При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 34 154
  • 809
  •   1
Отговори
# 135
КукУки, totunia страхотна тема Hug
Sun,krikri Hug
Амси, честити 2 месеца с Дюкан Hug
   Мариаид, КатеДжин, Лейди А, честити намаления Hug
Сноу Ана, честит рожден ден на детенце  cook
Орелия Hug
Amidala newsm10

Laughingmonnnn Hug
MAMS, честити 3 месеца Hug
Мама на Кики честит ти рожденник  newsm38

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 20:36 от rivela

# 136
Здравейте на всички Hugако ме помните и аз бях на режима-изкарах 1 месец и половина-отслабнах с 6 кг и после се отпуснах,качих 2-3 които варират.От миналия понеделник отново съм Дюканка и мисля тоя път да не правя глупости ,а редовно до ви чета и да ме държите далеч от изкушенията.За 03.05 трябва да съм отслабнала още 5 кг.Стискайте ми палци Hug

# 137
  • гр.Варна
Сега ви прочетох и искам да благодаря на всички,които са ни поздравили в този тъй прекрасен за нас ден!!
Мерси Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug  bouquet  bouquet

# 138
  • София
Сега ви прочетох и искам да благодаря на всички,които са ни поздравили в този тъй прекрасен за нас ден!!
Мерси Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug  bouquet  bouquet
А снимки от партито няма ли  Embarassed ?

# 139
привет, и аз се разболявам, ама ще видим утре дано ме размине. всиеко ме боли кръст , гръб. сън, атракция, а вие оправяте ли се ве4е.
днес не ми се яде, насила ям - за цял ден пала4инка с шунка, шопска с 3 белтъка и сега салата,ще се насиля и за една готова пържола. какво да се прави трябва да се яде. тези дни ту съм с +, ту с -. утре влизам в П, но ако ми е кофти болно ще ям пак ПЗ. днес пасох едно нережимно сирене в заливката на шопската салата . 
не знам как се справяте със сиренявия глад. на мен ще ми застиска ореола, ако поне веднъж на 2 седмици не хапна малко. като ям сирене и на др ден се наливам с вода за хими4еска неутрализация. слава Богу  до момента устисквам за шоколад. събота и неделя ми е най-кофти. през делни4ните дни съм супер режимна- ям пържоли на скара , рядко таратор, ама  без краставиците, шиш4ета , а ве4ер у дома - някакви бърко4и на МВ с извара и яйца или нещо на тефлонов тиган.

# 140
Зарибена, честит 1 месец дюканстване!  Hug
mmg, harmony broken, бързо да оздравявате!  Praynig Hug
Блондинка, благодаря ти, миличка!  Hug
Невджин, честито намаление!  Hug
Ривела,  Hug
Венка Линка, успех този път!   bouquet

Лека нощ от мен! Утре е важен ден за мен и за семейството ми и се надявам, не, вярвам, знам, че ще завърши успешно! Благоадря на всички ви, защото вашата подкрепа означава наистина много за мен! Помогнахте ми да издържа емоционално на този огромен стрес! Благодаря ви, момичета!  Hug Heart Eyes  txtloves

# 141
  • В.Търново
Sun, успех smile3525

# 142
Момичета знаете ли през първия месец от диетта дали може да се ядат слънчогледови семки. Мерси предварително Peace

# 143
Момичета знаете ли през първия месец от диетта дали може да се ядат слънчогледови семки. Мерси предварително Peace
Shocked Shocked Shocked Твърдо не!  Naughty И не само през първия!

# 144
Сънче,  Hug  newsm10

# 145
Ох малко да си почина на смесения режим и продължавам на протеиновия пак

# 146
не никакви семки Peace
Сори не видях ,че mariaid е отговорила Peace
Перле Hug
Вещи Hug
Франц   love001
harmony broken бързо да оздравяваш Hug
amerie Whistling

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 21:41 от rivela

# 147
Привет, да се разпиша и аз  Grinning
 newsm59 newsm38 Tada на малките рожденничета, щастливо детство  и много, много здраве!
Сън  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
 Hug за всички, и много минусчета  Peace

# 148
Съни, благодаря ти за схемата. Успех утре  Hug
Марини, идвааам  Heart Eyes
ЛениПлд, Катя*, Мариаид, Приси, Ривела, благодаря Ви, милички  Hug
Лека и спокойна нощ, сладурки  Heart Eyes

# 149
Здравейте пак,
най накрая и аз ползвах калкулатора на Дюкан. МИ ЗАЩО ТОЙ РЕШИ, ЧЕ ТРЯБВА ДА БЪДА 66 КГ КАТО АЗ ИСКАМ ДА БЪДА 56 ?  Уф аз какво съм се затюхкала - нека първо стигна 66, а пък мога да се харесам ...........

Не знам за какво стискате палци всички на Сън  -  но и аз се присъединявам   smile3525

Има малчугани рожденници  newsm59   да са ви живи и здрави дечицата и много да ви радват

Общи условия

Активация на акаунт