41 ОУ "Патриарх Евтимий"

• 97 163
  • 744
  •   2
Отговори
# 75
  • София
И дъщеря ми ще е в същия предучилищен клас. Останах с много приятно впечатление от г-жа Горанова.
Ние я записахме в това училище, защото не я приеха в близкото до нас, където е синът ми кара предучилищната. Но чувствам, че няма да съжалявам и че, госпожицата я чака една хубава година.

# 76
Госпожа Янкова е правилния избор за Вашето дете. Тя е много ерудирани,интелигентен и способен учител. Може да накара всяко дете да мисли и да извлече най-доброто от него.

# 77
Госпожа Янкова е правилния избор за Вашето дете. Тя е много ерудирани,интелигентен и способен учител. Може да накара всяко дете да мисли и да извлече най-доброто от него.
Hug , че не само моето мнение е такова.
Маринова, в кой първи клас сте?

# 78
  • София
Здравейте и от мен

Моята дъщеря също е записана при г-жа Горанова от предучилищната група.
Виждам, че има има още мами с дечица от тази група, за това си мисля - искате ли да се видим и да се запознаем преди да е започнала учебната година, така да се каже да си направим една родителска среща, а пък може да си направим и втора среща след това с дечицата, за да се запознаят, да станат приятелчета и да не са стресирани на първия учебен ден. 

Приятен ден!!

# 79
Здравейте и от мен

Моята дъщеря също е записана при г-жа Горанова от предучилищната група.
Виждам, че има има още мами с дечица от тази група, за това си мисля - искате ли да се видим и да се запознаем преди да е започнала учебната година, така да се каже да си направим една родителска среща, а пък може да си направим и втора среща след това с дечицата, за да се запознаят, да станат приятелчета и да не са стресирани на първия учебен ден. 

Приятен ден!!

Аз съм ЗА! Само кажете къде и кога.

# 80
  • София
Предлагам да е някъде към края на другата седмица (края на м. август), след 17.30 часа, някъде в района около училището. Ако знаете някое приятно кафене ще бъде от полза, защото аз не съм много запозната със заведенията около училището.

# 81
  • София и там където не се пуши
Заведения около училището - в момента на открито - на ъгъла Самуил и Солунска, отсреща точно срещу училището за среща става едно заведение, което има втори етаж на открито, ноо нещо беше затворено напоследък. Закрити помещения наоколо доста.

Иначе на Ивайло, но през Хр Ботев има един китайски, където има на открито. Друго

# 82
  • София
Сетих се за това на кафе на ъгъла на  Самуил и Солунска.
Ако има желаещи може да се видим в петък около 17.30 в кафето на ъгъла на Самуил и Солунска. Simple Smile

На мен със сигурност ще ми бъде приятно!

А някой да знае дали ще има родителска среща преди 15.09?

# 83
Първокласниците ще имаме родителска среща на 8.09, но нямам представа дали това важи и за предучилищната група.

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 16:10 от Double with Cream

# 84
Момичета, отчетни по училища не се допускат! Моля, личните разговори на ЛС!

# 85
Някой да има нова информация за  родителска среща на ПГ?

# 86
  • София
Преди малко говорих с г-жата от канцеларията на училището - родителската среща за подготвителните групи ще бъде заедно с родителската среща на 1-ви клас на 08.09. от 18.00 часа.

Приятен ден

# 87

Извинете ако вече е коментирано, но за първи клас за тази година (2010-2011) кои учителки се предвиждат ?
Коя бихте препоръчали ?

# 88
  • София и там където не се пуши

Извинете ако вече е коментирано, но за първи клас за тази година (2010-2011) кои учителки се предвиждат ?
Коя бихте препоръчали ?

Всичките са много добри.

# 89
[Извинете ако вече е коментирано, но за първи клас за тази година (2010-2011) кои учителки се предвиждат ?
Коя бихте препоръчали ?

Зависи какво търсиш, а и какво е детето.За  понятието добра е много различно при всички.
Ние почнахме с добра учителка, мила, тиха и разбрана, но вече я виждам, че не може да се справи с момчетата и обмисляме да го преместиме в друг клас, при по-строг учител.
Така, че много си зависи от вашите критерии и от детето.

Общи условия

Активация на акаунт