Ишлемета (дрехи, обувки, други) - магазини и адреси

• 98 565
  • 314
  •   1
Отговори
# 135
И аз да ви кажа, че и при нас в Благоевград сега откриха такова магазинче и цените са добри аз лично купих на дребния едни дънки Esprit за 22 лв. Намира се на гърба на Битовия , успоредна е на главната до клуб "Планета", случайно видях табела и се отбих.Половината от магазина е дрешки втора ръка, но в дъното има щанд с такива от разпродажби в Германия и момичето ми  каза, че собственика си ги докарва сам от там-те са си с етикети с немските цени.
Аиде и умната с пазаруването да не си банкрутираме мъжете.

# 136
  • До хладилника, който обичам
На Пешеходния мост - Пловдив - магазин Тини Мини (тинтири-минтири...тони-мони, абе някакво такова име беше) има детски дрехи, вносни турски Cichild, както и (заподозряни от мен поради липса на етикети, видимо изрязани ръчно) ишлемета. Цените са съвсем прилични - рокля Cichild 13-16 лв, тениски 9-16 и т.н. Естествено има и по-скъпи дрехи.

# 137
  • София
На Пешеходния мост - Пловдив - магазин Тини Мини (тинтири-минтири...тони-мони, абе някакво такова име беше) има детски дрехи, вносни турски Cichild, както и (заподозряни от мен поради липса на етикети, видимо изрязани ръчно) ишлемета. Цените са съвсем прилични - рокля Cichild 13-16 лв, тениски 9-16 и т.н. Естествено има и по-скъпи дрехи.

Тези с изрязаните етикети пак са внос от Турция, но тъй като има забрана за внос на H&M и като срежат етикета, няма проблем да минат карго. На Виктория Бекъм също има внос от детската мода, но пак с рязани етикети.

# 138

Тези с изрязаните етикети пак са внос от Турция, но тъй като има забрана за внос на H&M и като срежат етикета, няма проблем да минат карго. На Виктория Бекъм също има внос от детската мода, но пак с рязани етикети.

И на мен така ми обясниха. първият път като ми подариха дънкови якета на Н&М и видях рязани етикети, реших, че са втора употреба   Shocked Embarassed. Добре, че ме светнаха.

# 139

А, този магазин го знам.
От там купих преди време страхотни дънки на Next.
Цените са им добри,но някои неща се препокриват с магазина на Есприт в Тракия

# 140

До колкото знам дреха на която и я срязан етикета,означава че има някакъв дефект.
Лично аз съм купувала от Турция дрехи на Левис,с рязани етикети и някои от тях имаха едва забележими дефекти.Цената естествено е намалена.
Само да вметна ,че в Турция има огромен завод на Левис,така че не може да става въпрос за внос.

# 141
  • София

Лично аз съм купувала от Турция дрехи на Левис,с рязани етикети и някои от тях имаха едва забележими дефекти.Цената естествено е намалена.
.

Да, в Турция може и затова да им ги режат, но тук просто, защото е забранен техния внос.

# 142
  • Пловдив
Не съм посещавала на мястото, но ми казаха, че в село Калояново до Пловдив имало фабрика за ишлемета на Есприт.
    За съжаление обаче не продават на дребно. Евентуално някой познат, който работи във фирмата може да ти изнесе, иначе не.

# 143
  • Пловдив
Същия магазин "Тинки Минки" го има и до м-н "Слънчеви лъчи".  Виждала съм сладки момичешки блузки Gap.

# 144
  • Пловдив
Очите не знам, ама Лъчите са в Кичук Париж - бившия ресторант"Хоризонт"  Grinning

# 145
  • София
Ох, не мога да се доредя да отида до магазинчето в Младост 3 в Кондор. Някой дали намери време да отиде и да сподели за летни пижамки и като цяло зареждането за лятото. Дано да е на поносими ценички... Wink

# 146
Току що се връщам от магазина на Пешеходният мост - Тинки - Минки.
Купих 2 тенески на някаква фирма - Енерджи - много са хубави.
Взех и един дънков седем - осми панталон(Много гъзарски) но не знам на коя фирма е ,защото етикета изцяло е срязан - цена 28лв.

# 147
Енержито са по 13.70
Утре ще пусна снимки Peace

# 148
  • София
За обувки няма ли магазинче в Сф Sad ?

Прочетох цялата тема, но невидях някой да е вписал магазина на ул. Черковна в блока преди моста. Витрината му е камуфлажна   Laughing

# 149
  • София
Магазина на Черковна е просто.... "страхотен".... И пари да ми дават там  няма как да влезна да пазарувам! Naughty

Общи условия

Активация на акаунт