Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 272
  • 951
  •   1
Отговори
# 780
  • my own world....
Чакай и аз да изразя недоумението си към някой, дет е 40 кила и иска да сваля още.... моята щерка е 40 кила, 4ти клас, висока 150см и е кукличка.... Я марш да спортувате  Hug

А за триците, имало онлайн магазин...една приятелка ми го прати -някой пазарувал ли е оттам? Ето линка: http://biozona.eu/index.php?main_page=product_info&cPath=10& … p;products_id=146

Аз още идея нямам какво ще правя с триците, които мисля да си купя, но определено ще прочета рецептите...че от извара, яйца и пиле ....вече ми писна. А проблемът е, че не ям нито риба, нито дреболии, нито трици....Май ще се науча да прояждам разни неща, като ви слушам(чета де) какви интересни неща си приготвяте.....

Хайде лек ден на всички! Радвам се, че ви има Simple Smile

# 781
Я, стига сте го възхвалявали тоя режим, че и без това нищо режимно не остана по магазините. Не стига другото, ми и по радиото взели да пускат реклами на книгите на Дюкан, ай добери се до трици сега.
Затова предлагам на Вещи да спре с тия готини заглавия на темите.  За следващата предлагам

При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби!

Ми така де...

п.п. Мамица, клипа е страхотен, благодаря!   bouquet

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 14:12 от КукУки

# 782
  • София
Куки  Joy  Joy  Joy  Hug
Аз се шашкам дори и на 49 кг.Под 50 е нездравословно - така съм чела - докарваш си след време куп болести-остеопороза и тн. Confused

# 783
момичета, ще ви попитам нещо. Направих си теста за това, колко кг. ще стана ако правя диетата и ми излезе, че ще бъда с 1 кг. повече отколкото съм сега.Аз съм 45 и искам да стана 40 - 41, колкото си бях преди бременността, висока съм 155 см. При калкулирането ми излиза,че след Дюканска диета ще съм 46, означава ли това, че тази диета не е за мен?. Аз искам да сваля излишните см. около бедрата и дупето.

Аз мисля,че "диетата" не е за теб. Имах приятелка в 9 клас,която от мерак да стане 42 кг си докара анорексия и лежа с месеци по софийските болници. Дано не прозвуча зле,но не мога да ги разбера такива хора,сьжалявам,за мен това е липса на здрав разум. Peace

# 784
  • Universe
момичета, ще ви попитам нещо. Направих си теста за това, колко кг. ще стана ако правя диетата и ми излезе, че ще бъда с 1 кг. повече отколкото съм сега.Аз съм 45 и искам да стана 40 - 41....

Пешко
- според Дюкан трябва да съм 62 кг  Sad- аз имам цел 57 кг Grinning. Вече съм 59 и продължавам.
Калкулаторът е усреднен - взема се предвид години, бременности и един мн. важен критерий - на колко кг си стояла най-продължително време. За това ти показва толкова. Peace Подходи индивидуално и ако понасяш режима - успех  bouquet /въпреки, че според мен, изчисленият ти от КукУки ИТМ - ми се вижда прекалено нисък newsm78

И, дюканки-сладуранки, каквито и да ни наричат - -
помнете целта -

П.П. - Вещи Peace- идея за заглавие - "Дюкан мечтаните килца ни връща и в лебеди ни превръща"

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 14:14 от lenny_pld

# 785
баба Цоцолана
На мъжете този режим много им се харесва, защото си хапват мръвки. Моя нищо не ядеше по цял ден, вечер, като се прибере, омиташе всичко. Ставаше от дебел, по дебел. Сега закусва редовно, и колкото повече яде, повече слабее. Това много му хареса . Сега на 48 години ,изглежда ,като момченце дори вече има плочки на корема.

# 786
  • София
А гледахте ли филма?
Здравейте момичета, може някои от еас и да ме помнят още  Embarassed
Днес навърших 5 месеца с диетата и като резултат съм свалила 17 кг - съвсем близо съм до целта си, която беше 66, но смятам, че имам сили за още  Rolling Eyes, с тази диета си повярвах Peace.
От няколко дни съм седнала гордо на пейката на шестичките Laughing Laughing и съм много щастлива - не ми се беше случвало от много - много време Embarassed
Пожелавам ви много весел и хубав уикенд.   bouquet

# 787
Я, стига сте го възхвалявали тоя режим, че и без това нищо режимно не остана по магазините. Не стига другото, ми и по радиото взели да пускат реклами на книгите на Дюкан, ай добери се до трици сега.
Затова предлагам на Вещи да спре с тия готини заглавия на темите.  За следващата предлагам

При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби!

