  • Universe
Днес правя 3 месеца с режима на Дюкан  261uu
Направих си пълни кръвни изследвания и всички показатели са в норма.
Тази сутрин Кантарчев показа 67.5кг.В трета фаза съм,но продължавам да отслабвам.Кри- smile3547

Зоризори - ето те само един от отговорите- при това няколко поста преди твоя. За инфо - Пиглет отслабна 16 кг за 2 месеца, а сега вече е над 20. И със сигурност е над 20 години  Peace
Пиглет,Марини - честита 3 фаза  bouquet

newsm78 Яяяяяяяяяя, появи се още един отговор - вероятно го видиш  Wink
Изследванията ми са като на 18-годишна 50 килограмова девойка,без никакви здравословни проблеми (но съм на 40г.)  Flutter .Не съм увиснала от никъде(макар и да не спортувам,защото съм мързелива  Blush ),а съм свалила доста сантиметри.
Не се опитвам да те убеждавам в каквото и да е.В крайна сметка ти сама ще решиш какво да правиш от тук нататък.   :bouquet

2в1- Браво  bouquet  bouquet  bouquet

# 763
Девойки, не се хабете да ме убеждавате в правотата си. Казах, че диета няма да спазвам, питах заради приятелката ми, която в момента е в болница и не ме съветвайте да ви чета след като вие самите не сте прочели защо съм влязла в тоя форум. За пореден път пожелавам лек и отслабващ ден на всички вас!   bouquet Дано този път поста не ми се изтрие!!! Явно този форум е забранен за нормални хора!

# 764
  • Universe
Явно този форум е забранен за нормални хора!

"Лудите, лудите - те да са живи!!! " - патриархът Вазов /за Мунчо и освобождението/

Общи условия

Активация на акаунт