Ишлемета (дрехи, обувки, други) - магазини и адреси

• 97 234
  • 314
  •   1
Отговори
# 255
  • София
В Младост 1(Сф) в едно от магазинчетата на бл54(едно време беше дет.маг."Хвърчило") са отворили Аутлет. .
На нас ни стана любим магазин още с отварянето. Мъж ми си взе страхотни дънки Райфъл за 50 лв. Аз си взех сладък потник на Бершка за 14, брат ми си взе много тениски на Г_Стар за по 14-20 лв. Дамски панталони по 35- 60 лв. Страхотни са и вече 2 месеца не мърдат.

# 256
Az znam za Sofiq kade ima...
Imat Esprit, Zara, Gap i Next. Magazinat e w kwartal Ilinden blok 114 (otzad) imat i sait, no ne sam go razglejdala

jabcheta.com

# 257
  • София
Днес ходихме в склада на София прес и докладвам.
Има вече дрешки за всички възрасти и дрехи за бременни на Exit i Name it.Даже си мисля че те са вносители,а не са ишлемета.
Имаше голям избор и страхотни неща.

# 258
  • София
Извинявайте, но какви дрешки има в магазин "Блонди" на Доспат?

# 259
  • София
Много полезна тема. Благодаря   bouquet
А някой знае ли склада в София прес до колко часа работи в събота? Благодаря предварително.  Hug

# 260
  • Ланкър, планините Овнерог
А някой знае ли склада в София прес до колко часа работи в събота? Благодаря предварително.  Hug

Много от магазините там не работят в събота. Има само един-два за играчки, които работят до към 14ч. Даже дали не работеха само по празници  newsm78

# 261
  • София
до 14ч  Peace

# 262
до 14ч  Peace
Бихте ли ми обяснили за София прес на Цариградско шосе ли става дума? Как точно се стига до склада? А през седмицата до колко работят? разгледах темата назад, ама не открих повече инфо.... Thinking

# 263
  • София
до 14ч  Peace
Бихте ли ми обяснили за София прес на Цариградско шосе ли става дума? Как точно се стига до склада? А през седмицата до колко работят? разгледах темата назад, ама не открих повече инфо.... Thinking
За София прес на Цариградско става дума.На Окръжна болница се слиза,ако си с градския транспорт,иначе се пада до мосю Бриколаж.Склада се намира в сградата зад основната на 2ет.

# 264
  • София
Гита Ог, galq4, благодаря Ви много.  Hug

# 265
  • София
Аз  ходих в склада на София прес  тази събота и останах много разочарована от това което предлагат  повече няма да повторя там 

# 266
и аз ходих в склада на София прес и имаше страхотни неща не зная ти какво точно си търсила но детските дрешки са страхотни дамски по принцип п не зареждат но пък има невероятни дрехи за бременни

# 267
Някой да знае склад за по-качествени дамски дрехи в София? Този на София прес не ми харесва ...   
Публикувано на: понеделник, 26 май 2008, 15:38Публикувана от: vesito 2   

дамските дрехи наистина са малко в сф прес но момичетата там казаха че зареждат с детски дрехи до 10 год но проблема е че минават фирмите на едро и обират по -хубавите неща трябва да улучиш момента  Wink

# 268
Има доста ишлемета в едно магазинче в Дружба на пазара. Казва се "Сладури". А цените са супер, аз по-евтини маркови неща не съм намирала.

# 269
az znam 4e na pazara na dimitrovgrad ima vsi4ki marki za koito moje da si pomislite super ceni Grinning

Общи условия

Активация на акаунт