41 ОУ "Патриарх Евтимий"

• 97 142
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Таткото ходи да я запише и не са му дали избор. Всъщност ние сме заели последното свободно място и предполагам ще ни запишат при която госпожа е било останало. Маринова, вие при коя госпожа се записахте ?

# 61
  • На село
При г-жа Горанова - аз го записах още в началото на април и затова имах избор. Казаха ми, че и двете госпожи са добри професионалисти.
Успех!

# 62
  • София
То за нас живот и здраве има много много време, но все пак да ви попитам - началните учителки до 4-ти клас включително ли си водят децата или за всяко училище е индивидуално?
В 41-во как е?

# 63
  • София и там където не се пуши
Сънчо да водят ги, като по физическо си имат отделно учител, по английски също, а в четвърти им въвеждат един от всичките предмети за да свикват с различните учители

# 64
  • София
Моля ви, има ли някой, който може да отговори на моя въпрос за г-жа Янкова и г-жа Василева!!!  Praynig

# 65
  • София и там където не се пуши
Василева я познавам, но другите идея си нямам кой кой е.

# 66
  • гр. София
На моя приятелка детето е при Янкова.Те са много доволни.Преди това беше в ПГ при Горанова и от нея бяха много доволни.
Ние за съжаление ще напуснем хубавото у-ще след броени дни. Cry

# 67
От записаните в 41 ОУ за ПГ някой може ли да каже от колко часа е родителската среща на 18 юни?

# 68
За 1 клас е от 18.00, значи може би и за предучилищните е от толкова.

# 69
Благодаря за инфото, mamaGabi.

# 70
Благодаря за инфото, mamaGabi.
Моля ти се, няма защо. Мисля, че си направила добър избор с предучилищна в 41-во. Аз още съжалявам, че не направих същото миналата година Sad Сега, за съжаление, виждам пропуските от не много добрата работа в детската градина... Надявам се, с помощта на новата ни учителка, да ги наваксаме бързо.

# 71
Моля ви, има ли някой, който може да отговори на моя въпрос за г-жа Янкова и г-жа Василева!!!  Praynig
Да издам малко вътрешна информация  Wink Янкова е много спокойна,внимателна и ориентирана към приложните изкуства/невероятни неща съм виждала, сътворени от нейни дечица/, докато Василева невероятен педагог,води детска музикален театър е завършила педагогика, психология и право,а сега де...и на мен би ми било трудно да избера.Съветът ми е да се срешнеш с двете и да избереш.Ако имаш проблем ще съдействам. HugУспех!

# 72
  • София
Сег се връщам от Родителскта среща, останах доволна  Peace
Синът ми е при г-жа Стойкова от подготвителната група, имаше ли и други там, за другия път да си се знаем   Hug

# 73
Ние сме при г-жа Горанова за ПГ. Останах също много доволна. Все повече се убеждавам, че не съм сбъркала в решението си да караме ПГ в училище и това да е именно 41во.

# 74
  • На село
Моето също е при г-жа Горанова - таткото ни беше на срещата за малкия, а аз бях за първокласника и влязох накрая, когато вече приключвахте. Нищо, ще се запознаем на 8ми септември  Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт