При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 34 166
  • 809
  •   1
Отговори
# 120
bermudez, баничката изглежда великолепно! Браво!
И на мен ми е сънено и главоболно цял ден, само ям забранени неща и се самосъжалявам, защото ми е крив света...

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 19:36 от Джини

# 121
Този път мисля ,че стана .Лоша работа , ама съм и аз една индианка.
 EmbarassedДжини благодаря Hug
Много целувки за всичи Дюкан-Дукеси Hug Hug Hug

# 122
Ааа, момичета, идеята на заглавието е на Зоризори /приятно разнообразие след невротизирани лелки, хиени и пр./ Аз само вкарах малко рима заради традицията  Laughing

Благодаря, благодаря  Blush! Искрено ви се радвам на ентусиазма  newsm44

# 123
Джани,   Hug Благодаря, че сподели тази история!   bouquet
Бермудез, баничката изглежда много апетитно, ммм.  Hug

# 124
Днес правя един месец от както съм на режима. Стопените килограми са 5.500. Мисля си, че не е зле Rolling Eyes! Продължавам нататък, а както ми е гот с този режим на хранене, може и след 65кг. да продължа втората фаза, ако нещо не се харесам Laughing! Прегръщам всички ви, без вас щеше да ми е трудно Hug! Макар да не пиша често, когато мога ви чета, ма то нямате изчитане, бе! Сега ще разгледам варненките и сигурно ще видя пак страхотни мацки!

# 125
  • Варна
Здравейте пак
Въпреки лошото време днес май няма много хора тук. Аз тъкмо се завърнах от един банкет с много , много хора, но си стоях само на водица. Домакина малко ми се обиди, но жена му ми влезе в положението  Peace
Мамс, честити 3 месеца и успешно влизане в 3- фаза  newsm51. После ще споделяш опит  Wink
Росченка , прочетох ти поста , че съм се стопила. Много мило , мерси  Hug
Мими Георгиева наистина е много чаровна, а Дорето, К-Савова и Джини стават за рекламни лица на режима.
Диаметър, честито поредно минусче   bouquet
Катето на живо е голяма хубавица и много , много лъчезарна. И фотогенична  Grinning. Килограмите наистина не и личат.
Нуш, жалко че не можа да дойдеш   Hug
Фен, днеска се губиш  Peace
Играчка -плачка нормално е да ти е студено. Сигурно ти се доспива, защото от режима кръвното се понижава, пък и при това време навън  Sick
Джани, благодаря че разказа това за приятелката ти. Обнадеждавам се, че свалените килограми ще си останат свалени.
Ори, що така бе, не си самоизмъчвай тялото. И стига с тез прасета , мисля че в теб вече таквоз нещо няма  Peace
Ако съм пропуснала някой  Heart Eyes
Зарибената, честита месечинка   bouquetМного добър резултат наистина Peace

# 126
Момичета да знаете как е на английски език овесени трици ???забравих да си взема от България Sad

# 127
Здравейте и от мен!  Hug
Не бях влизала тук от петък, тръшна ме гадния вирус с Т, повръщане и разстройство. Без малко да сдам фронта. Личната беше категорична, че ще ме оправи само диета - печени филии, ориз, картофи, солети. Но удържах! Не хапнах нищо нережимно, всъщност почти нищо не ядох, а кантара и той беше против мен, ни един грам надолу  Tired Поне стомахът ми е хлътнал.
Връщам се назад да ви чета.

# 128
  • София
Здравейте сладуранки!

Хайде и аз де се отчета в новата темичка.
Днес - супер shopping  ден + галаобяд Embarassed Embarassed Embarassed Направо се ужасявам при мисълта как погълнах един шоколад.....Но...утре е ударен ден за мен и се надявам да се изчистя от всичко което съм погълнала и после....малко по-внимателно ще я карам.

Вещи, мила, да ме пишеш в четвърта фаза. От 22.03. 2008 съм там.

Поздрави на всички и успешна седмица!

Sun, какво става с теб? Всичко наред ли е вече? Успех и стискам палци, мила!
BuNNy, oatmeal е овесено брашно на английски, така че можеш да пробваш така да търсиш по магазините.

# 129
  • Варна
Момичета да знаете как е на английски език овесени трици ???забравих да си взема от България Sad

Мисля, че е OAT BRANS

# 130
  • В.Търново

Oat Bran , мисля че беше.

# 131
  • гр.Варна
Мили мои момичета,
Влизам само,за да ви почерпя по случай Първия Рожден ден на моя скъп си,Кристиан!
http://www.foodfares.com/photos/DSC04612-e-med.jpg
http://www.aquadiamonds.com/images/Coke.JPG
Поздрави Heart Eyes Hug

# 132
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ей шерифе!!! Wink Нищо не изпускаш -Благодаря за нансените корекции!!!   bouquet

# 133
Здравейте,мили дами! Извинете ме за отсътвието ама имах изпит вчера и трябваше да се отделя от компа за който съм залепена като кърлеж, защото все пак трябваше да седна и да почета, и сега когато се изтъркули цялата сесия пак съм сред вас.Та да се отчета в хетък бях още минус един кг.Така, че сега съм 52кг.или общо от началото -3 кг.Когато се чете за изпит е много трудно особено без следко, но удържах.Мислих си за вас упоритите и за това си казах няма да прегреша и да се отделям от гррупата на шаро.Нещо ново при  вас освен ч,че сте изписали още една тема????

# 134
  • София
Вещи, наистина си уникална, май нищо не пропускаш   bouquet   bouquet   bouquet
Благодаря, че ме включи пак в табличката Hug, ако е важно началото ми е 04/11/07г.

Общи условия

Активация на акаунт