Да можеше тъй на шега, септември да дойде СЕГА!

• 13 926
  • 299
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Момичетаааа,  Hug
Кога си говорехме за точици, кога тези мами с термин в началото на месеца станаха в 20-та седмица? newsm78 Heart Eyes

# 121
Веч, що е туй автогенен тренинг?

Аз пък като че ли повече спортувам като съм бременна... Иначе като ме домързи и пропускам, ама като знам че съм на план и ако пропускам ще стана на палачинка и последните месеци хич няма да ми е добре (както първият път) и ме хваща шубето и ходя.

Ирина, и аз това се чудих снощи. Времето си лети..

# 122
sunshine,,в предната тема питаш за болничните-аз няколко дни не съм ви чела и сега наваксвам.Аз съмв болнични още от 2рия месец.Условията ми на работа не позволяват да работя бременна.КАто отидох на гинеколог за първи път ми дадоха 7 дни-повече не може.След като изтекоха те ми пусна болничния за 20 дни,последващите болнични след това ,та до днес ми ги издават за по 30 дни.Но аз имам късмет ,че мойта доки е в комисията и аз така си съчетавам месечната консултация с датата за издаване на следващия болничен-преглежда ме,оставям и картона,изчаквам да започне комисията(има всеки ден) ,тя ме вика по някое време да си го взема и това е...
Сега ще ви изчета хубавичко до края и ще ви се похваля с нещо после Mr. Green

# 123
Добро утро и от мен!
Аз днес съм си вкъщи, че майстори ще имам и още от сега нещо са ме хванали лудите afwitch
Шапка свалям на мамите с желание за спорт newsm39 Аз през последните 3-4 години не съм си мръднала пръста и сега не мога да си представя, че ще тръгна на фитнес.  Но септември, живот и здраве, яка да ми е душичката. Мисля здраво да се захващам, че доста работа ще имам с тоя моя апетит сега  Embarassed
danip, изплюй камъчето, деее  Laughing

# 124
  • София
danip, изплюй камъчето, деее  Laughing
Казвай бързооо! Grinning

# 125
danip, казвай веднага, не може така Grinning

ирини, честито розово щъркелче! Пий си магнезия и дано се почувстваш по-добре. Аз също смятам, че нашите доктори са още с поостарели методи и разбирания, но какво да се прави Confused
На всички, които знаят щърлкелчето честито и ако съм пропусняла някой поименно моля да ме извини  bouquet.

Аз спрях да ходя на фитнес като почнахме опитите за бебе. По принцип спорта не е проблем при мен, но така си бях наумила, да се пазя много този път. Обаче, след като родя, мисля рано, рано да се върна в залата, пък ще видим Simple Smile

Искам да ви попитам знаете ли какво е фибриноген? Днес си пуснах първите кръвни изследвания и това също ми го пуснаха, но като не съм го чувала досега newsm78

# 126
това ,та до днес ми ги издават за по 30 дни.Но аз имам късмет ,че мойта доки е в комисията
Охх..блазя ти..... Аз ще има да миткам през 15 дни да го взимам и разнасям... Rolling Eyes Тя и мойта е в комисията, ама миналия път ми казаха, че да го дават през 15 дни било изискване на НОИ.....Дали е така...малко се съмнявам, ама какво да направя..... newsm78

# 127
Искам да ви попитам знаете ли какво е фибриноген? Днес си пуснах първите кръвни изследвания и това също ми го пуснаха, но като не съм го чувала досега newsm78
Фибриногенът е част от кръвната плазма и отговаря за съсирването на кръвта. В процеса на кръвосъсирване той се превръща във фибрин, който е неразтворим и така се образуват коричките на раничките, например. (Май така беше, че биохимията одавна съм я учила  Embarassed) Може би sunshine ще даде по-подробно обяснение Simple Smile аз толкова мога, но дано е полезно Simple Smile

# 128
Здравейте момичета  Hug
Аз сега се връщам от преглед- доки бързаше за някъде и чесно казано малко ме попритупа- каза ми,че ще ме прегледа другият месец дали полипа е регенерирал, щом нямам оплаквания  newsm78 . Успях да измъкна от него набъразо това, че бебо е пораснал колкото трябва и , че  всичко изглеждало наред. Плацентата ми е задна. За биопсията на полипа ми каза,че резултатът бил интересен  Shocked. Като го запитах какво точно означава това ми каза, че освен удебелена лигавица се оказало,че и плацентата ми е била малко ниска тогава  #Crazy- това мо го каза докато си слагаше шлифера и кавалерски ми отвори изходната врата  #Cussing out ..чесно казано не знам как са го разбракли това за плацентата от биопсията..  Thinking

# 129
Здравейте майчета,да ви кажа май и аз започнах да усещам бебока ама не съм още много сигурна при мен е нещо като трептене,пулсиране леко не знам и аз как да го упиша newsm78
Пожелавам на всички лек и хубав ден Hug Hug Hug

# 130
Ред соня, много благодаря за отговора  bouquet Аз съм на антикоагуланти и явно затова лекарката го пусна.

Пеещо момиче, точно бебето си е. С времето ще става още по-осезаемо. Честито за новото усещане Simple Smile

# 131
Шийла, автогенен тренинг си правя като си пускам разпускаща музика и си мрънкам под носа - сега отпускам ръката, китката, лакътя, рамото, крака, глезена, коляното и тн. После почвам да летя и подобни глупости.
Със същия успех можеш да го наречеш и медитация.

# 132
Аз пък си имам диск за релаксация по йога методи за бъдещи мами и днес си го пуснах. Беше хубаво. Надявам се с времето да става още по-хубаво Heart Eyes
Ей, голяма муха с тез колички... Whistling Загубената ми кратуна не спира да мисли и пресмята Laughing Добре, че Иван ми е свикнал, иначе не знам... сигурно щеше да ме изсели от къщи Laughing

# 133
Асенце от къде си взе този диск с упражнения за бременни? Исакм и аз  Laughing

# 134
Те не са упражнения - релаксация за ума и тялото за носещите живот в себе си. Подарък ми  от авторката Heart Eyes
Нали съм много социално ангажирана Crazy и току се срещам с много интересни и приятни хора, които се занимават с всякакви интересни неща, свързани с бебетата. Та това ми е подарък от една такава среща.
Просто идеята е да легнеш и да си починеш, като едновременно с това се слееш с духа на бебето вътре в теб. Много е приятно Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт