Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 485
  • 951
  •   1
Отговори
# 795
Пешко  
Струва ми се, че този режим  не е за теб, аз  съм 156 висока, навремето винаги съм била 46 кг. дори и след като родих 2 деца. Когато станах 48 ми се видяха много, защтото имах бричове, започнах всякакви диети и гладувания . Разболях се, (туберкулоза)на 35 години бях 42 кг. лежах в болница 6 месеца, витамини подсилващи и ето ти ги сега 65 кг.  Ти опитаи със спорт, не прави моята грешка,  тези килограми са ти добре, запази си ги.  Можеш да се поддържаш с Дюкан, но не сваляи килограми.   Сега стигнах до 52-50 кг. с този режим, без да се страхувам че ще се разболея ,защото не гладувам, но имах да свалям доста. Ти нямаш.

да, благодаря ви.......не обичам да гладувам, затова се спрях на тази диета и наистина искам само на бедрата да сваля някой и друг см. защото приличам на цигулка, в кръста - слаба, в дупето и краката - гадост, не влизам в никакви панталони, горе ми широки, надолу впити, не съм вманиечена в диетите и в отслабването, но просто не ми е комфортно в сегашната ми фигура. Със спорт нещата стават още по зле - правя мускули на краката и изглеждат още по-едри, затова реших, че с някаква подходяща диета, която не е свързана с гладуване ще успея да се почувствам не толкова "бедреста".

# 796
 ooooh! пак ми се скапа нета.От вчера луднах с него.Подлудих доставчика hahaha Joy Joy Joy
Браво на всички месечинки! Hug Hug
Поздравления и за свалилите  smile3501 smile3501,аз не съм от тях Embarassed EmbarassedКантарът ми пълзи нагоре! #2gunfire #2gunfireАма имам аванс,та дано да не го мина и него Peace

# 797
Абе, момичета, от вчера ли сте в интернет, че се връзвате толкова? Дойде някой от незнамсикъде, изтърси нещо и следват 10 страници разправии, които мен поне ме натоварват, а предполагам, много други- също...А колко по-ведро и приятно ще е, ако просто не се отговаря на такива постове.   Peace 

Честито на всички с минусчета!  bouquet

ПиглетHug , вече съм третофазничка, да  Grinning От три дена я карам с full-екстри третата фаза, засега не съм качила  Sunglasses  Ако не искаш да сваляш повече, може би трябва да си позволяваш малки "прегрешения", щом продължаваш с минусчетата  newsm78
Абе явно мантото ми е малко широчко, затова май решихте, че много съм окльощавяла  Joy В момента съм 57кг при височина 164. Перлата е по-слабичка /давам за пример нея, щото сме наборчета  Laughing /
Перличка, не се притеснявай, имаш аванс, както сама казваш  Hug Ма не каза хубави подаръци ли получи  Rolling Eyes - за истинските питам  Simple Smile

КууукиииHeart Eyes И аз съм за относно заглавието  Joy Човек трябва да бъде и малко егоист понякога  Laughing Ходиш ли на танци, бе? Hug

Приятни почивни дни ви пожелавам!  bouquet Тук времето е прекрасно и мисля да се възползвам Grinning

# 798
Здравейте,
Аз от 2 седмици задържам,направо изпадам в депресия.спазвам всичко стриктно,не знам какво ми става.днес ми е 3 ден на П и пак нищо,поне ме успокоява това ,че не качвам.само 3 кг. свалих в ударния и после нищо.

# 799
сънрайз, килограмите ти са малко, затова може да сваляш по-бавно, всъщност три килограма за няма и двайсет дена си е съвсем добре.   Не унивай, карай си смело напред, яж си триците и мръвките, не пропускай петъчните вечери тук и всичко ще е наред  Peace  Hug

# 800
Фенси,получих чанта ,обувки ,кристална купа с поднос ,два костюма и нов панталон/костюмите и панталона аз си ги купих  hahaha Joy/И от племеницата дънков гащиризон.Това е HugА и букети ooooh!

# 801
Здравейте момичета,

отчаяна съм 4 дни карах на П, и днес вече на ПЗ, че ми стана доста лошо, тоя път спазвах стриктно всичко, каквото пише като продукти, 2,5 вода и не слабея, така ми е тъжно, защо аз немога ! Някой как свалят по 3 кила през тия дни !