Ми така де...

superuu   superuu  superuu
КукУкиииии - Евала ......
ВЕЩИИИИИ - мирси за корекциите в таблицата !!! Ти си забележителна !!!

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 14:34 от Геци 75

# 788
Привет, момичета. Аз съм кърмачка все още и засега няма да почвам диетата или най-много да прилагам трети вариант и то частично. Не искам да рискувам с диети в момента. Интересува ме калкулатора - тъй като не разбирам френски - там където пише максимално тегло, дали имат предвид като бременна или не? Защото аз като бременна и 85 съм стигала. Simple Smile))

Иначе след предните две бременности си свалих по 20-30 кг с разделно хранене и мислех пак това да почна като приключа кърменето (когато бебчо навърши годинка). Но големият ми син ми купи тази книга на Дюкан и се заинтересувах, след което открих вашето клубче. Simple Smile)) И така, моля отговорете ми на въпроса за калкулатора. И успех на всички във войната с килограмите Simple Smile))

# 789
Стела, калкулаторът смята теглото на един, а не на двама  Wink, така че не го брой това като бременна. Щом кърмиш, най-много можеш да направиш трета олекотена фаза за кърмачки.

оооо, Геци партио де си, бре  Hug
Пилито  Hug

# 790
  • Universe
. Интересува ме калкулатора - тъй като не разбирам френски - там където пише максимално тегло, дали имат предвид като бременна или не? Защото аз като бременна и 85 съм стигала. Simple Smile))

Stella Maria ,  Peace без бременностите / те са в отделна графа и автоматично е заложен някакъв индекс за тях /.
Поздрави за поредната многодетна майка във форума   bouquet

# 791
Привет, момичета. Аз съм кърмачка все още и засега няма да почвам диетата или най-много да прилагам трети вариант и то частично. Не искам да рискувам с диети в момента. Интересува ме калкулатора - тъй като не разбирам френски - там където пише максимално тегло, дали имат предвид като бременна или не? Защото аз като бременна и 85 съм стигала. Simple Smile))

Иначе след предните две бременности си свалих по 20-30 кг с разделно хранене и мислех пак това да почна като приключа кърменето (когато бебчо навърши годинка). Но големият ми син ми купи тази книга на Дюкан и се заинтересувах, след което открих вашето клубче. Simple Smile)) И така, моля отговорете ми на въпроса за калкулатора. И успех на всички във войната с килограмите Simple Smile))

Stella Maria Максимално достигано тегло ИЗВЪН периодите на бременност(и)

# 792
  • София

Тази сутрин Кантарчев показа 67.5кг.В трета фаза съм,но продължавам да отслабвам.Кри- smile3547

Пиглет Hug, честити три месеца с Дюкан!  smile3525 Каква ти помощ, най-искрено ти завиждам! Радвай се, храни се третофазно и си гледай кефа! Аз все още съм на 2+  Joy от страх, да не кача пак  Joy (пък и искам още килце-две до лятото  Embarassed)
Лейди А, добре дошла и успех!   bouquet
ЗориЗори, не виждам какъв ти е проблема  newsm78 Тука сума ти народ се скъса да ти отговаря, че освен първоначалните неразположения, главоболие, причерняване от време на време, няма никакви отрицателни резултати. Нямаме здравословни оплаквания, кръвните изследвания са ни по-добри от преди режима. Аз поне прочетох 5-6 отговора в този стил, а ти продължаваш да питаш  newsm78 Това ли те интересува или просто искаш да се караш с някого? Ами какво да ти кажа -  нов човек съм и се чуствам добре в кожата си  ( макар и малко поувиснала) и  имам много нови приятелки покрай Дюкан. Това е.
Лора Hug, честити - 15 кг! Не остана до края, момиче! Браво! smile3525
Орелия  Hug
Куки Hug, супер заглавие на тема  smile3501
Здраве Hug, страхотен резултат, браво! Къде се изгуби, защо пишеш толкова рядко? Да не би да те е старх да не се заразиш от луда крава  hahaha
Стела Мариа, под максимално тегло се има пред вид достигнатото без да си бременна.  Peace

# 793
Стела Мария, калкулаторът е преведен на първа страница от темата Peace
Оф, ама съм овца, вече са ти тоговорили.

А и ми изчезна почти целия пост, само това останало Shocked
Изчезвам, не ми се пише пак,  не ми върви днес!
Кри  bouquet

# 794
  • София
КРИ, голям сладур си   bouquet
Не пиша, защото докато ви изчета и трябва да ставам от компа, нали знаеш, че мога да ви следя само вечер. Sad
Важното е, че отново свалям след едномесечно задържане и че продължавам с пълна сила  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт