Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да приготвя кайма, тъй като в семейството ми най-много обичаме мусака, но аз получавам киселини от нея?
Как да се справя с болките в гърба и кръста по време на бременност?
Нормално ли е да наддавате 4 кг за кратък период от време по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да приготвя кайма, тъй като в семейството ми най-много обичаме мусака, но аз получавам киселини от нея?
-
Как да се справя с болките в гърба и кръста по време на бременност?
-
Нормално ли е да наддавате 4 кг за кратък период от време по време на бременност?
-
Какви са възможностите за помощ на бебето, ако се установи проблем след скрининг по време на бременност?
-
Оправдано ли е да се инвестира толкова много пари в детска количка?

Но в петък като го посетя свалям гащи и докато не вземе цитонамазка няма да мръдна 
).
Две ехографии са напълно достатъчни. Всъщност мисля, че са три но все тая. При нормална бременност няма какво да се ръчка и чопли това бебе и само да се наблюдава
Колкото и безвреден да е апаратът все пак си има натиск върху матката, майката е легнала по гръб, което не е най-удобното положение за бременна... Изобщо поне това ни е като на всички останали по белия свят. Като прибавиш и това, че си самоходим на ФМ, което както виждате и чужбинските мами правят... ами какво повече
Тъй че - Питайте. Питайте за всичко предварително
.Иначе всеки път ме гледа на видеозон
как да се чувствате спокойни така!!Аз не бих могла!!ако са двечки само и ако се гледа бебето подробно и се получи отговор на въпросите които ни вълнуват ОК така да е!Но ако никой не ти каже нищо и гледа да претупа гледането на ехографа някак си няма как да не искаме да отидем на допълнително място
/за това най добре да си ида и да ми кажат каквото ме интересува

Ти при кой лекар ходиш на консултации? Аз съм при д-р Анчева. Прочетох, че на теб не са ти правили никакви други изследвания досега, освен кръв и урина. Да ти кажа и на мен д-р Анчева не ми е правила дуги - само ми вземаха кръв и урина. Разбрах, че съм 0 отрицателна кръвна група ( която е несъвместима с кръвната група на бащата) , тъй че тя каза, че другата седмица като отида на преглед ще ми пусне кръвни изследвания за антитела.