Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да приготвя кайма, тъй като в семейството ми най-много обичаме мусака, но аз получавам киселини от нея?
Как да се справя с болките в гърба и кръста по време на бременност?
Нормално ли е да наддавате 4 кг за кратък период от време по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да приготвя кайма, тъй като в семейството ми най-много обичаме мусака, но аз получавам киселини от нея?
-
Как да се справя с болките в гърба и кръста по време на бременност?
-
Нормално ли е да наддавате 4 кг за кратък период от време по време на бременност?
-
Какви са възможностите за помощ на бебето, ако се установи проблем след скрининг по време на бременност?
-
Оправдано ли е да се инвестира толкова много пари в детска количка?
голямо чудене, голямо нещо...
В никакъв случай! Просто разсъждавам! Не забравяй, че софтуеъра, с който работят Янкова и в МА е различен...аз като излязоха резултатите от МД отидох до Янкова да й ги покажа (така се бяхме разбрали) и тя даже си записа с какъв софтуеър работи професора...просто отбеляза, че програмите са им различни.Каза, че ще му се обади да говори има ли начин да уеднаквят нещата. Може би има значение....
или пък една вътрешна болка, ама не мога дори да я обясня къде точно е... някъде в нищото сякаш, пък точно около влагалището... пък хем навътре... Абе бременна работа
И аз ще питам сега като ходя на ЖК. Ама нали пусто не съм раждала нормално, та не знам ни за скъсяване, ни за изглаждане, ни за нищо 
ПРи нас освен тези неща имаше и период, в който не искаше да се вози в количка - около 3-тия, 4-тия месец и искаше да я нося права, а с другата ръка бутах количката... На кафе сме сядали като заспят, но аз лично не можех да стоя непрестанно, защото а спра да бутам, а се е събудила. Та седях и люлях, а по някое време ставах, правех кръгче и така
Току-виж тогава сме решили да правим нещо. Информацията винаги е полезна. Стига човек да я складира в достатъчно количество на правилното място
Виж Перегото, които аз страшно харесвам при нас са основно правени в Китай. И нямат нищо общо с качеството на тези, правени в Италия. Моето беше от Италия и беше безупречно! Но тук съм виждала толкова разскърцани и разклатени, чеее... ум да ти зайде
мисля че има колички чиито кошчета са и седалки за кола и май това ще е най удобно. иначе семейното ни комби ще побира всичко, но там само таткото си го кара. аз не карам със скорости 
А пък мушморока два пъти го сънувах момченце
, но ще видим на феталната след 10-тина дни 
. Голям смях ще падне довечера като разкажа на мъжа ми.