LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 57 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 44 873
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 900
  • Пловдив
Да, пловдивската митница работи в събота до обяд, а пощата цял ден даже  Laughing

# 901
Не съм срещала коментар за тези http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8697175& … ue&ksource=-1
Някой взимал ли ги е , да каже как са?

# 902
Днес взех от митница от 28.03, а тази за поща от 21.03 ми я няма  Rolling Eyes

bouquet   bouquet   bouquet

# 903
Мацки, някой получи ли евтините Пуми? Кажете как вървият номерата, че ще поръчвам  Praynig

# 904
  • София
Shockedти сериозно ли ooooh!ми те за това вече няма да ни отговарят ooooh!

Разбира се, че сериозно. Защо да не отговарят, длъжни са. Купувам си скъпи неща и искам да съм сигурна, че ще ми станат. Когато пазарувам от български сайтове също се свързвам за да уточня каквото ме интересува (не винаги естествено). Не виждам защо да не пиша и на ларедутци.

# 905
  • на пистата
Shockedти сериозно ли ooooh!ми те за това вече няма да ни отговарят ooooh!

Разбира се, че сериозно. Защо да не отговарят, длъжни са. Купувам си скъпи неща и искам да съм сигурна, че ще ми станат. Когато пазарувам от български сайтове също се свързвам за да уточня каквото ме интересува (не винаги естествено). Не виждам защо да не пиша и на ларедутци.
разбира се,че не са длъжни.хората са дали таблици в сантиметри ит.н,за пореден път се учудвам на мнаго неща,хора разни

# 906
Като гледам, кой пише днес, не мога да не се включа, за да се похваля с новото си местожителство...  Mr. Green
Сори за оф-а...  Joy

# 907
  • на пистата
Като гледам, кой пише днес, не мога да не се включа, за да се похваля с новото си местожителство...  Mr. Green
Сори за оф-а...  Joy
Shockedтук ли си,искам да те видяяяяяяяяяяяя
видях Sadне си тук,кога ще бъдеш Rolling Eyes

# 908
  • Пловдив
Сори за офф-а, ама заминавам за седмица, та внимавайте, да не сте изписали повече от 20 стр за седмицата  Mr. Green Laughing

# 909
  • Варна
Момичета, някой може ли да ми помогне?
Досега имам 4-5 успешно направени поръчки и пристигнали.
Снощи реших да пускам поръчка и като добавих в кошницата едни чехли, те се появиха с по-голям размер снимка и изместиха полетата надясно. После исках да махна продукти от кошницата, но не се вижда полето, в което да поставя отметка и най-отдолу полето suprimer, на което да  кликна. Как в този случай мога да премахна нежеланите продукти, за да пусна поръчката? Ако не успея, ще ми нулират ли кошницата автоматично след няколко дена, за да мога пак да си пускам поръчки?

# 910
искам да ви попитам има ли ограничение в поръчката примерно над колко лева да е за да се използва код за бд имам поръчка за 7 евро и всички кодове които открих не ми дава бд /първа поръчка ми е и не съм много наясно/
Благодаря Ви  Hug

# 911
Някоя получи ли поръчка с кода подарък пижама?Имам и една друга от 31.03 за пощата и още я нямя вече нямям търпение-нали ми са първите поръчки newsm53

# 912
  • Sofia
някой получи ли вече Мишката Laughing

# 913
  • на пистата
искам да ви попитам има ли ограничение в поръчката примерно над колко лева да е за да се използва код за бд имам поръчка за 7 евро и всички кодове които открих не ми дава бд /първа поръчка ми е и не съм много наясно/
Благодаря Ви  Hug
няма,но има шанс ако е под 10е да не дойде

# 914
  • София
Момичета, някой може ли да ми помогне?
Досега имам 4-5 успешно направени поръчки и пристигнали.
Снощи реших да пускам поръчка и като добавих в кошницата едни чехли, те се появиха с по-голям размер снимка и изместиха полетата надясно. После исках да махна продукти от кошницата, но не се вижда полето, в което да поставя отметка и най-отдолу полето suprimer, на което да  кликна. Как в този случай мога да премахна нежеланите продукти, за да пусна поръчката? Ако не успея, ще ми нулират ли кошницата автоматично след няколко дена, за да мога пак да си пускам поръчки?
А като се логнеш отново, след като си излезеш от профила, не се ли решава проблема?

За размерите на мъжките дънки-мерси за подробните обяснения-започнах да се ориентирам и си изясних много неща-благодаря  много bouquet

Общи условия

Активация на акаунт