Трихомони-има ли излекували се?

• 362 777
  • 1 192
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте,
реших и аз да се регистрирам във форума, за да дам надежда на всички, че лечение има. За съжаление НЕ с лекарства в България.
Лекувахме се с приятеля ми от октомври 2015. Няколко курса с Флажил, Арилин и Тинидазол в продължение на 6 месеца не помогнаха (дори поръчвахме онлайн Арилин от Германия) и вече съвсем се бяхме отчаяли. В отчаянието си решихме да отидем до Лозенград, Турция и да си купим Орнизид Форте. Нямаше проблем с липсата на рецепта, показах просто снимка на телефона на лекарството. Купихме си общо 8 опаковки - по 4 опаковки на човек и ги пихме по схема 3х1 на 24 часа в продължение на 13 дни както една друга госпожа във форума беше писала. Аз пих само таблетки понеже чак след това видях, че има вагинални глобули. Още веднага след края на лечението усетих разликата и се чувствах добре. Днес си взех резултатите от изследването и е отрицателно за трихомони!!! В четвъртък ще вземем и неговите резултати.
Лекарят ми изобщо не се изненада, когато при взимането на последния секрет му споделих, че съм пила на своя глава лекарства от Турция. Каза само "Чудесно. Ако сега са отрицателни, изчакайте и направете още 1 изследване за всеки случай. Ако са положителни, направете още един курс със същите хапчета". До последно исках да повярвам в него като специалист и че това, което ми предписва е правилното, но в крайна сметка явно пак всеки се спасява както може. Успех на всички!

# 541
 Каква ти беше схемата на прием?

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 11:18 от Tatti

# 542
През 8 часа, както е по листовка, но само 10тина дена

# 543
Слава Богу след 6 месеца се изчистих от трихомоните.Моля се след два месеца и на годината да покаже (  -  )резултат отново.След три приема на секнол,като първо пих 10 прахчета през ден за 20 дни,14 дни почивка нови 10 през ден,14 дни почивка и докато чаках за другите 10 прахчета пих 14 дни атрикан по 3 на ден.10 дни след това нови 10 прахчета секнол ВСЕКИ ДЕН!, 10 дни след това пих отново атрикан 14 дни по 2 на ден.Това за почивките да са само 14 дни и последните 10 да ги пия всеки ден си го реших аз.Доктора ме съветва да пия и трита пъти през ден с почивка от един месец.Но всичко е до това как ви понася,според мен по малко почивки и по голям прием по добре.Но по важното е да не спирате с приема независимо с какво разполагате пийте постоянно с почивки докато се снабдите с всичко което не сте пробвали.Рано или късно трихомоните умират това е отрова все пак дори и резистентни , устойчиви или каквито и да са рано или късно умират.И вие да пиете всеки ден по малко отрова рано или късно ще умрете така е и с тях.И за да не се отчайвате говорих с човек който две години е пил ФЛАЖИЛ с почивки и се е изчистил,което отново доказва че отровата си е отрова.Господ здраве да ви дава...

# 544
Слава Богу след 6 месеца се изчистих от трихомоните.Моля се след два месеца и на годината да покаже (  -  )резултат отново.След три приема на секнол,като първо пих 10 прахчета през ден за 20 дни,14 дни почивка нови 10 през ден,14 дни почивка и докато чаках за другите 10 прахчета пих 14 дни атрикан по 3 на ден.10 дни след това нови 10 прахчета секнол ВСЕКИ ДЕН!, 10 дни след това пих отново атрикан 14 дни по 2 на ден.Това за почивките да са само 14 дни и последните 10 да ги пия всеки ден си го реших аз.Доктора ме съветва да пия и трита пъти през ден с почивка от един месец.Но всичко е до това как ви понася,според мен по малко почивки и по голям прием по добре.Но по важното е да не спирате с приема независимо с какво разполагате пийте постоянно с почивки докато се снабдите с всичко което не сте пробвали.Рано или късно трихомоните умират това е отрова все пак дори и резистентни , устойчиви или каквито и да са рано или късно умират.И вие да пиете всеки ден по малко отрова рано или късно ще умрете така е и с тях.И за да не се отчайвате говорих с човек който две години е пил ФЛАЖИЛ с почивки и се е изчистил,което отново доказва че отровата си е отрова.Господ здраве да ви дава...

А колко време имаше трихомони ?

# 545
Никой не се е излекувал с Флажил. Ако някой го пие 2 години, най-много и той да умре:)))

# 546
Никой не се е излекувал с Флажил. Ако някой го пие 2 години, най-много и той да умре:)))
                                                                                                                                                       Може и така да е,не се излекувах и аз с него.Така твърди този човек ,а дали е така

# 547

Кога си правиш тестове? След всеки курс или след като завъртиш медикаментите по веднъж?

# 548

Кога си правиш тестове? След всеки курс или след като завъртиш медикаментите по веднъж?
След двата приема на секнол и един на атрикан си направих тест,тогава излезнаха единични протозои,но го направих след две седмици.След това пих още 10 секнола но всеки ден не през ден и след една седмица пих атрикана  14 дни.След две седмици пуснах тест отрицателен ,след месец пак тест отново отрицателен.След два месеца пак ще отида и после на годината и така.

# 549
Забравих да кажа за тези, които ще използват атрикана оцветява еякулата в кафяво, светло,изглежда като кръв но не е,в тази връзка докато го приемате а и след това за предпочитане е да не се прави секс.За да се насити простатата с отрова,иначе след свършване организма презарежда с нова ,богата на протеини и прочие ,което си е добре за трихомоните,а иначе здраво отрова.Въздържание, поне докато изкарате, трите курса със почивките,това е мое мнение разбира се

# 550
Здравейте.Страдах от хроничен бактериален простатит с всичките му "екстри"-включително трихомони,ентерококи и стафилококи и сега съм здрав,категорично не поради антибиотиците (които дадоха куп странични ефекти и ме вкараха в болница),а поради използването на т.нар. алтернативна медицина.Съветвам всички които имат сходен проблем да се обърнат към хомеопатията,да се заредят с вяра и търпение и да вярват в БОГ.Радвам се ако съм бил полезен.

# 551
Здравейте.Страдах от хроничен бактериален простатит с всичките му "екстри"-включително трихомони,ентерококи и стафилококи и сега съм здрав,категорично не поради антибиотиците (които дадоха куп странични ефекти и ме вкараха в болница),а поради използването на т.нар. алтернативна медицина.Съветвам всички които имат сходен проблем да се обърнат към хомеопатията,да се заредят с вяра и търпение и да вярват в БОГ.Радвам се ако съм бил полезен.

Може да споделиш с нас как си се излекувал. Ще помогнеш на доста страдащи. Писал си в почти всички форуми това съобщение.

Поздрави

# 552
„Слава Богу !”

# 553
Здравейте и аз се включвам към търсещите секнол. Ако някой има наличен - да пише. Междувременно ще се пробвам да си поръчам от Франция.

# 554
Съжалявам да го напиша но след три месеца отново съм с положителен резултат.За тези които имат надежда  има излекували се напълно така че борбата продължава.Господи,нека Ме отмине тази чаша,не обаче, както Аз искам, но както Ти искаш.

Общи условия

Активация на акаунт