Трихомони-има ли излекували се?

• 362 607
  • 1 192
  •   1
Отговори
# 1 185
Пиша тук, за да предпазя други хора от измамите на д-р Чалашканов.

В началото на годината, след преглед при гинеколог, ми пуснаха тест Фемифлор в Геника, заради оплаквания от парене при уриниране, които идват и си отиват сами. На изследванията излезе ureaplasma. Тогава, с партньора ми, който не се беше изследвал, направихме 10-дневен курс с Доксициклин.

Три седмици по-късно, по препоръка на мой близък, отидохме на контролни изследвания при д-р Чалашканов. Никой от нас нямаше ureaplasma, но при мен беше открил бактериална вагиноза, а при приятеля ми трихомони и гъбички. Изследванията за двамата струваха 500 лв. и докторът настоя да платим по Revolut.

Няколко неща ме накараха да се усъмня в д-р Чалашканов:

- Уж отидохме за проследяване на лечението от ureaplasma, а в неговите изследвания изобщо не влизаше ureaplasma parvum. По телефона ми каза, че ureaplasma parvum съществувала естествено в човешкото тяло и не се изследвала. Но, ако приемем, че това е така, защо я изследват в Геника? Нещо не се връзваше.
- При приятеля ми бяха открити трихомони, които аз нямах. А доколкото разбрах от форума, трихомоните доста лесно се откриват при дамите и по-трудно при мъжете. Пак ми се стори странно.
- След като получихме резултатите по имейл, попитах доктора по телефона дали ще ни издаде рецепта. Отговорът беше, че трябва да платим още 50 лв. на човек, за да ни предпише лечение. Понеже имам доста злочестен опит с лекари-бизнесмени, това ми преля чашата.

От форума открих контактите на д-р Боянова и д-р Борисова от НЦЗПБ. Първата ни изследва за ureaplasma, втората за трихомони. Пуснахме и всякакви други изследвания за по-сигурно. Предполагам, можете да се досетите, че нямаме трихомони, бактериална вагиноза или гъбички.

Д-р Чалашканов е измамник, който не заслужава правото да практикува тази професия. За съжаление ни вкара в ужасен филм, който ми се отрази доста тежко психически. Радвам се, че не продължихме лечението си при него, тъй като той не се стреми да помогне, а да ограби пациента. Пазете се!

# 1 186
Пиша тук, за да предпазя други хора от измамите на д-р Чалашканов.

В началото на годината, след преглед при гинеколог, ми пуснаха тест Фемифлор в Геника, заради оплаквания от парене при уриниране, които идват и си отиват сами. На изследванията излезе ureaplasma. Тогава, с партньора ми, който не се беше изследвал, направихме 10-дневен курс с Доксициклин.

Три седмици по-късно, по препоръка на мой близък, отидохме на контролни изследвания при д-р Чалашканов. Никой от нас нямаше ureaplasma, но при мен беше открил бактериална вагиноза, а при приятеля ми трихомони и гъбички. Изследванията за двамата струваха 500 лв. и докторът настоя да платим по Revolut.

Няколко неща ме накараха да се усъмня в д-р Чалашканов:

- Уж отидохме за проследяване на лечението от ureaplasma, а в неговите изследвания изобщо не влизаше ureaplasma parvum. По телефона ми каза, че ureaplasma parvum съществувала естествено в човешкото тяло и не се изследвала. Но, ако приемем, че това е така, защо я изследват в Геника? Нещо не се връзваше.
- При приятеля ми бяха открити трихомони, които аз нямах. А доколкото разбрах от форума, трихомоните доста лесно се откриват при дамите и по-трудно при мъжете. Пак ми се стори странно.
- След като получихме резултатите по имейл, попитах доктора по телефона дали ще ни издаде рецепта. Отговорът беше, че трябва да платим още 50 лв. на човек, за да ни предпише лечение. Понеже имам доста злочестен опит с лекари-бизнесмени, това ми преля чашата.

От форума открих контактите на д-р Боянова и д-р Борисова от НЦЗПБ. Първата ни изследва за ureaplasma, втората за трихомони. Пуснахме и всякакви други изследвания за по-сигурно. Предполагам, можете да се досетите, че нямаме трихомони, бактериална вагиноза или гъбички.

Д-р Чалашканов е измамник, който не заслужава правото да практикува тази професия. За съжаление ни вкара в ужасен филм, който ми се отрази доста тежко психически. Радвам се, че не продължихме лечението си при него, тъй като той не се стреми да помогне, а да ограби пациента. Пазете се!

Здравейте.

Аз никога не съм ходил при д-р Чалашканов, защото първо му се обадих и ми се стори доста странно всичко, което ми каза, а и имах доста противоречива информация за него от други пациенти по форумите.

Все пак ще ви кажа, че трихомони никога няма да ви открият с PCR тест или бърз тест. Задължително винаги се прави посявка и директна микроскопия. Много хора си носят ППБ безсимптомно! В 90% от случаите винаги става въпрос за смесена инфекция и почти никога само един причинител на инфекцията. Аз ходих една година по мъките с изследвания и лечения и във времето останових, че имам хламидия, уреаплазма и трихомони. Много голямо значение има къде и на какъв тест ще се изследвате. Препоръчвам ви за трихомони и микробиология да се изследвате при професор  Лесева в Пирогов. За Уреаплазма в централата на Цибалаб с първа порция сутрешна урина на културелна посявка + антибиограма. А за хламидия... както казва професор Лесева - няма достоверен тест. Аз направих поне 50 теста докато открия моята хламидия. Аз имах много симптоми и това ме караше постоянно да се изследвам, но има хора, които почти нямат симптоми и си затварят очите. Всъщност в обществото са масово разпространени ППБ инфекциите, но всички си затварят очите, а лекарите и тестовете са под всякаква критика. И всякакви диагнози за периодични цистити при жените са пълна пародия, ако има такова нещо значи има причинител, но на лекарите не им се занимава, защото в това няма пари. Парене, гъбички, дисбактериоза - това не се случва при здрав човек! Винаги има причинител и в голям процент не е един, а няколко!

# 1 187
Нормалните ги смятаме за луди. В случаят малкото лаборатории, откриващи трихомони, и то не на всички, ги сочим и обвиняваме, че са лъжци.

# 1 188
Здравейте. Пиша и ви пращам линк по повод посещение при д-р Гузгунова.
За да не се повтарям прилагам линк :

https://m.bg-mamma.com/?topic=1770833.new#new

Искам да кажа , че съм и страшно благодарна и това, че хората се страхуват от нея и че много неща намирала не е вярно и е мит….
Уникално съм доволна , че видя и описа всичко.  За бактерията знаех че имам преди още да отида при нея. Имам цистит.
Исках да видя за ППБ
В линка съм обяснила нещата.
Не се с страхувайте да я посещавате.
За мен е изключителен специалист.
Дано съм помогнала
Услех

# 1 189
Здравейте отново. Виждам че моя коментар е бил последен. Сега ще приложа още един.
След посещението си при Гузгунова, която уж видяла 1-2 трихомона ама неспораидични и не опасни според нея.  Много от вас ми писаха и на лично и в другата ни тема , че нямало как 1-2 да имам и да не са опасни. И че моите проблеми вагинални били от трихомони и да посетя НЦЗПБ.
Е, посетих го.
Аз и мъжа ми
Ами отново на всичко сме отрицателни
9 секрета ми взеха само на мен
3 вагинални сухи
3 вагинално със среда
3 цервикални
Урина
Секрет от анални гънки
Секрет от букална лигавица и език
На мъжа ми еякулат даден там на място аз така поисках веднага отделен да се посее
И урина

След 3 дни дадоха следния резултат

Всичко ни е отрицателно
Оказва се че , симптомите са едни и същи причината различна и обширна.
При мен лично преди година лекувах микоплазма с много тежка артилерия Доксициклин  -60 таблетки 2 х2
Доктора не само плазмата ами и нас е унищожил ….
Не пиехме много про биотици защото бяхме несериозни и явно сме се Пре Пре дозирали.
Реално при мен се откри Candida Parapsilosis
Екзотичен тип силно резистентен на всичко
Причинява възпаление , течение, болки в таза, в мускули и Кандидозен цистит.
Силно мултирезистентна на всичко.
Реагира само на Миконазол , който нямаме в БГ. Трудно ще го вкарам от Турция. 
Та, реално аз знаех че ни няма нищо
Но, понеже 1 година каквото и да пия все нещо ми тече и боли и мирише
Затова пих и Битерал, и метронидазол и Орнидазол и Секнол и какво ли не.
Реално сме биели в грешна посока
Стана ми интересно и от любопитсво си дадох парите
За двамата 550 лв за всичко ни взеха
Но, поне се уверих за Енти Път че трихомони няма.
Те малко ми се изсмяха защо си мисля че като имам болки, течение , кръста таза и къде ли не трябва да са трихомони.
Една жена облечена като космонавт чакаща нашата топла проба- еякулат ни гледаше много странно. Вероятно беше лекар , който ги сеее. Забравих и името.
Също беше очудена защо набеждаваме трихините. Сякаш ако ги имаш нямаш тези симптоми. 
Не ми се занимаваше да им се обяснявам
Те като специалисти добре трябва да знаят кое заболяване , какъв симптом придава.
Казах им давайте да не се бавим сейте там , налагайте проби и да чакаме. 
Просто много добре ги следих и гледах какво правят и как го правят. Бяха като поточна линия бързо и афективно.
Много стерилно облечени , като при КОВИД пандемията. Хареса ми организацията им.
Останах доволна.
Включен е и Антигенен тест за трихомони с чувствителен хромоген.
Но, на такива не вярвам
Казах им плащам си каквото трябва дошла съм за T V 4    СРЕДА!
и така посяха пред мен всичко защото съм колега и съм Тома Неверни да видя , че нещата за както трябва. 
След това си тръгнахме. 
Ами , това е резултата. 
След това посетих и венеролог в Пловдив , който ми взе стъкло и погледна и той. Също не видя нищо.
Трихомони НЯМА
Когато си няма , значи няма. 
И така спирам да търся под вола теле
Според мен ако някой има съмнение да посети НЦЗПБ наистина си вършат работата.
Аз поне бях на цялата процедура
Наистина нещата са спазени
Еякулата има на 1 етаж тоалетна без много да се знае там даде материал и веднага горе на 4 етаж на 2 мин беше посят.
Още беше топъл.
При мен също веднага се пося всичко.
И като се обадиха да съобщят резултата , казаха пак че такива чисти проби скоро не са виждали. 
Реално ние сме се отровили от хапчета ……😆
Как да видят нещо …….
Тотална дизбиоза , която сега ще оправим с мануално приготвен пробиотик.
Успех ви желая  и дано всички да виждате такива резултати.  🙏🍀🍀🍀🍀🍀🍀

# 1 190
Абе то и аз съм се тествал на много места... Ама само на три места съм положителен...
От последната контрола имам със сигурност...
Следващият по път като мина през София ще мина при Боянова...
Където се тестваш... И ако ми напише като Лесева че съм отрицателен... По добре да не се ходи при тях...

# 1 191
Здравейте отново. Виждам че моя коментар е бил последен. Сега ще приложа още един.
След посещението си при Гузгунова, която уж видяла 1-2 трихомона ама неспораидични и не опасни според нея.  Много от вас ми писаха и на лично и в другата ни тема , че нямало как 1-2 да имам и да не са опасни. И че моите проблеми вагинални били от трихомони и да посетя НЦЗПБ.
Е, посетих го.
Аз и мъжа ми
3 вагинални сухи
3 вагинално със среда
3 цервикални
Урина
Секрет от анални гънки
На мъжа ми еякулат даден там на място аз така поисках веднага отделен да се посее
И урина

Всичко ни е отрицателно
При мен лично преди година лекувах микоплазма с много тежка артилерия Доксициклин  -60 таблетки 2 х2
Не пиехме много про биотици защото бяхме несериозни и явно сме се Пре Пре дозирали.
Те малко ми се изсмяха защо си мисля че като имам болки, течение , кръста таза и къде ли не трябва да са трихомони.
Една жена облечена като космонавт чакаща нашата топла проба- еякулат ни гледаше много странно. Вероятно беше лекар , който ги сеее. Забравих и името.
Също беше очудена защо набеждаваме трихините. Сякаш ако ги имаш нямаш тези симптоми. 
Те като специалисти добре трябва да знаят кое заболяване , какъв симптом придава.
Просто много добре ги следих и гледах какво правят и как го правят. Бяха като поточна линия бързо и афективно.
Много стерилно облечени , като при КОВИД пандемията. Хареса ми организацията им.
Останах доволна.
Но, на такива не вярвам
и така посяха пред мен всичко защото съм колега и съм Тома Неверни да видя , че нещата за както трябва. 
След това си тръгнахме. 
Ами , това е резултата. 
След това посетих и венеролог в Пловдив , който ми взе стъкло и погледна и той. Също не видя нищо.
Трихомони НЯМА
Еякулата има на 1 етаж тоалетна без много да се знае там даде материал и веднага горе на 4 етаж на 2 мин беше посят.
Още беше топъл.
И като се обадиха да съобщят резултата , казаха пак че такива чисти проби скоро не са виждали. 
Как да видят нещо …….

Дано наистина си вършат работата, също съм пускала проби там, но последните години не съм чула някой с положителен резултат за трихомони там. Лесева също.
От мое любопитство - пускали ли сте изследване и в Медирс?

# 1 192
Е, посетих го.
Аз и мъжа ми
3 вагинални сухи
3 вагинално със среда
3 цервикални
Урина
Секрет от анални гънки
И урина

Всичко ни е отрицателно
Останах доволна.
Но, на такива не вярвам
След това си тръгнахме. 
Ами , това е резултата. 
Трихомони НЯМА
Още беше топъл.
Как да видят нещо …….

Дано наистина си вършат работата, също съм пускала проби там, но последните години не съм чула някой с положителен резултат за трихомони там. Лесева също.
От мое любопитство - пускали ли сте изследване и в Медирс?
Не сме ходили там
Бяхме в геника.
Бяхме в Хасково за този тип излседвания
Бодимед
Синево
И накрая НЦЗПБ
Повече не смятам да търся под вола теле.

Общи условия

Активация на акаунт