# 802
Да ва подпитам......може ли фрикасе newsm78

# 803
  • Universe

Може Peace - за сгъстител царевично нишесте натурал / Naughty- малко!!!/
Или така : В отделен съд разбийте трите яйца, после добавете половин литър прясно мляко - 0,1% и пак разбъркайте. Тази смес се добавя към бульона от врялото пиле при постоянно бъркане.

# 804

Може Peace - за сгъстител царевично нишесте натурал / Naughty- малко!!!/
да де, аз изобщо не съм си и помисляла за друго Wink

# 805
  • София
Ла Бомба Предполагам това ще ти свърши работа Thinking
Цитат
Сос бешамел
250мл студено обезмаслено прясно мляко+1с.л.(може и малко по-малко от това количество,че става много гъсто)царевично нишесте(спокойно Дюкан го разрешава) се разбъркват и се сгъстява на котлона.По желание си го подправяте със сол,черен пипер ,къри,чесън.
Клер, Сънрайз,търпение, стига да сте стриктни, нещата ще си дойдат на мястото.
Перле, със здраве да си ги ползваш подаръците  Hug

# 806
Перле, много подарък, много нещо, бе!  Sunglasses  А снимките къде са? Rolling Eyes  Wink Трябва да видим улучили ли са ти размера, отиват ли ти цветовете... Laughing Hug

kler, бива да изкараш поне двайсетина дена и ако дотогава не си свалила нито едно килце, може да ти е тъжно, разрешаваме. И не гледай кой как сваля, всеки е различен, важно е ти да се чувстваш добре като стигнеш до четвърта фаза  Peace Междувременно може да си пишеш менюто понякога, за да те проверяват по-опитните дюканки. Peace  

Хубав ден на всички!  bouquet

# 807
Перлеееее - снимкииии  smile3509 Иначе пак почвам да питам за панталона, който си свила от комшийката  smile3506

newsm51

# 808
  • Universe
Малко информация за всички, които не свалят и задържат, въпреки стриктното дюканстване.

Цитирам един пост на Галина Толкингтън старши треньор /специалности: трениране с тежести • трениране със собствено тегло • тренировки на открито • възстановяване • специални здравни нужди • хранителни консултации/ от форума на спайдърите. /
 newsm78 И понеже в него се споменават калории и въглехидрати, нещо, което не се тачи в нашия режим - просто го прочетете за информация /все пак има ІІІ и ІV фаза на режима Wink/.

"Докато отслабвате с ВМ-НВД или каквато и да било диета, може да се срещнете очи в очи с явленията "плато" и "застой". И двете означават временно или по-дълго задържане на тегло, без видима причина, което се дължи на редистрибуция на течности, нагаждане към опредлено количество калории или друг тип стрес, на който тялото отговаря със стабилизиране на тегло. Плато обикновено е състояние, което продължава 2-3 седмици, докато застоя се изразява в поддържане на тегло до 3-4 месеца.
Някои от причините за застой често са:
1. Твърде много калории или недобре изчислени калории.
2. Калориите идват наведнъж, често вечер.
3. Твърде много въглехидрати (мислите си, че не ядете много въглехидрати, но една салата от моркови за обяд и гарнитура от грах и царевица към пържолата за вечеря, както и двете кисели млека за закуска се натрупват и ви изпращат във средновъглехидратната зона)
4. Твърде малко храна като цяло ("не ограничавайте калориите твърде много")
5. Твърде малко вода
6. Недостатъчно движение (това, че тренирате 3 пъти в седмицата, не значи че се движите много).
7. Много "свободни дни" (може би по-често си позволявате по нещо малко за награда).
Ако ви се е случило нещо подобно и не сте качили повече от килограм-два, не е време за паника. Дайте си още 1-2 седмици на сегашното меню, като ограничите малко млечните (особено прясното и киселото мляко и наблегнете на листните зеленчуци). Увеличете приема на вода. Пробавете половин час движение на ден (катерене на стълби, чистене с прахосмукачка, разходка на кучето, ходене на работа пеша (паркирайте си колата по-далеч ).
Успех на всички, които са прочели темата, дано малко е помогнала. Не се отказвайте при първа възможност. За да измервате прогреса си ползвайте сантиметър и огледало, не кантар."

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 15:55 от lenny_pld

# 809
Фенси,Пиле, bowuu bowuu  bouquet
Ей,ма и днес ли ви няма newsm78 Rolling Eyes
Геци,пускам за малко и трия. Peace

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 16:05 от perlata

Общи условия

Активация на акаунт