Ишлемета (дрехи, обувки, други) - магазини и адреси

• 98 563
  • 314
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Магазина на Черковна е просто.... "страхотен".... И пари да ми дават там  няма как да влезна да пазарувам! Naughty
Веднъж влезнах и втори път не повторих...

# 151
Днес минах през магазина на Младежка в Пловдив. беше затворен, но най-отпред имаше една туника с етикет на Ларедут, произведена в България. Цената мисля й беше 5лв. Но това е една от най-високите цени. Утре ще гледам да мина отново.

# 152
Изчетох темата, но не видях няколко магазина, които често посещавам:
София - като се влиза в локалното от 4-ти км посока Плиска. Преди хотела има редица от блокове. В единия има магазин с дървена дограма. Изглежда много смотан отвън, но вътре има даже Макс Мара (дрехи за възрастни, дамско)
Пловдив - магазин на Заимов срещу Дома на Младоженеца (дрехи за възрастни, дамско)
Пловдив - магазин Флавия в новия търговски център на Капитан Райчо на втория етаж (обувки за възрастни, дамски)
Стара Загора - на бившия 9-ти септември в Дома на Строителя (дрехи за възрастни, мъжки, дамски, детски)

# 153
  • Пловдив
София - като се влиза в локалното от 4-ти км посока Плиска. Преди хотела има редица от блокове. В единия има магазин с дървена дограма. Изглежда много смотан отвън, но вътре има даже Макс Мара (дрехи за възрастни, дамско)
Пловдив - магазин на Заимов срещу Дома на Младоженеца (дрехи за възрастни, дамско)
Пловдив - магазин Флавия в новия търговски център на Капитан Райчо на втория етаж (обувки за възрастни, дамски)
Стара Загора - на бившия 9-ти септември в Дома на Строителя (дрехи за възрастни, мъжки, дамски, детски)
В м-н Флавия няма ишлемета.

# 154
В м-н Флавия няма ишлемета.

Напротив - правят обувки за Английска фирма  Simple Smile Ще проверя коя и ще докладвам  Wink

# 155
  • на пистата
Не съм посещавала на мястото, но ми казаха, че в село Калояново до Пловдив имало фабрика за ишлемета на Есприт.
    За съжаление обаче не продават на дребно. Евентуално някой познат, който работи във фирмата може да ти изнесе, иначе не.

а в с.житница шият зара Mr. Green

# 156
# 157
Знаете ли нещо за магазин на ул"Коперник" в Гео Милев? Moda feshion или нещо подобно е името. Има ишлемета на много марки и то на доста добри цени, но информацията ми не е проверена. Хайде ако има някоя мама от квартала да докладва Simple Smile

# 158
Днес минах през магазина на Младежка в Пловдив. беше затворен, но най-отпред имаше една туника с етикет на Ларедут, произведена в България. Цената мисля й беше 5лв. Но това е една от най-високите цени. Утре ще гледам да мина отново.

Би ли ми казала за кой точно магазин става въпрос newsm78

# 159

Би ли ми казала за кой точно магазин става въпрос newsm78

Магазинчето се намира на края на пазара на ул.Младежка (Областния съвет) пред Кастело. Голямо е 2 на 2 метра и има дамски потници, поли, туники и мъжки тениски.

# 160
Веси мерси  bouquet

doda, а ти би ли си казала паролата, защото иначе няма как да видим снимките, албума ти е личен  Flutter

Пробвай сега,направих го публичен Peace
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=239924

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 13:38 от doda

# 161
# 162
# 163
  • Ланкър, планините Овнерог
Флавия преди правеха обувки за Бенетон. Сега не знам.

# 164
  • София-Лагера
Много са хубави със здраве да ги носите.
Днес ги видях и в София по 11лв ,но бяха 2г и 6г Close

Общи условия

Активация на акаунт