Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 496
  • 951
  •   1
Отговори
# 810
ОК Перле !!! Благодарскооооо !!!   bouquet

# 811
  • Sofia
Здравейте,
Аз от 2 седмици задържам,направо изпадам в депресия.спазвам всичко стриктно,не знам какво ми става.днес ми е 3 ден на П и пак нищо,поне ме успокоява това ,че не качвам.само 3 кг. свалих в ударния и после нищо.

Пий антидепресанти
Е, това е много грубо. Naughty Аз съм в подобна ситуация. И аз 3 кг. в ударния и сега съм в застой. Днес имам -400 г., т.е. видях вече 63 кг., но иначе цяла седмица се въртях около едни 300 г. Но нали се задържа така, особено ако нямаш много за сваляне. Аз бих била щастлива и по 1-2 кг. на месец да свалям, но трайно и да нямам връщане обратно. А и със всички диети съм била така-максимум 2-3 кг. на месец...Иначе съм стриктна. Wink Забелязах, че при мен е особено важно да пия много вода-трябва да е поне 3 л. Да не ти е малко водата? А от триците и многото вода вече нямам никакви проблеми с ходенето до WC, което сигурно също е от значение за кантара. Wink

# 812
Привет и от мен! Heart Eyes
Съгласна съм с Фанси. Нека да не натоварваме темата с отговори на провокациите. ignore2
Специални поздрави на месечинките и  smile3501 за резултатите.
За Сън и Елена,много късмет и положителна нагласа.Всичко ще се нареди,милички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower fingerscrossed
Сега обядвам телешкото на Кри.Божественно е! omm

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 16:16 от муцка

# 813
Здравейте,

Вчера бяхме на рожден ден, но аз остисках и си бях напълно режимна, въпреки че имаше доста лакомства на масата Grinning. Днес като станах се метнах веднага на кантара и направо щях да падна 54,600  newsm78, нормално ли е толкова бързо да свалям при положение че вчера бях 55,400 и съм вече на ПЗ. Това бързо сваляне да не ми изиграе лоша шега и после да си върна двойно свалените килограми. Ако продължавам така до края на следващата седмища ще съм си на желаните килограми и ще трябва да почвам третия етап. Какво мислите момичета?
И да ви кажа на всички браво, много ви се възхищавам. От доста отдавна ви чета, но все не смеех да го почна този режим и аз незнам защо, но наистина се постигат страхотни резултати.
На всички много Hug

# 814
За всички много  Hug Hug Hug
Лек и отслабващ ден ви желая!

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 16:16 от perlata

# 815
Перлееееее - изглеждаш невероятно  Hug !!! Каква фигура си изваяла само !!!  Shocked
Костюмът ти е прекрасен - цветовете са страхотни и ти стои великолепно ! А гащеризона - УОУ - ученичка !!!!   bouquet
 smile3525 Прекрасна си мила !!!!!
Другите още ги чакам да се отворят !

# 816
Благодаря,Геци!Сега намъкнах гащиризона и костюма да ги видите hahaha Joy Joy Joy

# 817

Изглеждаш чудесно   bouquet Heart Eyes

Гледам на кила и ръст сме еднакви-дано скоро стигна твойте резултати  Laughing

# 818
Лео,желая ти го най-искрено! Hug Hug

# 819
Наистина ли, Перлеееее ??? Ееее - мерси за жеста - оценявам го !!!   newsm20

# 820
Здравейте и от мен за днес. Имам 2 месечен юбилей  Grinning До онзи ден кантарът показваше -11кг, но днес , като се качих -9кг. Хем ме е лепнал зверски вирус с 39Т, хем съм в МЦ  Confused  Ядох и пилешка супа с фиде, но като не мога да си наготвя аз, ям каквото ми предложат.
Лек ден на всички  Hug

# 821
Хехе, здравейте bowuu!
Тази нощ и аз имах прегрешение...насън! Ядох от течният шоколад на Аби! Бях с едни приятели и пред мен огромна купа..., те ми викат: А бе не яж тая гадост/това пак от темата вчера/, ама аз: как ще е гадост, бе, супер вкусно е, и греба ли, греба с лъжицата Joy
Деатке, а снощи от ми не щя моите дофтори Crossing Arms, само на Фенси сграбчи Wink?
Кри, и аз все се каня на тази водна аеробика, но не успявам да се организирам с децата, на мен ми е близо обаче в Св. София! Дори почти се бях уговорила с Мирахрис и Буба64, но все не смогвам! Sad
КТВ, добре дошла и успех с Дюкан! Peace
Мими Георгиева, Честити ти 3 месечинки, резултатът ти е прекрасен! smile3525
Бермудез, на теб честит 1 месец! Поздравления и за твоя резултат! smile3525
Сънче,  Hug, хубаво си го решила това с фазите, пробвай! Peace
Катето джин, специални поздравления за килцето! smile3501
Елена 82, късмет, миличка, следващите дни! Дано имате повече положителни емоции! Flowers Four Leaf Clover
Мазнислава, браво на теб! newsm10
Пиглет, честити ти 3 дюкански месеци! И намаление!  newsm51
Лорче, специални поздравления за теб и петицата! newsm51
Мама Веси, честито минусче!  newsm10
Здравето, браво за резултата! Честити ти 5 дюк месеци и браво за шестиците! smile3525 Значи само и с четене става, килата падат Laughing!
Lenny_pld,   202uu
Жана, Честито минусче! Бавно, но за постоянно! newsm10
Алекс М, и на теб, за намалението smile3501
Атракция, на теб честит двумесечен юбилей! smile3525 Бързо да оздравяваш и килата да си дойдат на мястото! Praynig
Перлеее, стряхотни подаръци за страхотната нова фигура! Недей толкова бърза да триеш, нека ти се възхитим повече! И да ви кажа колежки-дюканки, който не е виждал Перличката на живо, е още по-усмихната и готина! newsm53
Говорийки за дрехи, с мъжа ми сутринта стигнахме до извода, че почти целият ми гардероб е за хвърляне. Ама как да го напълня бързо newsm12
Отивам малко на късен обяд, метнала съм рибката на тигана!  chef

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 16:49 от tzvety roussimova

# 822
Перле,изпущих тЪ,ама вярвам,че си супер  Wink  Hug

# 823
  • Universe
 - Браво,Перле!!!
Пожелавам ти го Лео Peace Peace Peace
tzvety roussimova -   bouquet - само там прегрешения да имаш - в прегръдките на Бог Морфей Wink Wink
И тъй като днес имаме доста нови попълнения в редиците /почти всички скрити дюканки Wink Wink / -
 Пък и месечинките се нароиха толкова, че не мога да ги изброя поименно - браво на Вас Hug Hug
За инвеститорите, свалилите и тези, които са все още горе на балкона -

# 824
Перле,изпущих тЪ,ама вярвам,че си супер  Wink  Hug

И аз, повторение , моля  Hug

Общи условия

Активация на акаунт