При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 33 971
  • 809
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Ами аз за крилцата знам, че не може само крайната им част- върха на крилцето  newsm78 - иначе кожата може и да се махне.

# 706
здравейте и от мен момичета!
Аз продължавам да задържам,а я спазвам толкова стриктно,направо се чудя сама на се беси.не знам докога ще продължава така,бях на 5 дни П и пак нищо.моля посъветвайте ме какво да правя. newsm78

# 707
Опалянкатааааа, кой празнува днес?

Катяджин, Венка-Линка и  Верита,
Едуина, Муцка и се моаааа....
Да са ни честити месечинките
и свалените килцааа!
 Hug Hug Hug

Грам панталонец не остана
на кръшната ми снАга да приляга,
ходя вече като Торбалан,
заради тоз ми ти Дюкан!

На онази луда щерка на Халей,
ако иска още да слабей,
всички дрехи ще харижа,
докат благодарности й каканижа... /тя си знае за какво/

Е, ся ако не е момента да измуам една гала, нема кога...
тиририрам Crazy

# 708
  • София
Включвам се само, за да ви кажа, че трици има в диетичния магазин на "Шишман"- от едрите само.
Честито на всички свалили и приятна вечер.  bouquet
Все забравям да кажа, че много се възхищавам на поетесите ни, аз не мога и една рима да наредя :о(

# 709
Куки,  Laughing  smile3501 Честити ви месечинки на теб, на Муцка, на Венка-Линка, на Едуина, на Верита и на КатетоДжин!  Hug

Лека нощ, милички! Сладки сънища и до утре!  Heart Eyes

# 710
Привет  момичета. Виждам, че вече тече организацията по сбирката в Стара Загора  Mr. Green
Време е и аз да дам снимки Преди и Сега.
http://storage2.album.bg/039/02032008_002__79103_3156326.jpg  - в началото на март;

http://storage2.album.bg/791/08042008_d5abc_3157118.jpg   

-тази вечер, след вечеря -затова ми е надуто стомахчето
http://storage2.album.bg/bac/08042008_001__ebb99_3157109.jpg

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 21:01 от играчка-плачка

# 711
КукУки, ха честити 3 месеца  bouquet Как ме разсмя само с тия рими Joy
И на другите момичета - честито и успех нататък Peace
Сънче Hug Heart Eyes
Играчка-плачка, браво, добре изглеждаш,  само така! Peace
Лека вечер и от мен, утре мъжкото има рожден ден и какво ме чака, аз си знам Crazy
  byeuu

# 712
Вещи, относно срещата, какъв е срока за подтвърждаване на участие?

# 713
  • София, в полите на Витоша
Момичета, по стечение на обстоятелствата така и не успях да стана сериозна Дюканка, макар че никога не е късно да се включа за да запазя 12 кг които свалих за последните три месеца и да савля още десетина за равновесие, но навестих темата и разгледах снимките, искам искрено да ви кажа, че сте постигнали ЗАШЕМЕТЯВАЩИ резултати.
Снимките изглеждата като онези, дето рекламират псевдоефикасни продукти за отслабване, на които никой не вярва, само дето тези тук са истински!

Поздравления и успех на всички новозаписали се! Hug

# 714
  • Пловдив
Пипи  Hug да смятам ли че вече си тук?  Crazy
Играчка, до ден два трябва да се знае колко човека ще сме.

# 715
 newsm78 ами ще си стягаме зад.....те и ще ходим на гости Mr. Green

# 716
  • софия
Добра вечееееер! newsm03 Първо да ви почна по ред на номерата,пък после ще си излея какво ми е на сърце! smile3521
Катеджин,честита ти месечинка! newsm51
Честит професионален празник на патерица на Фенси,Невджин,Роисин! smile3525
Тук съм ,Кометкееееее, Hug ама работа ме налегна!А моята работа е или ХИЧ или по 24 часа! smile3534
Зеленко, Hug .Браво,сега си по-слаба от срещата ни! newsm10
Вале, Hug смело на пред! smile3513 И изхвърли тежките мисли от главата!Мисли позитивно и ще видиш как нещата ще се подредят от самосебе си!  love001
Елена, Hug и   love001 дребшо от всички нас!Оздравявайте бързо!
Фани, от де го лепна тоз шоколад,бе душатааааа! Joy
Кукукитоооооо, честита ти месечинка!УбичЪм тА!!!
Плачкатаааа,много ми хареса първата снимка! Joy Joy Joy
Бегайте,ще крещя  smile3521 : Гуудииииии,Фолиииии,Бачииииии,Вещиииии,Фенсииииии,Перлеееее,Ориииии,Кукихалеевииии,Настииииии(затри се тВа момиче newsm78)Сватеееее,Мамсчееееее,Сънчееееее,Катетатаааааа,Волнаааа,Цомбеееееее,Абиииииии,Крииииии,Пилинцееее smile3533 Изпуснах някой  newsm78 ,ама като се сетя ще си докрещя!!!
Видях,че днес сте писали за дрехите и дебеланките.Аз  бях много зле в това отношение.В магазин едвам ме вкарваха домашните и то само ако нацяло ми се бяха разпорили дрехите.Това ми беше най-голямото мъчение.Срам ме беше да си купувам дрехи,нищо не ми ставаше и просто хващах първото,което се очакваше да ми се надене на телесата и изчезвах.(преди това си плащах,де)Не исках да ходя на разни тържества,не се чувствах комфортно сред други хора и така!На всичкото от горе преди нова година се примирих със дебеланата в мен и изхвърлих всички слаби дрехи. smile3511 И малко след това се появихте вие в живота ми и го преобърнахте на 180 градуса. Two Hearts За което ще съм ви винаги благодарна! newsm20
За срещата се писах със скъпото, Mr. Green .Някой друг ще има ли или ще си кука самичък?

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 21:21 от slave

# 717

Мамица, гадни сме,  я, ти се сърди , ама и не повтори нали. Е това е идеята, сега си ни благодарна newsm78
Само моля те не си/ви преписвай заслугата, че съм решила да се върна или да не повторя. Всеки сам избира кога е точния момент за диета. Изобщо не се повлиявам от това. Тук съм, защото има полезна информация относно рецепти и идеи относно диетата.
А това дали, ще изям 5 милки днес си е мой проблем и няма да позволя никой да ми се и кара.  ( не че го правя). Говоря по принцип.

# 718
  • Пловдив
Ти не позволяваш, ама а го направиш и напишеш една страница ще има да ти се караме след това  Joy  Joy  Joy
И естествено че си приписваме всички заслуги, нали знаеш, че сме умни, красиви, талантливи и най-вече скромни  Blush  Blush  Blush

# 719
slave, не знам до колко ще си допаднат, но и аз ще водя моичкия. Аз реших да го питам от кумова срама, той пък взе, че ме изненада - щял да идва, защо пък не.  #Crazy ей така се изцъклих, ама като съм много мила ще си патя  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт