Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са различните лечения за трихомониазис вагиналис и има ли алтернативни методи?
Какви са причините за упоритостта на трихомониазата?
Какви са методите за диагностициране на трихомониаза вагиналис?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са различните лечения за трихомониазис вагиналис и има ли алтернативни методи?
Трихомониазис вагиналис се лекува с антибиотици като метронидазол (флажил) или тинидазол (фасижин). Лечението може да включва и вагинални глобулки. Важно е партньорът също да се лекува, за да се предотврати повторно заразяване. Някои хора съобщават за използване на екстракт от алое или прополисови спиртни промивки с вода, но е важно да се консултират с лекар, тъй като трихомониазис вагиналис се лекува най-ефективно с антибиотици, които са предписани от специалист.
-
Какви са причините за упоритостта на трихомониазата?
-
Какви са методите за диагностициране на трихомониаза вагиналис?
-
Какви са причините за лекарствената резистентност на трихомониаза вагиналис?
-
Как се диагностицират мъжете за трихомониаза?
или е ходил да мърсува нейде
най-накрая попаднах на гинеколог, който е вдигнал ръце от всички частни лаборатории и има единствено доверие на Центъра по паразитни болести (онзи на бул. Янко Сакъзов със статуята на майка с много деца). Сам си носи там взетите секрети, взима по три различни - за микробиология, за микроскоп плюс още нещо си (направо течение става отдолу, докато свърши
) Но разчита и е сигурен в резултата. 

С приятелят ми пихме разни хапчета,но не усяхме да ги изчистим...Моляте кажи ми как успя ти...Какво точно пи...Направо съм полудяла,имам ужасна болка долу ниско някаде към уретера като че ли идва...Моляте ако можеш отдели ми малко време ще ти бъда благодарна...ПОЗДРАВИ-Мими 

ей така за да изключиш грешки
ама все пак, искам да кажа че е много важно имунната система в какво състояние е