Днес кого ще поздравим 4

• 25 650
  • 351
  •   1
Отговори
# 90
  • Русе
Честит празник на Ина.Надявам се че бала е минал незабравимо и ще остане един много приятен спомен.Нека късмета и успеха вървят редом с нея. HugМери чакаме снимки от бала  Grinning

# 91
Честито на всички празнували, ще ме прощавате за закъснението, ама ме върти центруфугата.

# 92
  • Русе
 Joy Кудку  не си само ти

# 93
Честит рожден ден на Бубичко на Кудкудяка!
Здраве, щастливо детство, безброй игри и много късмет на семейството!И разбира се, най-веселият и щур купон!

# 94
kudku, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТВОЯ МАЛЪК ГОЛЯМ МЪЖ!
 bdbaloni

ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ, УСМИХНАТ И ПАЛАВ, ДА ВИ РАДВА И ДА КАРА ДУШИЧКИТЕ ВИ ДА ПРИМИРАТ ОТ ЩАСТИЕ, А ОЧИТЕ ВИ ДА СЕ ПЪЛНЯТ СЪС СЪЛЗИ НА ГОРДОСТ.
Само, който не го е изпитал, не знае как може да се плаче от радост и как може да ти се стегне гърлото от родителска гордост. Всичко това ви предстои и аз от сърце ви пожелавам да го изживеете с цялата пълнота на заливащите като океан и всеобемащи чувства!

Да нацелуваш малкия сладур и ви чакаме, за да ви намачкаме лично!

Hug

# 95
  • Враца
Честит втори рожден ден на Божидар!
Да расте здрав, усмихнат и много щастлив!
Весело празнуване с много подаръци и голяма торта!

# 96
newsm01

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БУБИЧКО!

Gift searchСОРИ ЗА ПОДАРЪКА, КОЙТО ЩЕ ГЛЕДАТЕ С ЛУПА
ТУК Е ПО-ДОБРЕ
http://images26.snimka.bg/005963738.jpg

# 97
Честит рожден ден на малкия чаровник Бубичко! newsm59

Да расте здрав и щастлив и да стопля сърцата на мама и тате!

# 98
Кудку, поздрави и най-добри пожелания за рожденика!

# 99
Кудку, да ти е живо и здраво момчето и да расте спокойно и щастливо за радост на мама и тати!!!  bouquet
Весело изкарване на купона и чакаме снимки! Peace

# 100
  • Русе

Честит Рожден Ден на Бубичко  да е жив и здрав,много безгрижно детство и да радва мама и тате

# 101

ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ НА ДЕЦАТА!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ, МИЛИ МАЙКИ  НА ВАС, ЗАРАДИ ДЕЦАТА
, заради възможността да  празнуваме този ден с тях, заради магията на майчинството, която ни се дава макар и по специфичен начин, заради благословията да се докоснем до същината на живота и да го видим през детските очи, заради силата, която ни дават децата ни  да се преборим, заради тях и заради себе си със специфичните им проблеми, заради радостта на този ден , на всеки ден и делник, който децата ни изпълват със смях, песни, балони, играчки и... смисъл .

Объркано е, знам. Развълнувана съм. Исках да ви поздравя. Отивам да празнувам.

# 102
честит празник на всички деца !да са живи и здрави и много да радват мама и тате

# 103
На всички деца(без тийновете, че ме ядоса моята)- честит празник!
На мами и татковци още дълго да се радват на този празник.Малката ни честити на нас- защото сме деца на своите родители Laughing

# 104
Честит празник, мили деца!

Общи условия

Активация на акаунт