LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 57 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 46 389
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 345
  • Някъде там...
 Joy

# 346
  • София
Някои по назад беше питал за цвета на тази ризка във виолет, аз я получих и няма нищо общо със този на снимката, баш си е виолетово. Малко се ядосах в началото, щото ми хареса на снимката, но си я облякох вече  Laughing.
А тези сандалки 38 номер е 25см стелката- ниските

# 347
  • на Мелмак
пак въпросче-новобранско Laughingкато ви пристигне поръчката по какъв начин ви уведомяват?

Публикуват списък с имената на получилите колети в първия пост на темата.  Laughing
прочетох и разбрах!
а за теб се радвам че те забавлявам!

# 348
  • на морето
Успях-много голямо благодаря на всички Hug.Сега вече ще чакам и после ще се хваля.Поръчах я с кода с Рататуйчето.Намалих си хубавата туника на 3 и нещо,но не можах да махна доставката.А вече получих и потвърдителен имайл.Мноооооооооооого съм щастлива,че успях сама.Целувам ви всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 349
пак въпросче-новобранско Laughingкато ви пристигне поръчката по какъв начин ви уведомяват?
Получаваш известие по пощата.А ако имаш късмет и е малко пакетчето ти го носят у вас (поне при нас,в дълбоката провинция, е така  Simple SmilePeace

# 350
И наистина, дали някоя френскоговоряща мама може да поясни за новата оферта - 24 евро се намаляват от 48 или поръчваш (и плащаш 48 евро) и после ти връщат чек за 24 (както преположи ВечеПетя)???
Според мен - първото  Peace

# 351
etty775, не ме забавляваш. Дори никога не съм си позволила в тази тема, или която и да е друга да се подигравам на никого. Пояснявам, защото ми се струва, че го прие така. Само тактично те подканих да прочетеш 1-вия пост, защото там е събран досегашния опит на всички момичета, които са пазарували от Ла Редут, както и най-полезната информация за самото пазаруване. Освен това, четенето на 1-вия пост спестява много нерви и притеснения около поръчките, както и голям брой от грешките при регистрацията, избора на артикули и пускането на поръчката. Той е сложен там с най-добри намерения - за да го прочетат всички.  Peace

# 352
  • на Мелмак
Получаваш известие по пощата.А ако имаш късмет и е малко пакетчето ти го носят у вас (поне при нас,в дълбоката провинция, е така  Simple SmilePeace
благодаря  bouquet

# 353
  • София
Успях-много голямо благодаря на всички Hug.Сега вече ще чакам и после ще се хваля.Поръчах я с кода с Рататуйчето.Намалих си хубавата туника на 3 и нещо,но не можах да махна доставката.А вече получих и потвърдителен имайл.Мноооооооооооого съм щастлива,че успях сама.Целувам ви всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Кода лично ли го получи или ти прие чужд?

# 354
Кажи кой е кода с рататуйчето и какъв точно е подаръка. Не мога да го намеря нещо Cry ако някой е пускал снимка моля да даде.

# 355
Кажи кой е кода с рататуйчето и какъв точно е подаръка. Не мога да го намеря нещо Cry ако някой е пускал снимка моля да даде.

18333 - раница с Рататуй, намаление и БД.
Но е персонален този код.

# 356

18333 - раница с Рататуй, намаление и БД.
Но е персонален този код.
Мерси, но ще проверя!
Редакция - не става при мен Sick

# 357
  • на морето
Кода лично ли го получи или ти прие чужд?
Лично.Аз съм регистрирана от 1 месец и повече и получих код,но сега се възползвах Peace

# 358
  • Някъде там...

Аз пуснах с 18325 маратонките Умбро и ми даде и безплатна доставка. И всичко ми излезе за 25 евро+1.25 обработка. Раница Рататуй, листове заоцветяване и 4 или 8 (не помня точно молива или флумастери за рисуване).

# 359
  • София
Някои по назад беше питал за цвета на тази ризка във виолет, аз я получих и няма нищо общо със този на снимката, баш си е виолетово. Малко се ядосах в началото, щото ми хареса на снимката, но си я облякох вече  Laughing.

Аз си поръчах лилава /съгласно снимката/, но получих розова. Но иначе съм доволна - № 34 ми лепна, за което благодаря на Bastеt. Дали да не поръчам и виолетовата?  bouquet Иначе и на мен ми хареса тази на снимката, но Bastet беше казала, че няма нищо общо като цвят.

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 17:55 от Емел

Общи условия

Активация на акаунт